Terug

  Reddingsvest baby

  Er wordt relatief veel gezocht naar reddingsvest baby. Logisch, want de allerkleinsten kunnen nog niet zwemmen, en mogen dus niet zonder zwemvest het water op. Kies en koop direct uw baby reddingsvest!

  Reddingsvest baby: hoge kwaliteit, maximale veiligheid

  Met een kwalitatief hoogwaardig reddingsvest voor de baby bent u voorbereid op calamiteiten. Wij hebben een aantal opties in het assortiment, uiteraard van hoge kwaliteit. We hebben onder meer baby zwemvesten van het merk Regatta.

  U kunt een model kiezen dat aansluit bij het gewicht van uw kind. Het is belangrijk om hier kritisch naar te kijken, want een goed passend vest in van groot belang. We hebben in ieder geval de volgende mogelijkheden:

  • 0-15 kg
  • 5-15 kg
  • 5-15 kg
  • 15-30 kg

  Zwemvest voor baby’s met handige eigenschappen

  Een hoge kwaliteit reddingsvest voor de baby heeft natuurlijk handige eigenschappen. Zo draait het vest automatisch, waardoor de baby met het hoofd boven water blijft. Afstelmogelijkheden maken het mogelijk om het zwemvest bij te stellen, zodat u bij uw snel groeiende kind niet elke twee weken een nieuw vest hoeft te kopen. Wanneer kinderen ouder worden, hebben we daarvoor ook geschikte zwemvesten voor kinderen.

  Uiteraard hebben de baby reddingsvesten een opvallende kleur, meestal geel. U moet er niet aan denken, maar de felle kleur maakt het makkelijker om een kind terug te vinden wanneer hij of zij te water raakt.

  Opvallende designs van reddingsvesten voor baby’s

  Mogelijk vallen sommige reddingsvesten voor baby’s niet in de smaak bij uw kind. Gelukkig hebben wij ook baby zwemvesten met een leuke bedrukking, bijvoorbeeld van bekende filmfiguren. Weet u al welk reddingsvest uw baby het liefst zal dragen?

  Het kan zijn dat u advies nodig heeft bij het kopen van een baby reddingsvest. Neem dan contact op met Aspius. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee.

  Reddingsvest baby

  kopen bij Aspius Een baby zwemvest moet optimaal functioneren. Maar is het ook niet belangrijk dat zo’n vest betaalbaar blijft? Bij Aspius vindt u talloze watersport artikelen voor scherpe prijzen. Ook op het gebied van veiligheid. Kijk bijvoorbeeld naar ons complete overzicht van reddingsvesten, of bestel een automatisch reddingsvest.

  Wanneer u online bestelt, profiteert u van snelle levering. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. U kunt veilig online betalen met onder meer iDeal, verzending is gratis bij een besteding vanaf 99 euro. Maak uw keuze en bestel uw reddingsvest voor de baby!

  Reddingsvest baby
  Filter
  Sorteren op

  Reddingsvest baby

  Reddingsvest regatta Soft Lemon 5-15kg100N

  25.12

  Reddingsvest baby

  Reddingvest Bebe 10-20kg/110cm

  42.7356

  Reddingsvest baby

  Reddingsvest Soft Princess 15-30kg100N

  33.71

  Reddingsvest baby

  Reddingsvest Soft 5-15kg100N

  33.71

  Reddingsvest baby

  Reddingvest Racingbelt pink 100N no 1 baby 5-15kg

  35.7858

  Reddingsvest baby

  Reddingvest Bebe tot <10kg/80cm

  41.2128

  Reddingsvest baby

  Reddingvest Turnsafe 40N baby 0 -5KG.

  50.2848

  Reddingsvest baby

  Reddingvest Talamex 30N baby 0-15kg

  31.3308
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box