Terug

 • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
 • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
 • Meer dan 15.000 producten

Bootsloten

Bent u op zoek naar bootsloten? Wij hebben een uitgebreid assortiment sloten voor de boot. U wilt natuurlijk niet dat uw boot gesloten wordt. Zorg er daarom voor dat dit niet gebeurt en beveilig deze met een bootslot.

Filters

Bootsloten

Goedgekeurde bootsloten

Er is niets belangrijker dan goedgekeurde bootsloten. Deze zorgen ervoor dat u niet ineens bij een lege havenplek staat, waar eigenlijk uw sloep had moeten liggen. Een goedgekeurde variant zorgt voor vele voordelen. Het wordt namelijk lastiger voor dieven om je boot te stelen.

Het is belangrijk om een slot voor zowel de boot al de buitenboordmotor te hebben. Op die manier heeft u alle aspecten van uw boot beschermd, want ook specifieke onderdelen kunnen gevoelig zijn voor diefstal.

Bootslot met SCM keurmerk verplicht voor verzekering

Wanneer u uw boot wil verzekeren is het belangrijk om een goed SCM keurmerk slot aan te schaffen. Verzekeraars zien dit als voorwaarde om een polis aan te kunnen vragen. Zorg er daarom voor dat u een goede bescherming voor uw boot heeft.

Mocht uw sloep toch gesloten worden, dan is deze verzekerd. De sloten van Aspius zijn allemaal van een goede kwaliteit en garanderen u van een goede bescherming.

Welk soort bootsloten hebben wij?

Wilt u weten wat voor sloten er voor uw boot beschikbaar zijn? U kunt namelijk kiezen uit verschillende manieren om uw boot te vergrendelen. Bij het maken van de keuze is het goed om te bekijken wat voor beveiliging uw voorkeur heeft. Wij zetten een aantal op een rij.

 • Buitenboordmotorslot: Een slot voor de motor die buiten de boot hangt. Dit is een gewild product voor dieven. Dit slot bevestig je aan de buitenbootmotor en dan aan de boot. Op deze manier is dit specifieke onderdeel veilig.
 • SCM slot: Een Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging slot. Het keurmerk voor goedgekeurde sloten. Mede hierdoor wordt uw boot verzekerd, mocht deze toch gesloten worden. En SCM slot voldoet aan hoge eisen. Wij raden altijd een SCM slot aan.
 • Kabelslot boot: Zorgt voor het simpel en veilig aanleggen aan de kade of steiger. Deze sloten zijn vaak langer en daarom geschikt om aan een vloeranker te bevestigen.
 • Dekslot: Een slot die je vastmaakt aan je dek, waar u een kabel aan vast kan maken.
 • Hangslot voor boot: Dit beveiligt de boot door een hangslot vast te maken in combinatie met een kabel en ketting.

Wij raden aan om een buitenboordmotorslot aan te schaffen voor extra veiligheid, omdat dit het meest populaire object is wat gestolen wordt. Sommige sloten kunnen goed gecombineerd worden. Denk hierbij aan het kabelslot met een buitenboordmotorslot.

Bootsloten kopen

Wilt u bootsloten kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Vergeet ook niet om verschillende sloten met elkaar te combineren, zodat de kans op diefstal nog kleiner wordt. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste beveiliging? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u helpen met het uitzoeken van de beste bootsloten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »