Terug

  Boot kikkers

  Zoekt u een boot kikker? Deze zorgen ervoor dat het aanleggen van uw boot een stuk gemakkelijker gaat. Bij Aspius vindt u een ruim assortiment boot kikkers. Zo zijn er varianten van aluminium, rvs en kunststof. Zorg dat uw boot eenvoudig vast ligt en beki

  Boot kikker van aluminium

  Wilt u een bootkikkeraluminium? Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Aluminium zorgt voor een goede kwaliteit en ziet er ook mooi uit, door de matglanzende kleur. Deze kunt u simpel bevestigen door middel van twee schroeven.

  Door gebruik te maken van een kikker kan u gemakkelijk aanleggen bij de steiger. Landvasten kunt u gebruiken om de boot en de steiger te verbinden. Zorg er ook voor dat uw boot niet beschadigt door een fenders aan de zijkant toe te voegen. Zo is uw boot geoptimaliseerd voor de tocht.

  Aluminium is een licht metaal. Ondanks dat het metaal is, is het nog wel een elastisch materiaal. Het is minder sterk als staal, maar is ook een sterk en taai materiaal. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat de kikker boot aluminium een goede keuze is voor uw boot.

  Rvs kikkers voor de boot

  Wilt u rvs kikkers voor de boot? Rvs staat voor roestvrij staal, dit is het materiaal waarvan ze gemaakt worden. Hiermee wordt gegarandeerd dat deze lang meegaat. Doordat een kikker op het dek vastgemaakt wordt, komen alle weersomstandigheden voorbij. Het dekbeslag moet door weer en wind op de boot blijven en bruikbaar blijven. Hierdoor is het een goed idee om een rvs versie aan te schaffen die lang mee gaat.

  Het is belangrijk dat uw kikker voldoende kracht heeft om de boot goed vast te kunnen houden. Ook al ligt uw boot een lange tijd aan de steiger, dan wilt u niet dat de kikker afbreekt. Zorg er dus voor dat u een variant van goede kwaliteit aanschaft. U wilt natuurlijk niet dat uw boot ineens weg is wanneer u een rondje wilt gaan varen.

  Welke benodigdheden heb je nodig bij de boot kikker?

  Voor de boot kikker heeft u nog een aantal benodigdheden nodig. Dekbeslag is noodzakelijk wanneer u gaat varen. Bij ons vindt u verschillende items die u nodig heeft, waaronder: bolders en buiskapbeslag.

  Daarnaast is het belangrijk om goede landvasten aan te schaffen. Wanneer u deze gebruikt zorgt u ervoor dat uw boot goed vastgelegd wordt. Al deze aspecten zorgen ervoor dat u een optimale vaarervaring heeft. Ook zorgt het ervoor dat u gemakkelijk kan aanleggen aan de steiger.

  Hoe maakt u uw boot vast met een boot kikker?

  Om uw boot vast te maken met een boot kikker moet u ook een landvast hebben. De lus van dit touw moet door het gat van de kikker heen. Dan vouwt u de lus van het touw om de zijkanten van de kikker, waardoor deze vast zit.

  Daarna kunt u met het touw op de steiger gaan. Daar kunt u het touw vastmaken aan de bolder die op de kant vast staat. Hier kunt u het touw om de achterkant draaien. Daarna maakt u met het touw een lus. Deze maakt u aan de zijkanten van de bolder vast. Dit herhaalt u en op deze manier zorgt u dat uw boot rustig blijft liggen.

  Boot kikker kopen

  Wilt u een boot kikker kopen? Hier vindt u alles wat u nodig heeft. Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze experts. Wij helpen u met alle vragen die u mogelijk heeft. Het online bestellen gaat simpel en snel. Als u weet wat u wilt, dan kunt u dit gemakkelijk doen. Bestel nu uw benodigde boot kikker.

  Boot kikkers
  Filter
  Sorteren op

  Boot kikkers

  9.396

  Boot kikkers

  RVS Kikker, L=200mm, H=35mm ( hartmaat: 75mm )

  21.3373

  Boot kikkers

  Steiger Haak PortaCleat wit

  11.6478

  Boot kikkers

  175.851

  Boot kikkers

  55.245

  Boot kikkers

  23.2146

  Boot kikkers

  72.2196

  Boot kikkers

  Steiger Cleat flip-up kikker 20,3cm zwart

  33.5826

  Boot kikkers

  15.5034

  Boot kikkers

  53.7354

  Boot kikkers

  68.2344

  Boot kikkers

  30.0834

  Boot kikkers

  10.9188

  Boot kikkers

  68.9958

  Boot kikkers

  80.2548

  Boot kikkers

  RVS Kikker, L=150mm, H=30mm ( hartmaat: 57mm )

  14.0435

  Boot kikkers

  Steiger Cleat flip-up kikker 15,2cm zwart

  28.269

  Boot kikkers

  73.5804

  Boot kikkers

  32.9346

  Boot kikkers

  1.827

  Boot kikkers

  RVS Kikker, L=250mm, H=45mm ( hartmaat: 95mm )

  33.8658

  Boot kikkers

  119.6856

  Boot kikkers

  119.6856

  Boot kikkers

  84.7422
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box