Terug

  Trolley

  Een buitenboordmotor trolley of kar is een bijzonder handig hulpmiddel. Het verplaatsen van de buitenboordmotor kan namelijk nogal een gedoe zijn, vanwege de vorm en het gewicht. Kies en bestel hier een buitenboordmotor trolley!

  Voordeel van een buitenboordmotor trolley

  Een buitenboordmotor trolley wordt ook wel buitenboordmotor kar of steekwagen genoemd. Zo’n trolley is niet alleen nodig voor het vervoer van een motor, maar maakt het ook makkelijker om reparaties uit te voeren buiten het water.

  Eigenlijk is het een onmisbaar onderdeel voor wie een boot met buitenboordmotor heeft. Het is belangrijk om te kiezen voor goede kwaliteit, zodat de veiligheid van uw motor gegarandeerd is.

  Kies de juiste buitenboordmotor kar

  Door te kiezen voor een buitenboordmotor trolley, hoeft u minder zwaar werk te verrichten. Een motor weegt al snel 40 kilogram, niet echt een comfortabel gewicht om te tillen. Wanneer u zo’n buitenboordmotor kar wilt kopen, is het belangrijk om te letten op het maximale draaggewicht. Meestal gaat dat tot 50 of 60 kilogram.

  Weet u niet hoe zwaar uw buitenboordmotor is? Waarschijnlijk is dit online wel te vinden wanneer u zoekt op het typenummer.

  Naast de trolley ook andere hulpmiddelen

  Natuurlijk hebben wij alles in huis voor buitenboordmotoren. Aspius is niet voor niets een echte specialist op het gebied van watersport. Kijk dus gerust rond en ontdek wat er nog meer beschikbaar is, naast buitenboordmotor trolleys.

  Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod van motor toebehoren, of ontdek onze buitenboordmotor onderdelen. Mist u iets? Neem contact op met onze specialisten, we helpen u graag. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht.

  Online een buitenboordmotor trolley kopen

  Wilt u ook met meer gemak uw buitenboordmotor verplaatsen buiten het water? Of zoekt u een handige standaard om de motor op te plaatsen bij onderhoud? Een buitenboordmotor kar biedt uitkomst. Wanneer u bij Aspius bestelt, profiteert u van scherpe prijzen en snelle levering.

  Daarnaast kunnen wij u helpen als u vragen heeft. Schroom niet om te bellen tijdens openingstijden, of stuur een e-mail. Zo wordt het nog makkelijker om de juiste buitenboordmotor trolley te kiezen!

  Trolley
  Filter
  Sorteren op

  Trolley

  De Trolley is voorzien van een geplateerd stalen frame met plastic einddoppen, handgrepen van zacht rubber en gegalvaniseerde steunarmen van het frame. Bevat ook een groot houten steunbord. Deze versie voorzien met anti lekbanden. Geen lekke banden meer!

  49.95

  Trolley

  Uiterst Lichte, sterke en stabiele transportwagen met een aluminium frame en rubberbanden. Uitgerust met een houder voor de benzinetank. Max. gewicht 150kg

  105.462

  Trolley

  Deze trolley is voorzien van een geplateerd stalen frame met plastic einddoppen, handgrepen van zacht rubber en gegalvaniseerde steunarmen van het frame. Het bevat ook een groot houten steunbord. Alleen Online te bestellen!

  57.95

  Trolley

  Deze trolley voor uw butenboordmotor is voorzien van een geplateerd stalen frame met plastic einddoppen, handgrepen van zacht rubber en gegalvaniseerde steunarmen van het frame. Het bevat ook een groot houten steunbord.

  44.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box