Categorieën

Informatie

Aanbiedingen

Over ons

Aspius Hengel en watersport | Aspius.nl is een waar paradijs voor de hengelsport en watersport liefhebber. Met een oppervlakte van maar liefst 700m2 die gevuld is met een ruim aanbod aan producten. De winkel aan De Steven 10 te Drachten die een ruim aanbod heeft voor de hengelsport en watersport liefhebber.

Op de begane grond bevinden zich de watersport artikelen zoals: Buitenboordmotoren, Scm gekeurde sloten, Toiletten, Waterkaarten, Electromotoren, Schoonmaak- middelen, Fishfinders, en een complete (RVS)wand met het hele assortiment van Arc-Marine (BoatVision) met o.a.: Schroeven, Bouten, Lampen, Navigatieverlichting, Hang en sluitwerk Etc.

Voor accu's en accessoires zoals: Acculaders, Inverters, Accuklemmen, Accudozen, Diode bruggen kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen accu's van o.a.: Centurion 105 Ampere onderhoudsvrije accu, Centurion robustak Semi Tractie vanaf 70 Ampere, Centurion Supreme(start accu) vanaf 45 Ampere, onderhoudsvrije accu's. Wij hebben altijd accu's en acculaders op voorraad.

Op de eerste verdieping bevind zich de hengelsport afdeling met een ruim aanbod aan hengelsport artikelen zoals: Shads, Kunstaas, Jerkbaits, Spinners, (warmte) Kleding en laarzen, Hengels, Werpmolens, Reels, Complete hengelsets, Schepnetten, Etc. Afdelingen die zijn ingericht met producten voor o.a: Roofvis, Zeevis, Witvis, Forel en Karper.

Onze merken voor de verf- systemen zijn o.a.: Epifanes, Sikkens, International.

Voor de hengelsport gebruiken we o.a. de volgende merken: Albatros, Predox, PureFishing, Dam, Scotty, Berkley, Fox, Pike Master Lures, Spro, Savage gear, Westin, Lion Sports, Minn Kota, Hummingbird, Watersnake, Mitchell, Soul, Etc.

  • Bestel uw artikelen eenvoudig en veilig via onze webshop Aspius.nl
  • Gratis verzenden vanaf €99,00
  • Snelle levering, Bezorging ook op zaterdag!

Bereikbaarheid:

Maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag van 13:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag van 13:00 uur tot 18.00 uur
Donderdag van 10:00 uur tot 21.00 uur (koop-avond tussen 18.00 en 19.00 gesloten)
Vrijdag van 10:00 uur tot 18.00
Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur


Follow us on Facebook