Terug

Reddingsvest volwassenen

Welk reddingsvest volwassenen nodig hebben? Dat hangt af van verschillende factoren. Kies in ieder geval een felle kleur, en neem een opblaasbaar zwemvest om ruimte te besparen. Bekijk hier alle reddingsvesten voor volwassenen.

Filters

Reddingsvest volwassenen

Reddingsvest volwassenen: onmisbaar aan boord

Verrassend veel watersporters vergeten dat een zwemvest of reddingsvestvolwassenen echt kan helpen bij calamiteiten. Ze denken wel aan zwemvesten voor kinderen, een baby reddingsvest of zelfs een zwemvest voor honden. Maar ook volwassenen die kunnen zwemmen kunnen baat hebben bij een zwemvest. Niet voor niets is er op dit gebied ook een ruim aanbod verkrijgbaar bij Aspius. We leveren uitsluitend hoge kwaliteit, zodat je verzekerd bent van maximale veiligheid. Een bekend merk dat we voeren is bijvoorbeeld Regatta.

Zwemvest voor volwassenen in diverse uitvoeringen

Bij Aspius kiest u uit een ruim aanbod van reddingsvesten voor volwassenen. De meeste types hebben wel een felle kleur, zoals oranje of geel. Daarnaast hebben sommige zwemvesten voor volwassenen een lampje, wat de zichtbaarheid verder kan verbeteren. Zeker bij slecht zicht is het zo eenvoudiger om een vermist persoon terug te vinden in het water.

Zo’n reddingsvest kan redelijk wat ruimte innemen. Hier is een oplossing voor: een opblaasbaar zwemvest voor volwassenen. Er bestaan vesten die automatisch opblazen bij contact met het water.

Maximale veiligheid aan boord

Aspius is de specialist op het gebied van veiligheid in de watersport. Zo hebben we reddingsboeien, vlotten, brandblussers en fenders in het assortiment. Maar de basis van veiligheid op het water is toch wel het reddingsvest. Volwassenen met een wat grotere boot kiezen vaak voor een set, die vaak uit 5 of 6 vesten bestaat. Zo zijn direct meerdere mensen aan boord beschermd. 

Gelukkig maar, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Je wil er liever niet aan denken, maar je moet altijd voorbereid zijn op brand aan boord, een aanvaring of andere ongelukken.

Advies bij het kopen van een reddingsvest voor volwassenen

Ontdek nu ons ruime assortiment op het gebied van zwemvesten voor volwassenen. Advies van een deskundige nodig? Bel Aspius tijdens openingstijden, of stuur een bericht wanneer u dat wil. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u op vakkundige wijze helpen, ook als het gaat om veiligheid in de boot. Bestel dus nu uw reddingsvest voor volwassenen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »