Terug

  Start accu

  Start accu om zorgeloos mee te varen is heel belangrijk aan boord van uw vaartuig. ook voor de camper en de auto hebben wij de juiste start accu.

  Start Accu

  In deze rubriek vind je de  startaccu’s die geschikt zijn voor elke: Boot, camper of voertuig.

  De gesloten start accu hoeft u niet meer bij te vullen en is dus onderhoudsvrij. U kunt ook kiezen voor de betere en zwaardere kwaliteit  heavy duty start accu die ook uit voorraad leverbaar zijn. De start accu's zijn leverbaar in 12 volt en vanaf 44 ah tot wel 230 ah.

  Alle accu's zijn van A-kwaliteit, onderhoudsvrij, gevuld, geladen en direct gebruiksklaar. Alles is dikwijls uit voorraad leverbaar en wij kunnen alles verzenden ongeacht het gewicht .

  VMF Green System Start Accu

  VMF GREEN SYSTEM accu’s behoren tot de absolute top. Ze worden onder ISO normering gefabriceerd met de modernste, computergestuurde apparatuur van eersteklas grondstoffen. Een uitzonderlijk strenge kwaliteitscontrole maakt het bijna onmogelijk dat een product dat niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, de gebruiker zal bereiken.

  VMF GREEN SYSTEM omvat een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije start-, marine- en deep-cycle accu’s op basis van strekplaten en calciumcalcium technologie. Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF GREEN SYSTEM accu’s niet alleen bij uitstek geschikt voor de veeleisende automobilist, maar ook in alle overige toepassingen waar betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn: zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen en terreinvoertuigen.

  Nooit meer bijvullen Zolang het laadsysteem goed functioneert zal er, dankzij de afwezigheid van antimoon, gedurende de gehele levensduur van de batterij geen waterverbruik optreden.

  Minimale zelfontlading

  In de VMF GREEN SYSTEM accu’s wordt eenbijzonder zuivere lood-calcium legering gebruikt. Hierdoor is de zelfontlading bijzonder gering en blijft de accu inzetbaar, ook na zeer langdurige buitengebruikstelling.

   

  Start accu
  Filter
  Sorteren op

  Start accu

  De Green System 62 Amp Startaccu van VMF biedt krachtige startprestaties voor motoren en buitenboordmotoren. Deze gesloten startaccu is speciaal ontworpen voor gemak en vereist geen bijvulling, waardoor het een onderhoudsvrije oplossing is.

  84.95

  Start accu

  De Green System 44 Amp Startaccu van VMF biedt betrouwbare startkracht voor motoren en buitenboordmotoren. Deze gesloten startaccu is ontworpen voor gebruiksgemak en vereist geen bijvulling, waardoor het een onderhoudsvrije oplossing is.

  65.25

  Start accu

  De Green System 100 Amp Startaccu van VMF is een uitstekende keuze voor het betrouwbaar starten van motoren, buitenboordmotoren en andere voertuigen. Deze gesloten startaccu biedt een onderhoudsvrije oplossing, omdat bijvullen niet nodig is.

  132.95

  Start accu

  De Green System 72 Amp Startaccu van VMF biedt krachtige startprestaties voor motoren en buitenboordmotoren. Deze gesloten startaccu is speciaal ontworpen voor gemak en vereist geen bijvulling, waardoor het een onderhoudsvrije oplossing is.

  96.95

  Start accu

  Vertrouw op de kracht van de 140Ah VMF Heavy Duty Truckline Start Accu voor betrouwbare starts van motoren, buitenboordmotoren en vrachtwagens. Deze accu is ideaal voor diverse voer/vaartuigen, waaronder boten, vrachtwagens, trekkers en bedrijfswagens.

  185.95

  Start accu

  De 180Ah VMF Heavy Duty Truckline Startaccu biedt krachtige prestaties voor diverse voertuigen. Deze accu is ideaal als startaccu voor motoren, buitenboordmotoren en vrachtwagenmotoren.

  220.95

  Start accu

  De 225Ah VMF Heavy Duty Truckline Startaccu biedt krachtige prestaties voor diverse voertuigen. Deze accu is ideaal als startaccu voor motoren, buitenboordmotoren en vrachtwagenmotoren.

  6294.8917

  Start accu

  De 170Ah VMF Heavy Duty Truckline Startaccu biedt krachtige prestaties voor diverse voertuigen. Deze accu is ideaal als startaccu voor motoren, buitenboordmotoren en vrachtwagenmotoren.

  199.95

  Start accu

  De 120Ah VMF Heavy Duty Truckline Start accu van VMF is een krachtige en betrouwbare accu die ideaal is voor het starten van motoren, zoals die van motor- en buitenboordmotoren, evenals vrachtwagenmotoren.

  208.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box