Terug

  Kabelslot boot

  Zoekt u een kabelslot boot? Leg uw boot veilig aan het slot met deze kabel. Bij ons vindt u kabelsloten voor de boot van 20mm, 15mm of andere afmetingen. Bekijk het kabelslot boot assortiment hier. Kabelslot boot
  Filter
  Sorteren op

  Kabelslot boot

  Voor het vastleggen van je boot heb je een stevig bevestigingspunt nodig. Ship lock monteer je eenvoudig op het dek van je boot. Ship Lockis te combineren met vele producten van Doublelock-kettingen en -staalkabels. Inclusief bevestiging materiaal.

  78.3

  Kabelslot boot

  De Security Chain Stazo, Deze onverwoestbare ketting, voorzien van vierkante schakels enis vervaardigd uit gehard staal, wat zorgt voor een maximale weerstand tegen snijden en zagen.

  80.823

  Kabelslot boot

  Kettingslot 10*1500 met afsluitbare Supersafe cilinder biedt een uitzonderlijk niveau van beveiliging en duurzaamheid. Ontworpen met het oog op robuustheid en stootvaste bescherming, is dit slot ideaal voor het veiligstellen van uw waardevolle bezittingen

  29.56

  Kabelslot boot

  Het Lockk Kettingslot met Loop is een onmisbare schakel in uw diefstalpreventie. Met een indrukwekkende lengte van 2,5 meter en een robuuste kettingdikte van 10,5 mm en ART-4 goedgekeurd.

  98.95

  Kabelslot boot

  Een robuust slot met kabel die geleverd ka 5 meter. Kabel Ø15mm.

  57.5346
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box