Terug

Boot elektra

Boot elektra zijn onmisbaar wanneer u een comfortabele tocht wilt maken. U kunt deze accessoires voor uw boot in onze winkel vinden of online. Deze leuke en handige boot accessoires kunnen uw dag nog beter maken. Bekijk alle boot elektra hier.

Boot elektra

Boot elektra

Als eigenaar van een boot weet je als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare stroomvoorziening is. Of je nu voor anker ligt of aan het varen bent, je hebt altijd stroom nodig voor verlichting, navigatie, communicatie en nog veel meer. Bij Aspius.nl vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van boot elektra.

Accu's en acculaders

Een goede accu is essentieel voor een betrouwbare stroomvoorziening op je boot. Bij ons vind je een breed assortiment aan accu's voor boten, geschikt voor verschillende toepassingen en budgetten. Van kleine 12 volt accu's voor kleine boten tot grote deep cycle accu's voor jachten en zeilboten. Ook voor acculaders ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede acculader zorgt ervoor dat je accu altijd vol is en klaar voor gebruik, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten.

Schakelpanelen en instrumenten

Een schakelpaneel voor in je boot is een belangrijk onderdeel van je elektrische systeem. Het zorgt ervoor dat je alle elektrische apparatuur op je boot kunt bedienen en monitoren. Bij ons vind je schakelpanelen van hoge kwaliteit, voorzien van handige functies en gebruiksvriendelijke bediening. Daarnaast bieden we ook een breed assortiment aan instrumenten voor in je boot, zoals dieptemeters, windsnelheidsmeters, GPS-systemen en meer. Hiermee houd je altijd controle over je boot en kun je veilig navigeren.

Walstroom en zonnepanelen

Walstroom is een handige manier om je boot van stroom te voorzien wanneer je in de haven ligt. Bij ons vind je een ruime keuze aan walstroom aansluitingen, kabeldoorvoeren en andere accessoires voor het aansluiten van walstroom op je boot. Wil je liever niet afhankelijk zijn van walstroom? Dan zijn zonnepanelen een goed alternatief. Met zonnepanelen kun je zelf stroom opwekken op je boot, waar je ook bent.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box