Terug

  Luchtpomp

  Een goede luchtpomp is onmisbaar voor uw rubberboot. Ontdek hier welke luchtpomp u nodig heeft en bestel direct eenvoudig online. U kunt kiezen verschillende luchtpompen.

  Luchtpomp voor opblaasboot

  Wanneer het begin van het seizoen uw opblaasboot snel en gemakkelijk op wilt blazen dan bieden we u een ruime keuze van luchtpompen aan. De ouderwetse voetpomp en handpomp is ideaal om uw opblaasboot mee op te blazen. Mocht u de rubberboot goed en op juiste druk willen is de elektrische pomp een echte aanrader voor u.

  Het voordeel van een elektrische luchtpomp?

  • Snel en betrouwbaar
  • krachtige pompen
  • Te gebruiken bij elk type rubberboot

  Adapter voor opblaasboot

  Bent u de adapter kwijtgeraakt voor het opblazen van uw opblaasboot, dan hebben we een adapter in ons assortiment die geschikt voor de meest type opblaasboten. D.m.v. verwijderbare ringen kan deze op nagenoeg elk ventiel aangesloten worden.

  Neem contact op voor advies

  Zoals vermeld, valt er veel te kiezen op het gebied van luchtpompen voor opblaasboten. Misschien weet u precies wat u nodig heeft. Echter merken we vaak dat onze klanten extra advies willen hebben. Heeft u hulp nodig met het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

  Luchtpomp
  Filter
  Sorteren op

  Luchtpomp

  Dubbelwerkende extra zware luchtpomp, waarvan de capaciteit gehalveerd kan worden zodat de laatste pompslagen minder kracht vergen.Inhoud 4 Liter

  38.1024

  Luchtpomp

  Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

  2.3166

  Luchtpomp

  360.1375

  Luchtpomp

  Optimaliseer je opblaasbare ervaring met de Bravo Turbo Max elektrische luchtpomp (12V). Razendsnel en krachtig, pompt 1000l/min en vult een 7 meter rubberboot in slechts 7 minuten.

  357.6097

  Luchtpomp

  Optimaliseer je inflatables met onze krachtige, dubbelwerkende luchtpomp. Pas de capaciteit aan voor moeiteloos pompen. Druk: 0,6 Bar, Inhoud: 6 Liter. Ideaal voor ultiem gebruiksgemak!

  40.9419

  Luchtpomp

  Deze 1,5 liter dubbelwerkende pomp is geschikt voor het opblazen van opblaasbare boten, luchtbedden, etc. Door de dubbelwerking pompt hij bij het op en neerhalen. Hiermee gaat het opblazen een stuk sneller.

  14.99

  Luchtpomp

  249.6874

  Luchtpomp

  Adapter geschikt voor de meest type opblaasboten. D.m.v. verwijderbare ringen kan deze op nagenoeg elk ventiel aangesloten worden.

  1.944

  Luchtpomp

  172.2064

  Luchtpomp

  Voetpomp voor allpa Rubberboot, zonder adapter voor rubberboot geleverd.

  23.5516

  Luchtpomp

  Voetpomp 5liter , Lichte en simpele voetpomp. Geschikt voor het opblazen van strandballen, luchtbedden, kites, tubes etc.

  20.007

  Luchtpomp

  Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

  36.3852
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box