Terug

  Fishfinder accu - 12 volt accu

  12 volt accu, in deze rubriek staan de kleine en onderhoud vrije en zeer geschikte 12 volt accu's voor fishfinders / visvinders . Worden hiervoor vaak gebruikt omdat ze weinig gewicht hebben in de bellyboat.

  12 Volt Accu

  12 volt accu geschikt voor stand-by toepassingen (drijvend gebruik) zoals:voor de fishfinder op de visboot en voor de fishfinder op de bellyboat i.v.m. het geringe gewicht.  Geschikt voor alarmcentrales, telefooncentrales, medische toepassingen, zonnepanelen, marine-navigatie, etc.

  Xunzel SolarX 12V Deep-cycle AGM accu's met een capaciteit van 3 Ah tot 14 Ah. SolarX accu’s zijn onderhoudsvrij en gesealed. De accu’s zijn veilig en lekvrij. De SolarX deep-cycle accu’s zijn ideaal voor Off-Grid en Off-shore toepassingen en ontworpen voor frequente laad en ontlaadcycli. Ook worden de kleinste types veelvuldig toegepast in alarminstallaties. Ideaal voor Fishfinders.

   

  Fishfinder accu - 12 volt accu
  Filter
  Sorteren op

  Fishfinder accu - 12 volt accu

  65.35

  Fishfinder accu - 12 volt accu

  Xunzel SolarX 12V Deep-cycle AGM accu's met een capaciteit van 3 Ah. SolarX accu’s zijn onderhoudsvrij en gesealed. De accu’s zijn veilig en lekvrij. De SolarX deep-cycle accu’s zijn ideaal voor Off-Grid en Off-shore toepassingen en ontworpen voor frequen

  25.95

  Fishfinder accu - 12 volt accu

  Duracell Plus Power staat bekend voor betrouwbare prestaties en langdurig vermogen in een brede waaier van apparaten voor dagelijks gebruik. Duracell Plus 2 Delig MN 1300 Duralock. Verpakt per 2 stuks per pak.

  5.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box