Terug

  Brandstof reiniger

  Brandstof reiniger
  Filter
  Sorteren op

  Brandstof reiniger

  Bardahl Carburateur Cleaner is ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen en op te lossen die zich voordoen bij carburatiemotoren. Deze brandstofreiniger is een welkome aanvulling in het additievenassortiment. Inhoud: 500ML

  21.2

  Brandstof reiniger

  Met deze dieseltoevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacteriën geen kans en wordt het cetaangetal verhoogd. Inhoud: 1 Liter.

  55.5

  Brandstof reiniger

  Bescherming voor diesel brandstoffen.De huidige diesel brandstoffen zijn gevoelig voor bacterie groei veroorzaakt door water in de brandstof. Grotamar 71 mengt zich met de waterdeeltjes en vernietigt de bacterie.

  44.96

  Brandstof reiniger

  Elimineert en voorkomt problemen met ethanol-brandstoffen (zoals E10)
  30 ml is voldoende voor 90 liter benzine
  Stabiliseert benzine tot twee jaar
  Motoren starten en lopen beter
  Helpt fasescheiding te voorkomen door water door de brandstof te versprei

  9.95

  Brandstof reiniger

  Bardahl Common Rail Diesel Injector Cleaner is een nieuwe geconcentreerde formule is speciaal ontworpen voor het opheffen van problemen zoals; het haperen bij accelereren, het onregelmatig stationair lopen van de motor, etc.

  27.95

  Brandstof reiniger

  Deze brandstoftoevoeging neemt het water uit de brandstoftank op en zorgt ervoor dat het zonder problemen verbrandt in de verbrandingskamer van de motor.

  20.95

  Brandstof reiniger

  Deze handbescherming voelt niet vet aan, biedt een siliconenvrije handbescherming, die makkelijk uitsmeert en intrekt. De crème is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die dermatologisch en toxi-biologisch veilig zijn.

  7.33

  Brandstof reiniger

  Bardahl Benzine stabilisator Wanneer een Buitenboord/inboard motor/auto of motor voor lange tijd niet gebruikt wordt voeg dan Fuel Stabilizer toe.

  22.83

  Brandstof reiniger

  Met deze dieseltoevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacteriën geen kans en wordt het cetaangetal verhoogd. Inhoud: 100ml.

  13.5

  Brandstof reiniger

  Bardahl remmenreiniger (Multi Parts Cleaner) verwijdert snel en effectief remvloeistof, vet, olie, teer en andere verontreinigingen. Inhoud: 600ML.

  6.5

  Brandstof reiniger

  Bardahl Spray Glue is op basis van synthetische rubber en uitermate geschikt voor de verlijming van, Textiel (bijv. gordijnkappen), schuimrubber en plastic, etc.

  19.95

  Brandstof reiniger

  Bardahl Power Steering and Central Hydraulic Fluid is een complete stuurbekrachtigingvloeistof met zeer speciale eigenschappen.

  28.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box