Terug

  • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

Start accu

Start accu om zorgeloos mee te varen is heel belangrijk aan boord van uw vaartuig. ook voor de camper en de auto hebben wij de juiste start accu.

Filters

Start accu

Start Accu

In deze rubriek vind je de  startaccu’s die geschikt zijn voor elke: Boot, camper of voertuig.

De gesloten start accu hoeft u niet meer bij te vullen en is dus onderhoudsvrij. U kunt ook kiezen voor de betere en zwaardere kwaliteit  heavy duty start accu die ook uit voorraad leverbaar zijn. De start accu's zijn leverbaar in 12 volt en vanaf 44 ah tot wel 230 ah.

Alle accu's zijn van A-kwaliteit, onderhoudsvrij, gevuld, geladen en direct gebruiksklaar. Alles is dikwijls uit voorraad leverbaar en wij kunnen alles verzenden ongeacht het gewicht .

VMF Green System Start Accu

VMF GREEN SYSTEM accu’s behoren tot de absolute top. Ze worden onder ISO normering gefabriceerd met de modernste, computergestuurde apparatuur van eersteklas grondstoffen. Een uitzonderlijk strenge kwaliteitscontrole maakt het bijna onmogelijk dat een product dat niet aan onze kwaliteitseisen voldoet, de gebruiker zal bereiken.

VMF GREEN SYSTEM omvat een complete lijn van geheel gesloten, dus werkelijk onderhoudsvrije start-, marine- en deep-cycle accu’s op basis van strekplaten en calciumcalcium technologie. Door de hoge bedrijfszekerheid en veiligheid zijn VMF GREEN SYSTEM accu’s niet alleen bij uitstek geschikt voor de veeleisende automobilist, maar ook in alle overige toepassingen waar betrouwbaarheid en veiligheid van vitaal belang zijn: zoals bij reddingsmiddelen, noodvoorzieningen en terreinvoertuigen.

Nooit meer bijvullen Zolang het laadsysteem goed functioneert zal er, dankzij de afwezigheid van antimoon, gedurende de gehele levensduur van de batterij geen waterverbruik optreden.

Minimale zelfontlading

In de VMF GREEN SYSTEM accu’s wordt eenbijzonder zuivere lood-calcium legering gebruikt. Hierdoor is de zelfontlading bijzonder gering en blijft de accu inzetbaar, ook na zeer langdurige buitengebruikstelling.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »