Terug

  Stuurkabel boot

  Een stuurkabel boot legt de verbinding tussen de buitenboordmotor en het stuur. Afhankelijk van vermogen van de motor, de lengte en vorm van uw boot kunt u stuurkabels uitzoeken. Vind hier uw set stuurkabel boot.

  Verbind met stuurkabels uw boot en stuur

  Simpel gezegd verbindt de monokabel of stuurkabel uw boot middels de buitenboordmotor met het stuur. Om goed te kunnen sturen is het belangrijk dat u een geschikte kabel koopt. Als uw besturingskabel niet sterk genoeg is voor het vermogen van de motor, zal u moeilijk de boot kunnen besturen.

  Passend op verschillende vormen, lengtes en vermogens van een buitenboordmotor verkopen wij stuurkabels voor boten in verschillende lengtes. Zo kunt u ook eenvoudig de bestaande kabel vervangen. Met een compleet monokabel stuursysteem kunt u eenvoudig de bediening van uw buitenboordmotor vervangen.

  Lengte van stuurkabel naar buitenboordmotor bepalen

  Om een stuurkabel boot te vervangen is het belangrijk om te weten welke maat u nodig heeft. U kunt de lengte bepalen op basis van de volgende gegevens:

  • Ruimte tussen de schakelkast en achterzijde van de boot
  • Ruimte tussen de achterzijde en buitenboordmotor

  U kunt deze ruimtes gemakkelijk meten door bijvoorbeeld een touw te gebruiken om dezelfde route af te leggen van de stuurkabel naar buitenboordmotor.

  Vervolgens moet u rekening houden met 50 cm kabellengte extra voor de frictie van de buitenboordmotor. Het is namelijk belangrijk dat de kabel niet te veel op spanning komt bij het sturen.

  Een bestaande stuurkabel boot vervangen

  Als u een bestaande stuurkabel boot of monokabel moet vervangen kunt u de lengte eenvoudig opmeten door de lengte van de oude kabel te pakken. Met onze complete stuurkabel sets heeft u alle tools in huis om de kabel te vervangen.

  Bij het aanleggen van de nieuwe kabelbesturing heeft u voor een compleet stuursysteem de volgende onderdelen nodig voor uw boot:

  Vaak wordt in combinatie met een gashendel ook een sterke gaskabel gebruikt. Deze kabels zijn vaak beter bestand tegen roest, gezien deze kabels veel in aanraking komen met water.

  Koop hier uw besturingskabel

  U bent bij ons op de juiste plek voor diverse soorten besturingskabels. Of u nu een stuurkabel voor Yamaha buitenboordmotor nodig heeft of andere populaire merken als Suzuki, Mercury of een Selva buitenboordmotor. Wij hebben een ruim aanbod diverse onderdelen voor buitenboordmotoren.

  Twijfelt u of een product passend is voor uw huidige boot? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u adviseren over ons aanbod, zo ook over een geschikte stuurkabel boot.

  Stuurkabel boot
  Filter
  Sorteren op

  Stuurkabel boot

  Een Teleflex - Maxflex stuursysteem is geschikt voor buitenboordmotoren tot 55pk. Kies zelf de kabel lengte van het mechanische stuursysteem voor de juiste koppeling. Koop hier voordelig uw Teleflex - Maxflex stuursysteem!

  149.95

  Stuurkabel boot

  De Maxflex-Stuursysteem word in doos en exclusief zonder stuur geleverd. De Maxflex Light Duty stuursysteem is geschikt voor motoren tot 40kw/ 55pk.

  149.95

  Stuurkabel boot

  SEASTAR JACK PLATES De total nieuwe SeaStar Jack Plate is een van de slankste en meest duurzame outboard Jack Plate op de markt. De stoere vormgeving is trendsettend voor Jack Plates en past esthetisch uitstekend bij SeaStar stuurcilinders.

  811.71

  Stuurkabel boot

  Handheld Control Kit Twin

  1278.5361

  Stuurkabel boot

  SeaStar Afsluitplug met ontluchting voor stuurpomp

  25.2216

  Stuurkabel boot

  SeaStar Stand alone Auto Pilot Pump type 2 24V

  1026.3759

  Stuurkabel boot

  Dual Station Unit voor Keerkoppeling

  285.2031

  Stuurkabel boot

  De Riviera mechanische stuurinrichting set SG04 maakt gebruik van een planetair tandwielontwerp. Een planetair tandwielontwerp heeft drie satelliettandwielen die op hun as draaien en tegelijkertijd rond de centrale roeras draaien.

  199

  Stuurkabel boot

  Cilinder voor BayStar Hydraulisch Stuursysteem voor Outboards tot 150pk

  469.49

  Stuurkabel boot

  Seastar Hydraulische Inboard Besturing Systeem-2 / 66kgm

  1269.2454

  Stuurkabel boot

  De Riviera mechanische stuurinrichting set SG03 maakt gebruik van een planetair tandwielontwerp. Een planetair tandwielontwerp heeft drie satelliettandwielen die op hun as draaien en tegelijkertijd rond de centrale roeras draaien.
  Uitvoering met kunststo

  159.95

  Stuurkabel boot

  allpa Hydraulisch Stuursysteem Inboard 32kgm

  868.0527

  Stuurkabel boot

  SeaStar Stand alone Auto Pilot Pump type 2 12V

  920.1327

  Stuurkabel boot

  Bronzen Roer Type 16 /11P voor Vlakke Bodem. Bootlengte: 8-12m

  1107.9183

  Stuurkabel boot

  Fittingkit 45 Graden voor BayStar stuurpomp ( HH4314 )

  76.0275

  Stuurkabel boot

  SEASTAR JACK PLATES De total nieuwe SeaStar Jack Plate is een van de slankste en meest duurzame outboard Jack Plate op de markt. Dit essentiële Performance-accessoire biedt een hogere snelheid lager brandstofverbruik en een betere toegankelijkheid tot on

  852.21

  Stuurkabel boot

  SeaStar Stand alone Auto Pilot Pump type 1 12V

  918.9516

  Stuurkabel boot

  Montageset voor Stopkabel

  21.4458

  Stuurkabel boot

  Body=Brons Fittings=3/8” Slag=178mm Volume=168cc Roermoment=82kgm

  847.9554

  Stuurkabel boot

  Bronzen Roer Type 12 / 6P voor V-Bodem. Bootlengte: 5-8m

  771.5931

  Stuurkabel boot

  Stuursysteem 3000 Generation II geschikt voor motoren tot 250pk

  199

  Stuurkabel boot

  SeaStar 1.7 Stuurpomp Opbouw ( 27 8cc / 70bar ) voor Hydraulisch Stuursysteem

  800.3766

  Stuurkabel boot

  Stuurpomp voor BayStar Hydraulisch Stuursysteem ( 22 9cc / 70bar ) Opbouw

  584.4399

  Stuurkabel boot

  SeaStar Cilinder Sterndrive ( 125-8EM )

  639.0588
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »