Terug

  Bootsloten

  Bent u op zoek naar bootsloten? Wij hebben een uitgebreid assortiment sloten voor de boot. U wilt natuurlijk niet dat uw boot gesloten wordt. Zorg er daarom voor dat dit niet gebeurt en beveilig deze met een bootslot.

  Goedgekeurde bootsloten

  Er is niets belangrijker dan goedgekeurde bootsloten. Deze zorgen ervoor dat u niet ineens bij een lege havenplek staat, waar eigenlijk uw sloep had moeten liggen. Een goedgekeurde variant zorgt voor vele voordelen. Het wordt namelijk lastiger voor dieven om je boot te stelen.

  Het is belangrijk om een slot voor zowel de boot al de buitenboordmotor te hebben. Op die manier heeft u alle aspecten van uw boot beschermd, want ook specifieke onderdelen kunnen gevoelig zijn voor diefstal.

  Bootslot met SCM keurmerk verplicht voor verzekering

  Wanneer u uw boot wil verzekeren is het belangrijk om een goed SCM keurmerk slot aan te schaffen. Verzekeraars zien dit als voorwaarde om een polis aan te kunnen vragen. Zorg er daarom voor dat u een goede bescherming voor uw boot heeft.

  Mocht uw sloep toch gesloten worden, dan is deze verzekerd. De sloten van Aspius zijn allemaal van een goede kwaliteit en garanderen u van een goede bescherming.

  Welk soort bootsloten hebben wij?

  Wilt u weten wat voor sloten er voor uw boot beschikbaar zijn? U kunt namelijk kiezen uit verschillende manieren om uw boot te vergrendelen. Bij het maken van de keuze is het goed om te bekijken wat voor beveiliging uw voorkeur heeft. Wij zetten een aantal op een rij.

  • Buitenboordmotorslot: Een slot voor de motor die buiten de boot hangt. Dit is een gewild product voor dieven. Dit slot bevestig je aan de buitenbootmotor en dan aan de boot. Op deze manier is dit specifieke onderdeel veilig.
  • SCM slot: Een Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging slot. Het keurmerk voor goedgekeurde sloten. Mede hierdoor wordt uw boot verzekerd, mocht deze toch gesloten worden. En SCM slot voldoet aan hoge eisen. Wij raden altijd een SCM slot aan.
  • Kabelslot boot: Zorgt voor het simpel en veilig aanleggen aan de kade of steiger. Deze sloten zijn vaak langer en daarom geschikt om aan een vloeranker te bevestigen.
  • Dekslot: Een slot die je vastmaakt aan je dek, waar u een kabel aan vast kan maken.
  • Hangslot voor boot: Dit beveiligt de boot door een hangslot vast te maken in combinatie met een kabel en ketting.

  Wij raden aan om een buitenboordmotorslot aan te schaffen voor extra veiligheid, omdat dit het meest populaire object is wat gestolen wordt. Sommige sloten kunnen goed gecombineerd worden. Denk hierbij aan het kabelslot met een buitenboordmotorslot.

  Bootsloten kopen

  Wilt u bootsloten kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Vergeet ook niet om verschillende sloten met elkaar te combineren, zodat de kans op diefstal nog kleiner wordt. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste beveiliging? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u helpen met het uitzoeken van de beste bootsloten.

  Bootsloten
  Filter
  Sorteren op

  Bootsloten

  Past op praktisch elke type en merk buitenboordmotor. Vervaardigd van gepolijst RVS (AISI 316). Uiterst solide door dichtgelaste hoeken en door cilinderslot. Materiaaldikte 2 mm. Dit buitenboordmotor slot is rammelvrij.

  34.95

  Bootsloten

  Voor het vastleggen van je boot heb je een stevig bevestigingspunt nodig. Ship lock monteer je eenvoudig op het dek van je boot. Ship Lockis te combineren met vele producten van Doublelock-kettingen en -staalkabels. Inclusief bevestiging materiaal.

  78.3

  Bootsloten

  500 cm (Ø 10 mm)Voorzien van massief beugelslot met ruime beugel
  Licht van gewicht en flexibel
  Geplastificeerd om beschadiging te voorkomen
  Inclusief vijf sleutels

  63.65

  Bootsloten

  Buitenboordmotorslot Steady Hoogwaardig Rvs 316Geschikt voor bout bevestigingTrilvrij en eenvoudige montage.SCM Gekeurd.Incl 5 Sleutels.Type benaming: BBM 3 Steady

  72.95

  Bootsloten

  De Security Chain Stazo, Deze onverwoestbare ketting, voorzien van vierkante schakels enis vervaardigd uit gehard staal, wat zorgt voor een maximale weerstand tegen snijden en zagen.

