Terug

  Optima Accu's

  Optima Accu's bij Aspius.nl

  Bij Aspius.nl vind je een breed assortiment aan Optima accu's, perfect voor diverse toepassingen. Of je nu een krachtige startaccu nodig hebt voor je auto, een diep-cyclus accu voor je boot, of een veelzijdige accu voor je camper, Optima heeft altijd de juiste oplossing.


  Unieke SpiralCell Technologie

  Wat Optima accu's echt bijzonder maakt, is hun unieke SpiralCell technologie. Door het accuzuur op te nemen in glasmat separatie en dit te wikkelen in een ronde Spiraal Cel, ontstaat een compacte accu met een enorm hoge startcapaciteit. Deze constructie zorgt voor een veel groter loodoppervlak dan bij normale accu's, wat resulteert in een indrukwekkende capaciteit en betrouwbaarheid.
  Drie Soorten Optima Accu's

  Optima biedt drie soorten accu's aan, elk met specifieke voordelen:

  RedTop: De RedTop is de ultieme startaccu, ideaal voor auto's en andere voertuigen die extra stroom nodig hebben. Deze accu levert hoge prestaties, zelfs in extreme omstandigheden, en is perfect voor toepassingen met een hoge energiebehoefte.

  YellowTop: De YellowTop is zowel een start- als accessoiresaccu, perfect voor voertuigen met veel stroomverbruik zoals campers. Deze AGM accu is ontworpen voor diep-cyclus toepassingen en kan meerdere malen volledig worden ontladen zonder prestatieverlies.

  BlueTop: Speciaal voor de watersport, biedt de BlueTop betrouwbare kracht voor boten en jachten. Deze accu's zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat ze ideaal maakt voor de ruige omstandigheden op het water.

  Voordelen van Optima Accu's

  Optima accu's zijn volledig onderhoudsvrij en lekvrij, wat betekent dat je ze in elke gewenste positie kunt installeren. Ze hebben een lange levensduur en blijven zelfs bij volledige ontlading op een hoog niveau presteren. Dankzij hun robuuste constructie zijn ze bestand tegen schokken en trillingen, waardoor ze perfect zijn voor off-road voertuigen en maritieme toepassingen.


  Voor Elk Doel de Juiste Accu

  Bij Aspius.nl begrijpen we dat elke toepassing zijn eigen eisen stelt. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan Optima accu's, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken. Of je nu een startaccu voor je auto, een diep-cyclus accu voor je camper of een betrouwbare accu voor je boot nodig hebt, wij hebben de perfecte Optima accu voor jou.

  Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Optima accu's en geniet van ongeëvenaarde prestaties en een lange levensduur. Bezoek Aspius.nl en ontdek ons volledige assortiment Optima accu's.

  Optima Accu's
  Filter
  Sorteren op

  Optima Accu's

  Batterij 12V 50Ah Optima Red Top AGM High Cranking

  237.35
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box