Terug

  Schuimblusser

  Een schuimblusser word gebruikt om vuur te doven van een brand. De schuimblusser heeft een vorm van een cilinder waar een blusmiddel op druk is gebracht.

  Schuimblusser

  Een schuimblusser word gebruikt om vuur te doven van een brand. De schuimblusser heeft een vorm van een cilinder waar een blusmiddel op druk is gebracht. Het blusmiddel kan vloeibaar zijn maar ook in poeder of gasvorm.

  Door de hendel van de brandblusser of poederblusser in te knijpen ontsnapt de poeder of gas uit de cilinder. De bluspoeder dient u te spuiten over de brandende stof.

  Brandblussers vind u vaak in bedrijven, winkel, caravan of boot.

  Wij bieden brandblusser en poederblusser aan met een inhoud vanaf 2 kilogram.

  Schuimblusser
  Filter
  Sorteren op

  Schuimblusser

  Brandblusser schuimblusser 2 kilo.
  AB Klasse geschikt vloeistofbranden.
  werkdruk11 bar
  Rating 8A/55B Gewicht 4.56 kilo Hoogte:380 mm Rond: 110 mm inclusief ophangbeugel.

  57.95

  Schuimblusser

  De NEYFIK® Professional Indoor Sprayblusser 750ml - geschikt voor kantoren, scholen, ziekenhuizen, horeca, werkplaatsen en cleanrooms

  48.44

  Schuimblusser

  De NEYFIK® Universeel sprayblusser - compact, efficiënt, gecertificeerd. Blust A, B, F branden. Veilig, milieuvriendelijk. Ideaal voor woningen, kantoren, kantines, zorginstellingen. 100% Nederlands. 4-5 jaar houdbaar, garantie.

  34.94

  Schuimblusser

  De NEYFIK® Professional Outdoor blusser 750ml - voor een veilige werkomgeving. 5 jaar onderhouds- en keuringsvrij. Controleer zelf met controle App.

  48.44

  Schuimblusser

  De NEYFIK® Sprayblusser Auto-Boot-Camper - perfect voor onderweg. Bereik van 3-4 meter, 34 sec spuittijd. Bestand tegen temperaturen tot -15°C. Ideaal voor auto's, campers, boten.

  34.94
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box