  80.823

  Bootsloten

  • Dikwandig RVS slot voor dek- of wandbevestiging. • 2 jaar garantie. • Met STAZO plus cylinder en sleutelcode kaart. • Diefstalveilige bevestiging. • Verkrijgbaar met 2,5m en 5m lasso kabel, deze is er los bij te bestellen

  181.83

  Bootsloten

  Buitenboordmotorslot Steady Hoogwaardig Rvs 316Geschikt voor bijna alle motoren.Trilvrij en eenvoudige montage.SCM Gekeurd.Incl 5 Sleutels.Voor bbm tussen vanaf 20 pk Type benaming: BBMS2Bracket afstand van 145 - 185 mm

  94.95

  Bootsloten

  Hangsloten cilinder Abus 85 IB, Model: 85lb/30, Huis: 30mm, Binnen L: 17mm, Binnen B: 17mm, Beugel: 5mm. Messing huis en beugel van RVS. Inclusief 2 Sleutels.

  28.971

  Bootsloten

  • RVS lasso kabel, 20mm diameter met STAZO anti-doorknip kern en slotpen, voor STAZO Smartlock® QuickLink en STAZO Decklock® QuickLink.

  76.473

  Bootsloten

  Licht van gewicht, Geen gereedschap nodig voor monteren Binnen 10 seconden aan te brengen. Opvallende beveiliging door signaalkleur. Vijf sleutels inclusief led key. SCM goedgekeurd. SCM nummer: MP030801

  160.98

  Bootsloten

  Het Multifunctioneel Anti-diefstal Loop Chain Lock SCM Gator Loop Chain 200cm is de ultieme beveiliging voor uw waardevolle bezittingen, zoals caravans, trailers, aanhangwagens, boten en meer.

  149.95

  Bootsloten

  Bescherm je buitenboordmotor tegen diefstal met deze Allpa buitenboordmotorslot. Dit motorslot is gemaakt van RVS en past op vrijwel alle buitenboordmotoren met een montage over de motorbracket. Dit slot plaats je over de knevels van je aanhangmotor.

  34.95

  Bootsloten

  Lockk Kabelslot 20 mm Art-1 + Beugelslot
  In verschillende lengtes verkrijgbaar 2.5 of 5 meter

  91.95

  Bootsloten

  Hangsloten cilinder roestvrij van het merk Abus, Model: T84MB gemaakt van het materiaal Messing. Hangsloten met kunststof behuizing voor extra bescherming. Incl. 2 sleutels.

  33.234

  Bootsloten

  Lockk SCM Buitenboordmotorslot Boutmontage OBL2. SCM gekeud slot voor boutmontage voor uw buitenboordmotor.

  72.95

  Bootsloten

  Kettingslot 10*1500 met afsluitbare Supersafe cilinder biedt een uitzonderlijk niveau van beveiliging en duurzaamheid. Ontworpen met het oog op robuustheid en stootvaste bescherming, is dit slot ideaal voor het veiligstellen van uw waardevolle bezittingen

  29.56

  Bootsloten

  500 cm (Ø 20 mm)ART goedgekeurd in combinatie met de DoubleLock U-Lock BEAST
  Voorzien van beugelslot met ruime beugel
  Geplastificeerd om beschadiging te voorkomen
  Drie sleutels inclusief led key

  116.2

  Bootsloten

  Het Lockk Kettingslot met Loop is een onmisbare schakel in uw diefstalpreventie. Met een indrukwekkende lengte van 2,5 meter en een robuuste kettingdikte van 10,5 mm en ART-4 goedgekeurd.

  98.95

  Bootsloten

  Abus cijferslot Messing. Huis l: 53mm, binnen L: 25mm, binnen B; 25mm, Beugel Ø: 8mm.

  44.979

  Bootsloten

  Een robuust slot met kabel die geleverd ka 5 meter. Kabel Ø15mm.

  57.5346

  Bootsloten

   Dikwandig RVS slot voor buitenboordmotoren met schroefspindel bevestiging.

  118.233

  Bootsloten

  De Powerlock BBM-2 is geschikt voor buitenboordmotoren vanaf 10 pk die met knevels vast worden gezet. Dit slot is voorzien van de hoogste goedkeuring namelijk SCM en hiermee voldoet u altijd aan alle eisen voor de verzekering van uw buitenboordmotor.

  85.7304

  Bootsloten

  Lockk Wal/Steiger anker, ART-4 gecetificeerd. Kleur:  Groen Zwart. Materiaal dikte 14 mm.

  43.95

  Bootsloten

  Messing hangslot met gehard stalen beugel. Alle onderdelen zijn van roestvaste materialen. Model: 165/30, Huis: 32mm, Binnen L: 25, Binnen B: 14mm, Diameter Beugel: 5mm

  18.444
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box