Terug

Reddingsvesten

Reddingsvesten aan boord mogen niet ontbreken. Wilt u ook veilig het water op? Dan is het verstandig om zo’n vest te kopen. We hebben een uitgebreid aanbod met verschillende soorten en maten. Bekijk alles en bestel eenvoudig online!

Reddingsvesten

Online reddingsvesten kopen

Veiligheid is altijd een prioriteit aan boord. Een persoon kan overboord slaan, een boot kan plotseling water maken of er kan brand ontstaan. Daarom een vest ook één van de eerste accessoires om te kopen wanneer u het water op gaat met de boot. Vaak wordt het woord zwemvest gebruikt, maar geheel juist is dat niet. Het woord zwemvest staat namelijk voor een attribuut dat ondersteuning biedt bij het zwemmen, terwijl het reddingsvesten personen met het hoofd boven water moeten houden in noodgevallen. In ons assortiment is gedacht aan verschillende personen en zelfs dieren:

Hoogwaardige vesten

Bij Aspius kunt u kiezen uit een groot aantal vesten. We hebben onder meer Regatta reddingsvesten beschikbaar. Dit merk biedt uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Ook Besto is een merk dat we veel verkopen. De vesten zijn bijna altijd fel van kleur. Logisch, want dit maakt het makkelijker om een persoon op te sporen. Niet alleen voor u, maar ook voor eventueel ingeschakelde hulpdiensten.

Ook andere veiligheidsitems bieden wij aan. Zo hebben we brandblussers, reddingsboeien en reddingsvlotten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we adviseren u graag bij het kopen van de juiste zwemvesten.

Automatisch geactiveerde vesten

Reddingsvesten kunnen best oncomfortabel zijn om te dragen. Het neemt veel ruimte in en kan soms zwaar zijn. Gelukkig zijn er ook automatische vesten. Dit type vest wordt vanzelf geactiveerd zodra u in het water terecht komt. Zolang u niet in het water bent, neemt het vest nauwelijks ruimte in. Daarnaast is het gewicht laag. Bij deze vesten is het wel belangrijk dat ze regelmatig gecontroleerd worden, om te garanderen dat ze nog werken op het moment dat ze echt nodig zijn.

Voor volwassenen en kinderen

Een reddingsvest kopen doet u uiteraard voor baby’s en kinderen. Vooral kinderen die nog geen zwemdiploma’s hebben, moeten echt een vest dragen. Daarom vindt u in ons aanbod ook tal van vesten voor de kleinste gezinsleden. Maar ook aan volwassenen is gedacht. Ook al kunt u nog zo goed zwemmen, er kunnen altijd onverwachte situaties ontstaan waarin een vest geen overbodige luxe is. Wie aan waterskiën doet, kan hiervoor ook speciale exemplaren bestellen. Deze vesten belemmeren u niet tijdens het uitvoeren van uw hobby.

Wie de hond meeneemt op het water, kan zich ook voorbereiden op calamiteiten. Want zelfs voor uw trouwe viervoeter hebben we zwemvesten in het assortiment.

Deskundig advies van Aspius

Natuurlijk is het handig dat u bij Aspius uit een enorm aantal reddingsvesten kunt kiezen. Maar we begrijpen ook dat dit het moeilijker maakt om de juiste variant te kiezen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen. Veiligheid is een belangrijk onderwerp waarbij deskundig advies nooit verkeerd is. Stuur ons een mail of bel ons, we helpen u graag met het vinden van de juiste veiligheidsmiddelen aan boord.

Direct online reddingsvesten kopen

Bij Aspius kiest u uit ruim 15.000 producten, waaronder een groot aantal zwemvesten. Juist daarom kiezen veel watersporters er voor om bij ons te kopen. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur en is uw artikel op voorraad? Dan verzenden we uw bestelling direct. We rekenen scherpe tarieven voor ons assortiment en u profiteert van gratis verzending bij een besteding vanaf 99 euro. Twijfel dus niet langer en bestel hier uw nieuwe reddingsvesten!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box