Terug

Over Ons

Eigenaar Harry de Jong is op 1 mei 2006 begonnen met Aspius Hengel en Watersport. Het is een paradijs voor liefhebbers van hengelsport en watersport. U vindt ons aan De Steven 10 in Drachten. Hier waant u zich in 700m2 gevuld met een ruim aanbod producten. Daarnaast repareren en onderhouden wij motoren en verhuren wij ook luxe motorboten.

Webshop

Naast een fysieke winkel in Drachten is Aspius ook een webshop. Hier kunt u ook alle producten vinden die u nodig heeft voor de perfecte dag op het water. Het aanbod bestaat uit meer dan 15.000 artikelen en wordt dagelijks geupdate. Zo vindt u altijd de nieuwste artikelen online. Deze kunt u gemakkelijk, veilig en snel bestellen. Hebben wij het nog op voorraad? Dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

De verzendkosten op Aspius.nl zijn €3,95 in heel Nederland!

Aanbod bij Aspius

Bent u benieuwd wat u allemaal bij ons kunt vinden? Wij hebben onder andere diverse bootaccessoires, bootonderdelen, accu’s, buitenboordmotoren, sanitair, artikelen voor uw veiligheid en alles wat u nodig heeft voor de hengelsport. Daarnaast kunt u nog veel meer verwachten van ons! Wij zijn de experts op het gebied van watersport en kunnen u helpen en adviseren.

Openingstijden Aspius

Onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Hier kunt u altijd vinden wat u zoekt en deze artikelen direct bestellen. Onze fysieke winkel in Drachten heeft de volgende openingstijden:

Maandag             13:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag              13:00 uur tot 18:00 uur
Woensdag           13:00 uur tot 18:00 uur
Donderdag          10:00 uur tot 18:00 uur - Geen koopavond wintertijd
Vrijdag                 10:00 uur tot 18:00 uur
Zaterdag             10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag                 Gesloten

U bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze winkel. Liever vanuit uw huis artikelen bestellen? Kijk dan rustig rond in onze webshop. Zo geniet u binnenkort van een heerlijke hengel- of watersport dag!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box