Terug

  Jachtverhuur

  Een heerlijke en zorgeloze vaarvakantie begint bij aspius jachtverhuur te Drachten. Onze prachtige luxe schepen de Victoria en Jeannet M hebben alles aan boord en zijn van alle gemakken voorzien.

  Aspiusjachtverhuur.nl Verhuur van luxe motorboten


  Naast onze activiteiten als winkel in watersport en hengelsport artikelen, reparatie en onderhouds-werkzaamheden aan buitenboordmotoren,verhuren we luxe motorboten in Friesland.

  Onze motorboten zijn uitgerust met bovendek besturing en voorzien van een groot achterdek. De schepen zijn uitgerust met boeg-, hekschroef en navigatie.

  Jeannet M


  De schepen hebben fantastische vaar-eigenschappen, hierdoor is men gemiddeld snel vertrouwd met het schip zodat de friesche meren en omstreken heerlijk verkent kunnen worden.

  U vertrekt vanuit Drachten, dit ligt zeer centraal. U bent al binnen 1,5 uur varen in Grou of Eernewoude en ook sneek is maar een klein eindje verder.

  Victoria 14.80 meter


  De meeste ANWB waterkaarten en almanakken zijn aan boord. Onze motor boten kunt u per week, weekend of midweek huren. Een vaarbewijs is niet nodig (alleen noodzakelijk bij schepen langer dan 15 meter of schepen die sneller dan 20 km/uur gaan).

  Ook een uitgebreide instructie voor onervaren huurders, als u dit wenst is geen probleem, en is kosteloos wanneer er geboekt wordt. Wilt u gewoon eerst eens proberen te varen met begeleiding dan kan dat natuurlijk ook, daar vragen we een kleine vergoeding voor als er niet geboekt wordt.

  Een heerlijke en zorgeloze  vaarvakantie begint bij aspius jachtverhuur te Drachten. Onze prachtige luxe schepen hebben alles aan boord en zijn van alle gemakken voorzien.

  Voor meer informatie over onze  prijzen en de actuele beschikbaarheidskalender vind u op:

  aspiusjachtverhuur.nl

   

  Jachtverhuur
  Filter
  Sorteren op

  Jachtverhuur

  Victoria – Pacific 150 Exclusive Varen zonder vaarbewijs maximaal 7 Personen Reserveer Nu!.Luxe Pacific 150 VS met modern interieur/indeling en de verticale ramen in achterkajuit. moderne Pacific motor boot met een lengte van 14.80 meter.

  1361

  Jachtverhuur

  Jeannet M – Valkkruiser 1400 varen zonder vaarbewijs maximaal 10 Personen Reserveer Nu!. Prachtig scheeps betimmerd interieur met een lengte van 14 meter.

  1075
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box