Schoonmaak en reiniging

Uw boot reinigen of schoonmaken gebruik dan de producten van RadboudSeapower of Starbrite. Verwijder bruine/ gele/ Kalkaanslag in een handomdraai. bent u klaar met het schoonmaken van uw boot maak het dan af met de 2 componenten Wax van Radboud. Beschermt uw schip jarenlang tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en geeft tevens een spectacula...

Uw boot reinigen of schoonmaken gebruik dan de producten van RadboudSeapower of Starbrite. Verwijder bruine/ gele/ Kalkaanslag in een handomdraai. bent u klaar met het schoonmaken van uw boot maak het dan af met de 2 componenten Wax van Radboud. Beschermt uw schip jarenlang tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en geeft tevens een spectaculaire glans. Geschikt voor aluminium, RVS, geverfde of gelakte onderdelen of kunststof.

Ook mag de putsemmer niet ontbreken aan boord van uw schip, u kunt altijd en overal uw boot schoonmaken.

Meer

Schoonmaak en reiniging Er zijn 25 producten

Subcategorieën

 • Radboud Produkten

  Uw boot reinigen of schoonmaken gebruik dan de producten van Radboud. Verwijder bruine/ gele/ Kalkaanslag in een handomdraai. bent u klaar met het schoonmaken van uw boot maak het dan af met de 2 componenten Wax van Radboud. Beschermt uw schip jarenlang tegen dagelijkse invloeden van buitenaf en geeft tevens een spectaculaire glans. Geschikt voor aluminium, RVS, geverfde of gelakte onderdelen of kunststof.

 • Seapower Epifanes...

  Snel, veilig en vooral zonder veel moeite en kosten reinigen van je boot, dat willen we allemaal. Epifanes Seapower onderhoudsproducten bieden voor praktisch ieder materiaal en ondergrond een optimaal werkend product, van gelcoat tot een geschilderd oppervlak en van rubber tot roestvrijstaal.

  Als u regelmatig reinigt, beschermt u tevens uw bezit langdurig tegen vervuiling en verwering door UV straling en zoutcorrosie. En dat scheelt tijd die u beter aan uw hobby kunt besteden.

  Seapower producten kunnen prima verwerkt worden bij zowel lage als hoge temperaturen en verwerking in de volle zon is zelfs geen probleem. Zo kunt u uw boot onderhouden wanneer het u uitkomt. Bovendien zijn Epifanes Seapower producten sterk geconcentreerd en daardoor zuiniger in gebruik en efficiënter werkend dan de meeste andere gangbare producten. Door het hoge gebruiksgemak heeft u zelfs de keuze om Seapower cleaners en wassen zowel met de hand als met een poetsmachine te verwerken.

 • Star Brite Produkten

  Star brite® is in de watersport de toonaangevende producent van onderhoudsproducten, zoals onder meer reinigers, beschermers, teakoliën, motorolie en brandstofadditieven. Omdat Star brite® wordt geleid door enthousiaste bootbezitters die elk product zelf op hun eigen boot testen, worden alleen de nieuwste technologieën en de ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. 

  Het gevolg is dat alle producten van Star brite® het best mogelijke zijn, in plaats van gewoon “goed genoeg”. De moderne productie- en distributiefaciliteit in de Verenigde Staten zorgt ervoor dat de producten van het bedrijf in vrijwel alle landen van de wereld worden verkocht.

 • Dekwaskit

  Dekwaskit compleet met een met Telescopische Aluminium Steel van een lengte van 1.20M, of een dekborstelset bestaande uit een aluminium geanodiseerde telescopisch steel met soft grip, een zachte borstel en een opschroefbare bootshaak. De steel en borstel zijn voorzien van een waterdoorloop. De steel heeft een quick-connect slangaansluiting en is voorzien van een afsluiter.

  Onmisbaar om uw boot mee schoon te maken, erg handig in gebruik.

 • Onderhoudsset

  Voordelige onderhoudsset met shampoo, cleaner en bootwax. Onmisbaar voor elke boot bezitter.

 • Poetsdoek/Olieslurpdoek

  Olie- Slurpdoeken: Absorbeert intensief: olie, benzine, vetten, chemicaliën. Kunnen meerdere malen worden gebruikt. Milieuvriendelijk. Slecht ontvlambaar. Ongevoelig voor vocht.

  Olie-absorptie kussen: Bilge Olie Buffer (B.O.B.). Voor het afbakenen en opzuigen van olie. Wanneer het kussen vol is, dan is het gemakkelijk en zonder vieze handen te krijgen, te verwijderen.

 • Putsemmer

  Een putsemmer is een produkt die onmisbaar is voor elke boot bezitter.
  Deze putsemmer is voorzien van een stalen versteviging in de rand.

 • Hoosvat
per pagina
Toont 1 - 12 van de 25 items
Toont 1 - 12 van de 25 items

Follow us on Facebook