Terug

  Viskoffer

  Bij een dag gaat vissen kunt u niet zonder een viskoffer. Dit is essentieel, aangezien u in deze koffer al uw benodigdheden kunt opbergen voor het vissen. Viskoffers zorgen voor een onbezorgde dag aan of op het water. Koop hier uw Albatros viskoffer

  Viskoffer met inhoud

  Een viskoffer moet geschikt zijn voor de inhoud die u er kwijt in wilt. Daarnaast is het van belang om een kwalitatieve koffer aan te schaffen. Deze moet namelijk bestand zijn tegen de weekmakers van kunstaas. Het gebruik van een reguliere koffer of gereedschapskist is niet aan te raden, aangezien het plastic hier doorheen kan smelten. 

  Een aantal van onze viskoffers hebben tackle boxen ingebouwd. Hierdoor kunt u al uw spullen goed organiseren in de koffer. Wanneer dit niet het geval is kunt u deze los bijbestellen. Dit is ideaal wanneer u meerdere lagen in uw viskoffer wilt. 

  Koffer in verschillende formaten

  Bij Aspius kunt u verschillende formaten viskoffers kopen van het populaire merk Albatros. Met de diverse formaten kunt u de afweging maken hoeveel u mee wilt nemen. Bij ons vindt u varianten van een vis koffer met één laag, twee lagen of drie lagen. Ook beschikken wij over een organizer Medium, Large en Extra Large formaat. Daarbij kunt u kiezen voor een viskoffer van aluminium of van RVS. 

  Zorg dat uw koffer goed gevuld is met de juiste benodigdheden voor het vissen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Goede dobbers om te zien wanneer u beet heeft
  • Een beetmelder waardoor u een melding krijgt zodra er een vis bijt
  • De paternosters is lokaas om de kans op een beet te vergroten
  • Een visparaplu om droog te blijven zitten

  Met de juiste visspullen gaat u zonder zorgen de hele dag vissen. Hoe meer spullen u mee wilt tijdens het vissen, hoe groter het formaat van uw Albatros viskoffer moet zijn. 

  Viskoffertje voor uw kind

  Zoekt u een viskoffertje voor uw kind? Vissen is populair onder iedere leeftijd. Zowel ouderen als kinderen vinden het vangen van vissen erg leuk. De speciale koffertjes voor kinderen zijn wat kleiner van formaat. Ook zijn deze in leuke kleuren verkrijgbaar. Hierdoor wordt vissen nog leuker. 

  Een Albatros viskoffer kopen bij Aspius

  U koopt nieuwe Albatros viskoffers bij Aspius. Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende soorten kisten. Hierdoor is er altijd een variant voor u. Ga voor een grote koffer of een kleinere variant. Welke u ook kiest, allemaal bezorgen zij u een leuke dag aan het water. 

  Wilt u hulp met het uitzoeken van een nieuw product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Daar zitten onze experts klaar om u te helpen met al uw vragen. Weet u al wat u wilt bestellen? Wacht dan niet langer en bestel bij Aspius uw nieuwe viskoffer.

   

   

  Viskoffer
  Filter
  Sorteren op

  Viskoffer

  2-ladige viskoffer groot Al jaren bestsellers, de Albatros viskoffers zijn bekend bij jong en oud.

  19.48

  Viskoffer

  3-ladige viskoffer Al jaren bestsellers, de Albatros viskoffers zijn bekend bij jong en oud.

  24.645

  Viskoffer

  In deze super grote organizer kunt je echt alles kwijt. Met 3 grote en 2 kleine uitneembare tackleboxen en een heel groot opbergcompartiment voor diverse materialen.

  92.535

  Viskoffer

  Met drie lades en een grotere afmeting voor de vissers die iets meer materiaal nodig hebben lang de waterkant. Met los bijgeleverde tussen schotjes, waarmee u de drie laden naar eigen idee kunt inrichten.

  34.875

  Viskoffer

  Deze grote viskoffer is voor de specialist die aan de waterkant niet voor verrassingen wil komen te staan. In deze koffer kan alles mee, zo groot. Met de Tackle Master Viskoffer 3-Ladig XL ga je georganiseerd naar de waterkant.

  51.1035

  Viskoffer

  2-ladige viskoffer middel Al jaren bestsellers, de Albatros viskoffers zijn bekend bij jong en oud.

  22.5

  Viskoffer

  Een middelmaat organizer met 3 medium en 2 kleine tackleboxen die uitneembaar zijn. De combinatie tussen vijf tackleboxen en één groot opbergcompartiment maakt deze Organizer zeer compleet.

  62.775

  Viskoffer

  Een middelmaat organizer met 3 medium en 2 kleine tackleboxen die uitneembaar zijn. De combinatie tussen vijf tackleboxen en één groot opbergcompartiment maakt deze Organizer zeer compleet.Dit betreft het orginele artikel met een kleur productie fout. Nu

  34.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box