Terug

  Roofvis

  Ontdek het beste assortiment aan roofvis artikelen, waaronder pluggen, shads, hengelsteunen, draad en hengels van topkwaliteit voor een ultieme vangst. Verbeter uw viservaring met onze uitgebreide selectie en geniet van succesvolle visreizen.

  Roofvis

  Als je op zoek bent naar artikelen voor het vissen op roofvis, dan ben je bij Aspius.nl aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan pluggen, shads, hengelsteunen, draad en hengels. Hieronder vind je meer informatie over deze producten en waarom ze zo belangrijk zijn voor het vangen van roofvis.

  Pluggen

  Pluggen zijn kunstaas dat lijkt op een vis en worden voornamelijk gebruikt voor het vissen op roofvis zoals baars, snoek en snoekbaars. Het imiteert de zwemactie van een vis en trekt daarmee de aandacht van roofvis. Pluggen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Het is belangrijk om de juiste plug te kiezen voor de vissoort en de omstandigheden waarin je gaat vissen.

  Shads

  Shads zijn rubberen kunstaas in de vorm van een vis. Het grote voordeel van shads is dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken, bijvoorbeeld door ze langzaam te laten zinken of juist snel binnen te halen. Shads zijn zeer effectief bij het vissen op roofvis en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ook hier geldt dat het belangrijk is om de juiste shad te kiezen voor de vissoort en de omstandigheden waarin je gaat vissen.

  Hengelsteunen

  Een hengelsteun is een handig hulpmiddel bij het vissen op roofvis. Het zorgt ervoor dat je hengel rechtop blijft staan en je je handen vrij hebt om ander werk te doen, zoals het onthaken van de vis. Hengelsteunen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals een losse steun of een steun die je op je boot kunt monteren. Het is belangrijk om de juiste hengelsteun te kiezen voor jouw specifieke situatie.

  Draad

  Goede draad is essentieel bij het vissen op roofvis. Het moet sterk genoeg zijn om de vis te kunnen houden, maar ook dun genoeg om niet op te vallen voor de vis. Daarnaast moet het ook nog eens slijtvast zijn, zodat het niet snel beschadigt door bijvoorbeeld scherpe rotsen of takken. Er zijn verschillende soorten draad verkrijgbaar, zoals gevlochten draad en nylon draad.

  Hengels

  Een goede hengel is een belangrijk onderdeel van je uitrusting bij het vissen op roofvis. Er zijn verschillende soorten hengels verkrijgbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Zo zijn er hengels voor het vissen vanuit een boot of vanaf de kant, hengels voor het vissen met kunstaas of met natuurlijk aas en hengels voor verschillende vissoorten. Het is belangrijk om de juiste hengel te kiezen voor jouw specifieke situatie.

  Aspius.nl

  Als je op zoek bent naar artikelen voor het vissen op roofvis, dan hebben wij een ruim assortiment aan pluggen, shads, hengelsteunen en draad. Kom ook gerust een keer langs in onze winkel in Drachten of bestel online.

  Roofvis
  Filter
  Sorteren op

  Roofvis

  -Heavy Duty opvouwbare grafieten spreidblok
  -Heavy Duty aluminium boven scharnier
  -Heavy Duty tweedelige steel

  79.0035

  Roofvis

  Laat de kunstaasredder afglijden langs een gespannen lijn. De kunstaasredder hecht zich aan de haken van het kunstaas. Kunstaas wordt middels de aan het kunstaasredder bevestigde touw losgetrokken. Compleet met lijnrol.

  23.25

  Roofvis

  Benzine Pocketwarmer.

  29.295

  Roofvis

  W10 Spin 10'/300cm M 7-28g 2sec W10 Octagon Tube

  949

  Roofvis

  W10 Spin 9'2"/275cm ML 5-24g 2sec W10 Octagon Tube

  949

  Roofvis

  De Berkley Quick Set Rod Holder is een veel verkochte hengelsteun van Berkley voor bevestiging op uw boot.

  22.5

  Roofvis

  Scotty Hengelsteun Universeel met Scotty 241 Zijde montage blok. Sterk en onverwoestbaar een must voor de echte roofvissers.

  36.95

  Roofvis

  W4 Spin 11'/330cm MH 10-40g 2sec W4 Rod Case

  229

  Roofvis

  W6 Spin 10'/300cm M 7-30g 2sec

  369

  Roofvis

  W4 Spin-T 10'/300cm MH 10-40g 2sec W4 Rod Case

  219

  Roofvis

  W4 Spin 11'3"/338 cm M 7-30g 3sec W4 Rod Case

  229

  Roofvis

  W4 Spin 10'/300cm MH 10-40g 2sec W4 Rod Case

  219

  Roofvis

  Dit Ultimate Rod Rack Black hengelrek biedt een ideale oplossing voor het veilig en ordelijk bewaren van maximaal drie hengels. Het hengelrek is perfect voor gebruik in een boot maar kan werkt ook uitstekend op andere plaatsen.

  16.95

  Roofvis

  W6 Spin 10'/300cm MH 10-40g 2sec

  379

  Roofvis

  W6 Spin 9'/270cm M 7-30g 2sec

  349

  Roofvis

  Kunstaasredder voor het terughalen van uw verloren kunstaas

  14.8335

  Roofvis

  Powerlock Opbouw montage geschikt voor molen en reel De meest populaire "open" hengelsteun van Scotty met een sluitring voor het beveiligen van uw hengels.

  27.9

  Roofvis

  Extended Gear Head Mount Scotty SC429.

  35.1

  Roofvis

  De meest populaire "open" hengelsteun van Scotty met een sluitring voor het beveiligen van uw hengels. 

  30.6

  Roofvis

  W4 Spin 10'/300cm M 7-30g 2sec W4 Rod Case

  199

  Roofvis

  Door het gepatenteerde pike-safe systeem blijft de bek van de snoek open staan en kan er veilig en snel worden onthaakt.

  12.555

  Roofvis

  Voorzien van een rubberen net waardoor kunstvliegen en kunstaasniet in het net kunnen blijven haken en de vis zeer goed beschermd
  blijft qua slijmlaag. Tevens een hangsluiting met een zeer sterke
  magneet, hierdoor is het net zeer makkelijk los te klikke

  23.2035

  Roofvis

  GOT BRAID! maakt gebruik van moderne Japanse technologie om de hoogwaardige kwaliteit van deze lijn en zijn perfecte eigenschappen onder allerhande omstandigheden te garanderen. 

  13.2525

  Roofvis

  W3 Spin 2nd 9'/270cm M 7-30g 2sec

  119
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »