Terug

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vind alles voor bootvlaggen en toebehoren bij Aspius. Zo vindt u in onze webshop onder andere bootvlaggen, vlaggenstokken en vlaggenstokhouder. Een boot kan niet zonder vlag, dit maakt het af. Het meest volledige assortiment bootvlaggen koopt u hier!

  Bootvlaggen 

  Bent u op zoek naar de mooiste bootvlaggen? Aspius heeft een ruim assortiment bootvlaggen, inclusief toebehoren op één plek. Onze vlaggen voor de boot hebben verschillende maten en motieven. Daardoor is er altijd een vlag voor u, wat uw stijl ook is. In onze collectie vindt u puntvlaggen, wimpels en vlaggen met land of provincie. 

  Bootvlag Nederland of Friesland

  Zoekt u een bootvlag van Nederland of Friesland? De natievlaggen, oftewel vlaggen met de vlag van het land erop, zijn de meest voorkomende vlaggen voor de boot. Deze hoort aan het achtersteven van uw boot. Hierbij is het belangrijk dat de vlag niet te klein, maar ook zeker niet te groot is. De gemiddelde afmeting voor een bootvlag is 20cm x 30cm. Zorg er wel voor dat uw vlag niet in het water hangt. 

  Het hebben van een vlag op uw boot is in Nederland niet verplicht. Daarentegen is het wel verplicht zodra u wilt varen in België en Duitsland. Ondanks dat het in Nederland niet verplicht is, is er natuurlijk niks mooier dan die prachtige Nederlandse of Friese vlag die wappert in de wind. Het doet het hart van menig kapitein sneller kloppen. Koop uw bootvlag met Nederlandse of Friese nationaliteit gemakkelijk online.

  Bootvlaggen zijn gevoelig voor diefstal. Zorg er daarom voor dat u deze bij afwezigheid opbergt in uw boot. Heeft u een open boot? Dan raden wij aan om een boothoes aan te schaffen in combinatie met bootsloten. Op deze manier beschermt u uw eigendom. Het zou zonde zijn wanneer u naar uw boot gaat en uw bootvlag van Nederland of Friesland ineens weg is. 

  Vlaggenstok boot

  Om ervoor te zorgen dat uw bootvlag blijft wapperen is een vlaggenstok voor de boot aan te raden. Een vlaggenmast kopen is niet moeilijk, maar er zijn een aantal aspecten waar u op wilt letten:

  • De lengte van de vlaggenstok; 500mm, 1000mm, 1500mm of 2000mm
  • De diameter van de vlaggenstok; 19mm, 25mm of 30mm
  • RVS vlaggenstok of een ander materiaal 

  Deze afwegingen kunnen gemaakt worden aan de hand van de grootte van uw boot en hoe ver u de vlag achter uw boot wilt hebben. Daarnaast is een RVS vlaggenstok voor de boot ideaal. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vlaggenmast gaat roesten en kunt u deze met een gerust hart op de boot laten. 

  Vlaggenstokhouder boot

  Een vlaggenstokhouder kan op uw boot niet ontbreken. Deze bevestigt de vlaggenstok en de bootvlag aan de boot. Zonder vlaggenstokhouder is er geen vlag die door de wind achter de boot kan fladderen. Kies voor veiligheid en ga voor een goede houder. 

  Houd bij het kopen van een vlaggenstokhouder voor de boot rekening met de diameter van de vlaggenstok. Wanneer u een vlaggenstok heeft van 25mm zal de houder dit ook moeten kunnen ondersteunen. Ook hier kunt u kiezen voor een vlaggenstokhouder van RVS. Daarnaast hebben wij ook houders van aluminium en messing. Kies de vlaggenstokhouder die bij uw boot en wensen past.

  Bootvlaggen en toebehoren kopen

  Wilt u nieuwe bootvlaggen en toebehoren kopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment van alles wat u nodig heeft voor een mooie vlag achter uw boot. Daarnaast hebben wij ook andere bootaccessoires die ervoor zorgen dat uw boot nog geavanceerder wordt. Denk hierbij aan een scheepshoorn, een goede zwemtrap of de meest comfortabele bootstoel. Hiermee kunt u uw boot nog verder uitbreiden en optimaliseren.  

  Wilt u hulp bij het aanschaffen van bootvlaggen en toebehoren? Onze experts zitten voor u klaar om u met alle vragen te helpen. Wij geven u het beste advies over alles voor uw boot. Neem contact met ons op en zorg ervoor dat u de beste bootvlaggen en toebehoren koopt! 

  Bootvlaggen en toebehoren
  Filter
  Sorteren op

  Bootvlaggen en toebehoren

  Deze moderne vlaggenstok is gemaakt van gepolijst RVS 316 en heeft een conisch verloop. De vlaggenstok is voorzien van een handig snap-lock systeem waarmee u hem handig in een vlaggenstokhouder klikt.

  19.845

  Bootvlaggen en toebehoren

  De officiële vlag van de provincie Friesland. Deze vlag is zeer geschikt voor boten. Het is een rechte vlag en is in verschillende maten verkrijgbaar.

  5.8968

  Bootvlaggen en toebehoren

  De klassieke Nederlandse vlag die net wat anders is dan de andere Nederlandse vlag, dit zit hem in dat de kleur donkerblauw is in plaats van blauw. Deze vlag is zeer geschikt voor boten. Het is een rechte vlag en is in verschillende maten verkrijgbaar.

  7.74

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vlaggenstokhouder geschikt voor de Talamex snap-lock vlaggenstok RVS. De houder is gemaakt van RVS 316 en heeft een diameter van 25 mm. De vlaggenstokhouder is voorzien van een snap lock systeem en een kunstof beschermkapje.

  15.9894

  Bootvlaggen en toebehoren

  18.2088

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vlaggenstok rvsRvs Knop rechte uitvoering.
  De RVS vlaggenstokken zijn geheel uitgevoerd in RVS voor een maximale levensduur.
  Lengte   1500 mm
  Diameter 25 mm

  123.49

  Bootvlaggen en toebehoren

  30.3912

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vlaggenstokhouder geschikt voor de Talamex snap-lock vlaggenstok RVS. De houder is gemaakt van RVS 316 en heeft een diameter van 20 mm. De vlaggenstokhouder is voorzien van een snap lock systeem en een kunstof beschermkapje.

  13.2516

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vlaggenstok snap-lock RVS 25mm x 750mm

  29.808

  Bootvlaggen en toebehoren

  Deze hoogwaardige vlaggenstok is gemaakt van RVS en heeft een luxe uitstraling. De lengte is 200 cm en de diameter is 25 mm. Het is een rechte uitvoering die voorzien is van een haakje waar u de vlag in kunt hangen.

  192.83

  Bootvlaggen en toebehoren

  D= 25
  H = 52

  21.86

  Bootvlaggen en toebehoren

  78.3432

  Bootvlaggen en toebehoren

  11.4372

  Bootvlaggen en toebehoren

  Vlaggenstok snap-lock RVS 25mm x 900mm

  33.0966

  Bootvlaggen en toebehoren

  Nederlandse vlag in puntvorm. Deze vlag is zeer geschikt voor boten. De puntvlag is in de maat 20 x 30, 30 x 45 en 40 x 60 cm verkrijgbaar.

  4.0176

  Bootvlaggen en toebehoren

  46.5912

  Bootvlaggen en toebehoren

  10.8702

  Bootvlaggen en toebehoren

  De officiële vlag van de provincie Friesland. Deze vlag is zeer geschikt voor boten. Het is een puntvlag en is in de maat 20 x 30 cm en 30 x 45 cm verkrijgbaar.

  6.4962

  Bootvlaggen en toebehoren

  De vlag van Nederland die je boot helemaal compleet maakt. Deze vlag is zeer geschikt voor boten. Het is een rechte vlag en is in verschillende maten verkrijgbaar.

  18.4194

  Bootvlaggen en toebehoren

  59.5998

  Bootvlaggen en toebehoren

  24.8184

  Bootvlaggen en toebehoren

  13.689

  Bootvlaggen en toebehoren

  12.7494

  Bootvlaggen en toebehoren

  12.9276
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box