Terug

Rubberboot

Bent u op zoek naar een rubberboot? Vind bij ons hoogwaardige kwaliteitsmerken van opblaasbare rubberboten en bijbehorende accessoires. Zorg voor een onbezorgd dagje op het water op uw favoriete boot. Bekijk hier ons rubberboot aanbod.

Rubberboot

Met de rubberboot varen

Met een rubberboot heeft u een heerlijk dagje op het water. Het is een goed alternatief voor een dagje varen. De opblaasbare boten zijn gemakkelijk op te blazen, waardoor ze snel klaar voor gebruik zijn. Bovendien hebben deze boten weinig ruimte nodig voor het opbergen. Daardoor zijn ze eenvoudig te vervoeren.

Door elektromotoren of benzinemotoren kunnen deze opblaasbare boten getransformeerd worden in een rubberboot met motor. Deze variant is erg geschikt voor zowel vissers als vakantiegangers. Hierdoor hoeft u niet te roeien, maar kunt u ontspannen op de boot zitten.

Waar is een rubberboot van gemaakt?

Een rubberboot is natuurlijk gemaakt van rubber. Alleen zijn er veel verschillende varianten. De rubberboten zijn voornamelijk gemaakt van het materiaal PVC. Dit materiaal is zeer voordelig en duurzaam, vanwege de eigenschappen van dit materiaal. Het is namelijk bestendig tegen scheuren en slijtage. Dit is ideaal voor een boot.

Daarnaast kunnen ze ook zijn gemaakt van een duurder materiaal zoals hypalon, welke meer geschikt is voor professioneel en intensief gebruik. Dit materiaal heeft een hoge weerstand tegen UV en Ozon. Hierdoor is de rubberboot erg bestendig tegen de zon en lucht.

Welke soorten rubberboten zijn er?

Wij hebben rubberboten in diverse soorten en maten. Daarnaast vindt u ook de beste merken bij Aspius. Wanneer u voor een lichtgewicht boot wilt gaan, kunt u kiezen uit de Lodestar rubberboot. Daarnaast hebben wij diverse boten van Talamex. Dit merk heeft rijk uitgeruste boten voor een eerlijke prijs.

De boten van rubber zijn te krijgen met verschillende soorten bodems, elk van even hoge kwaliteit. De eerste variant heeft een lattenbodem. Deze is gemakkelijk op te rollen en hierdoor bent u snel vaarbaar. Daarnaast zijn er boten met luchtbodems, hierdoor blijft de boot goed in evenwicht.

Bovendien zijn er aluminiumbodems te verkrijgen, deze zijn stevig, stabiel en vrij van onderhoud. Ook zijn er types met RIB bodems. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Dit zijn opblaasbare rubberboten met een vaste bodem, die sterk, wendbaar en licht van gewicht zijn.

 

Alle benodigdheden voor uw rubberboot

Wanneer u een dag gaat varen met uw rubberboot is het belangrijk dat u alles bij de hand hebt. Bij Aspius verkopen wij alle benodigdheden die u nodig kunt hebben voor een dagje varen op de boot.

  • Zorg voor reddingsvesten wanneer u het water opgaat. Hierdoor zijn alle passagiers van de boot veilig.
  • Voor de navigatie kunt u kiezen uit diverse producten. Wij vinden een boot kompas altijd een fijne tool om aan boord te hebben. Hierdoor weet u altijd welke kant u op vaart.
  • Tot slot zijn elektromotoren Hierdoor hoeft u zelf niet te peddelen, maar gaat u in uw rubberboot snel vooruit. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken, waardoor er altijd één geschikt is voor u.

Met onder andere deze bootaccessoires kunt u een heerlijke dag op het water beleven, zonder dat u zelf veel inspanning kwijt bent.

Een rubberboot kopen doet u bij Aspius.nl

Wilt u een rubberboot kopen? Zowel opblaasbare varianten als bijbehorende accessoires kunt u eenvoudig online bestellen bij Aspius.nl. Wij hebben een breed assortiment van verschillende producten en onderdelen, zo zit er altijd wel iets bij voor u.

Alles voor een dagje varen met een rubberen boot kunt u vinden in ons assortiment. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw keuze. Neem een kijkje op de website en bestel vandaag nog uw nieuwe rubberboot!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box