Terug

    Boot plamuur

    Boot plamuur
    Filter
    Sorteren op

    Boot plamuur

    Twee componenten kneedpasta van Talamex voor het maken van "staalsterke" reparaties. Ideaal voor het maken van (nood)reparaties zowel boven- als onder de waterlijn door de snelle uitharding en de uitstekende hechting op bijna alle ondergronden.

    25.23

    Boot plamuur

    Duurzame twee componenten plamuur van het merk Talamex met zeer goede hechting op alle materialen behalve polyethyleen. 400g (180g plamuur + 220g harder). Voor boven en onder water. Uitharding • bij 20ºC: 24 uur • bij 10ºC: 48 uur

    26.361

    Boot plamuur

    Waterdicht hardschuim van Talamex (96% gesloten cel), twee componenten voor diverse toepassingen. Voor ca. 3l schuim. 200cc. • Mengverhouding 1:1 • 1 Minuut mengen • Gieten waar het in moet.

    17.139

    Boot plamuur

    Set van Epox met hardervan het merk Talamex voor lamineerwerkzaamheden, bestaande uit hars en harder. Inhoud is 300g.

    23.838

    Boot plamuur

    Glasweefsel mat van het merk Talamex. Inhoud: 0,5m² (200g/m²) glasweefsel voor reparaties met epoxy of polyesterhars.

    10.614

    Boot plamuur

    Twee componenten plamuur van het merk Talamex met glasvezels voor grotere reparaties en plaatsen waar plamuur krachten moet opvangen. Geschikt voor polyester, metaal, hout, steen etc.

    11.136

    Boot plamuur

    Een sneldrogende epoxylijm van het merk Talamex in handige combi spuit die zorgt voor de optimale mengverhouding Geschikt voor het verlijmen van o.a.: hout, polyester, leer, hard rubber en metaal. Ca. 5 minuten verwerkingstijd bij een temperatuur van ca.

    10.788

    Boot plamuur

    Setje bestaande uit 250g hars, 20g tube harder en 0,5m² glasmat voor kleinere klusjes en reparaties.

    21.75
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »