Terug

  Ruddersafe

  Ruddersafe
  Filter
  Sorteren op

  Ruddersafe

  De Ruddersafe Volvo Penta type 3 is ontwikkeld voor de buitenboordmotor van Volvo Penta's tussen de 6,5 en 8,5 meter.
  Met de bijgeleverde beugel past deze goed op de motor en zorgt het voor optimale manoeuvreerbaarheid en koersstabiliteit bij lage vaarsn

  235

  Ruddersafe

  Ruddersafe Type 4 Voor Volvo Penta 280/290- roer voor buitenboordmotoren en hekaandrijvingen (Z-drives) - geeft een optmale manouvreerbaarheid en sterk verbeterde koersstabiliteit bij geringe vaarsnelheden RUDDERSAFE TYPE 4 IS ALLEEN GESCHIKT VOOR BOTEN M

  255

  Ruddersafe

  De Ruddersafe standaard type 3, ook wel het roerei van Columbus, is een dubbelroer voor aan de buitenboordmotor of hekaandrijving. Zorgt voor optimale manoeuvreerbaarheid en meer koersstabiliteit bij lage vaarsnelheden. Voor boten van 6,5 tot 8,5 meter.

  175

  Ruddersafe

  Roer voor buitenboordmotoren en stern drives ( Z -station ) .Optimale wendbaarheid en significant verbeterde koersstabiliteit bij lage snelheden.Niet Geschikt voor Volvo Penta motoren.

  165

  Ruddersafe

  Ruddersafe Type 2 Voor Volvo Penta 280/290- roer voor buitenboordmotoren en hekaandrijvingen (Z-drives) - geeft een optmale manouvreerbaarheid en sterk verbeterde koersstabiliteit bij geringe vaarsnelheden.

  225
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box