Boottapijt

Informatie

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuw In prijs verlaagd!

-10%

Belubond clean-all universeel reiniger Bekijk groter

Belubond clean-all universeel reiniger

actie verkoop

Nieuw product

Belubond Clean-All is een unieke, hoogreine multifunctionele cleaner die is gebaseerd op organische oplosmiddelen.

Meer details

8,95 € incl. btw

9,95 € incl. btw

Meer informatie

Belubond Clean-All is een unieke, hoogreine multifunctionele cleaner die is gebaseerd op organische oplosmiddelen. Door haar specifieke receptuur is het toepasbaar op een grote verscheidenheid aan vetten, olën en andere verontreinigingen, die probleemloos met een doek kunnen worden weggenomen. De reiniger tast de te lijmen oppervlakken niet aan. Unieke universele reiniger voor zwaar vervuilde oppervlakken. Naast voorbehandeling voor lijmen kan Clean-All ook toegepast worden om oud vet te verwijderen alvorens bijv. bewegende delen weer in te vetten.

Voordelen:Eenvoudig te gebruiken, snelle applicatie, nauwkeurig in gebruik, lost vervuilingen op, vrij van koolwaterstoffen, snelle verdamping, kleurloos.


Toepassingen
Remreiniger is een veelzijdig product. Het is verspuitbaar in alle posities. Brake Cleaner lost vet, olie en remvloeistof op. Uiterst geschikt voor zowel convertionele en schijfremmen, als remschoenen en koppelingsplaten. Ook te gebruiken op remblokken en remcilinders.      
 
 
Gebruiksaanwijzing
Zware vervuiling verwijderen. Bus goed schudden voor gebruik. De te behandelen voorwerpen inspuiten totdat de olie, vet en vuil verwijderd is. Laat het product opdrogen of veeg het af met een schone doek.
 
Specificaties
 
Verpakking 500 ml
 

6 andere producten in dezelfde categorie:

Follow us on Facebook