Terug

  Band achter boot

  Ga voor maximale fun met een band achter boot, ook wel funtube genoemd. Kies achter de boot een band, banaan of andere vorm. Met een funtube achter de boot kan het plezier beginnen! Band achter boot
  Filter
  Sorteren op

  Band achter boot

  Beginnen met wakeboarden maar nog geen goede spullen? Deze set van ons bevat alles wat je nodig hebt! De Wakeboard Stars Set is inclusief bindingen, sleeplijn, draagtas en natuurlijk het board van 139cm lang.

  280.3572

  Band achter boot

  Een must-have voor de zomer, de Wild Bob van Spinera is ideaal voor grote en kleine boten! Daarnaast is het dankzij de grootte van 118 cm geschikt voor jong en oud! Ook is deze opblaasbare tube van uitstekende kwaliteit door de hulp van Spinera!

  89.95

  Band achter boot

  Deze achteruitkijkspiegel is geschikt voor slepende vaartuigen zoals met waterski's, funtubes of wakeboards. Er handig en makkelijk te monteren!

  37.9242

  Band achter boot

  De Spinera Rocket FunTube is geschikt voor iedereen die van waterpret houd en past achter elk boot! Deze funtube is perfect voor 3 personen en is voorzien van 3 Boston-ventielen voor snel en makkelijk gebruik.

  247.03

  Band achter boot

  Nog opzoek naar een geweldige funtube? Haal dan deze Rocket Funtube van Talamex voor 3 personen! Een sportieve manier om u te vermaken op het water en daarna af te koelen.

  208.0566

  Band achter boot

  Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

  2.3166

  Band achter boot

  Deze zomer nog een extra reden om het water op de gaan? Schaf deze fantastische Funtube Fire van Talamex dan aan en ga het water op! Tevens niet alleen voor de snelheidsduivels! Deze opblaasbare band is geschikt en comfortabel voor 1 persoon.

  79.5258

  Band achter boot

  Ben jij beginnend waterskiër? Dan passen deze waterski's Ski Stripes van Talamex het beste bij jou. Ook zit je niet vast aan één bepaalde schoenmaat aangezien deze set is uitgerust met een handige horse shoe schoenbinding.

  159.8616

  Band achter boot

  Eindloos plezier voor 2 personen met deze Funtube 2 Fast! Speciaal ontworpen voor 2-persoons gebruik en direct gebruiksvriendelijk dankzij de inbegrepen quick connector hook! Ga er deze zomer met z'n tweeën op uit!

  119.6856

  Band achter boot

  Voetpomp 5liter , Lichte en simpele voetpomp. Geschikt voor het opblazen van strandballen, luchtbedden, kites, tubes etc.

  20.007

  Band achter boot

  Wel een funtube, waterski's of wakeboard in huis maar niet de juiste bevestigingsplek op je boot? Dan is dit de oplossing voor jou! Met deze middengeleider hang je een spruitstuk met handige troller achter elke boot!

  20.007

  Band achter boot

  Een goed begin is het halve werk, zo werkt het ook met wakeboarden. Goede spullen is essentieel voor het beoefenen van deze sport! En laat dat ook nog eens hier te koop zijn! Dit Wakeboard Sleeptouw van Talamex is geschikt voor beginners en gevorderden.

  31.3308

  Band achter boot

  Professioneel waterskiër of niet met dit sleeptouw voor waterskiërs van Talamex heeft iedereen een goede kans! Dit touw voor waterskiërs is 22.5 meter lang en is makkelijk te gebruiken. Onmisbaar natuurlijk als je wilt gaan waterskiën.

  23.2956

  Band achter boot

  Toch zin in waterpret maar zijn andere funtubes te groot? Deze Funtube Lighting is precies daarvoor! Perfect voor een 1-persoons bliksemsnel avontuur. Uiteraard van Talamex wat staat voor goede kwaliteit.

  100.3266

  Band achter boot

  Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

  36.3852

  Band achter boot

  Voor de echte waterrat, deze Funtube Splash van Talamex is niet eentje waar je je voeten droog houd! Super leuk natuurlijk voor achter de boot en geschikt voor 1 à 2 personen. Bovendien van het bekende merk Talamex wat staat voor goede kwaliteit!

  95.5962

  Band achter boot

  Al een funtube in huis? Dan is een goede en sterke sleeplijn geen overbodige luxe! Deze Fubtube Sleeptouw van Talamex is geschikt voor 3 tot en met 4 persoons tubes. Met 16,7 meter is er genoeg ruimte om goed te kunnen manoeuvreren over het open water!

  23.2956

  Band achter boot

  Op zoek naar een sportieve funtube die hand-in-hand gaat met kwaliteit? Dan moet je bij deze Flight 1 Tube van Spinera zijn! Deze tube is geschikt voor 1 à 2 personen. Extra veilig dankzij de zachte materialen en knokkelbeschermers.

  154.95

  Band achter boot

  Deze quick release sluiting met bijbehorende sleeplijn is ideaal voor funtube-eigenaren. Geschikt voor 1 of 2 persoons funtubes en belangrijk voor de veiligheid van degene op de funtube.

  23.2956

  Band achter boot

  Als je gaat kneeboarden neem je natuurlijk deze Kneeboard Sleeptouw van Talamex mee! Met een lengte van maar liefst 19 meter is er genoeg ruimte om salto's en flips te maken. Eén ding is zeker: Met dit handige kneeboard touw kan je misgaan!

  39.366

  Band achter boot

  Nog een stevige sleeplijn nodig voor je funtube? Met maar liefst 15 meter lijn heb je genoeg speling achter de boot op mooi over het wat te gaan. Dit Funtube Sleeptouw van Talamex is meer als geschikt voor allemaal soorten funtubes van 1 à 2 personen.

  15.2604
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box