Terug

  Buitenboordmotorslot

  Zoekt u een buitenboordmotorslot? Deze is onmisbaar wanneer u een buitenboordmotor heeft aan uw boot, die niet gestolen moet worden. Wij hebben kwalitatieve sloten, waaronder een Stazo, doublelock en scm buitenboordmotorslot.

  Buitenboordmotorslot scm

  Een buitenboordmotorslot scm zorgt ervoor dat je bootonderdeel minder gemakkelijk te stelen is. Scm houdt namelijk in dat het artikel minimaal drie minuten weerstand moet bieden tegen diefstal. De scm komt in twee klassen, de standaard en zwaar. De zware moet vijf minuten weerstand bieden. Deze varianten hebben een goedgekeurd keurmerk.

  Daarnaast is het voor de verzekering ook belangrijk dat u een scm slot heeft. Mocht u niet kunnen aantonen dat u een goedgekeurde variant heeft, dan kan het zijn dat de verzekering het gestolen object niet vergoed. Zorg er dus altijd voor dat u een goede beveiliging aanschaft.

  Doublelock buitenboordmotorslot

  Een doublelock buitenboordslot zorgt ervoor dat het meest gestolen watersport object veilig aan uw boot blijft. Door het dubbele aspect beschermt u de motor extra goed. Het belangrijkste deel wordt vastgemaakt aan de motor. Het is een doublelock systeem, wanneer je een andere variant, bijvoorbeeld een kabelslot, aan het slot van de motor kan bevestigen.

  Stazo buitenboordmotorslot

  Met een Stazo buitenboordmotorslot kunt u de boot direct vastleggen aan een kade of een andere boot. Deze is uiterst sterk en heeft meerdere functies. Zo zorgt deze ervoor dat je motor beschermd is, maar ook de boot. Een Stazo maakt u vast aan de motor en met een kabel aan een andere boot of kade.

  Hoe installeert u een buitenboordmotorslot?

  Een buitenboordmotorslot verkleint het risico dat uw buitenboordmotor wordt gestolen. Dat zou natuurlijk zonde zijn, aangezien dit een onderdeel van de boot is die kostbaar is. Hierdoor is het ook een populair artikel om te stelen. Door een goede beveiliging hieraan vast te maken kunt u nog lang genieten van alles wat aan uw boot vastzit.

  Het is wel belangrijk om alles goed te installeren, om ervoor te zorgen dat de beveiligd is. Een slot voor de buitenboordmotor wordt vaak op de volgende manier geïnstalleerd:

  1. Zorg dat de borgplaat van het slot wordt bevestigd
  2. Zorg dat de slotbuis over de borgplaat en de knevels van het slot wordt geschoven
  3. Zorg dat de slotbuis ook over de borgpen van het slot zit
  4. Nu kunt u het slot vergrendelen. Hiervoor hoeft u alleen de sleutel om te draaien

  Buitenboordmotorslot kopen

  Wilt u een slot voor uw buitenboordmotor kopen? Het wordt zeker aangeraden om dit type aan te schaffen wanneer u nog lang wilt genieten van uw motor. Heeft u hulp nodig bij de keuze? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Weet u het al? Bestel dan uw buitenboordmotorslot gemakkelijk online.

  Buitenboordmotorslot
  Filter
  Sorteren op

  Buitenboordmotorslot

  Past op praktisch elke type en merk buitenboordmotor. Vervaardigd van gepolijst RVS (AISI 316). Uiterst solide door dichtgelaste hoeken en door cilinderslot. Materiaaldikte 2 mm. Dit buitenboordmotor slot is rammelvrij.

  34.95

  Buitenboordmotorslot

  Bescherm je buitenboordmotor tegen diefstal met deze Allpa buitenboordmotorslot. Dit motorslot is gemaakt van RVS en past op vrijwel alle buitenboordmotoren met een montage over de motorbracket. Dit slot plaats je over de knevels van je aanhangmotor. supe

  34.95

  Buitenboordmotorslot

  De Powerlock BBM-1 is geschikt voor buitenboordmotoren van 2 tot 10 pk die met knevels vast worden gezet. Dit slot is voorzien van de hoogste goedkeuring namelijk SCM en hiermee voldoet u altijd aan alle eisen voor de verzekering van uw buitenboordmotor.

  77.11

  Buitenboordmotorslot

  Dit robuuste buitenboordmotorslot van het merk Lockk is voor zien van een SCM keuring en voldoet daarmee aan de eisen van je verzekering. Dit aanhangmotorslot heeft een gemakkelijke montage dat bedoelt is voor een bracketmontage.

  84.95

  Buitenboordmotorslot

  Buitenboordmotorslot Steady Hoogwaardig Rvs 316Geschikt voor bout bevestigingTrilvrij en eenvoudige montage.SCM Gekeurd.Incl 5 Sleutels.Type benaming: BBM 3 Steady

  72.95

  Buitenboordmotorslot

  De Powerlock BBM-2 is geschikt voor buitenboordmotoren vanaf 10 pk die met knevels vast worden gezet. Dit slot is voorzien van de hoogste goedkeuring namelijk SCM en hiermee voldoet u altijd aan alle eisen voor de verzekering van uw buitenboordmotor.

  85.73

  Buitenboordmotorslot

  Het Eenvoudig Elektromotorslot biedt een doeltreffende beveiligingsoplossing om uw elektromotor te beschermen tegen diefstal en onbedoeld losdraaien van de knevels.

  26.42

  Buitenboordmotorslot

  Buitenboordmotorslot Steady Hoogwaardig Rvs 316Geschikt voor bijna alle motoren.Trilvrij en eenvoudige montage.SCM Gekeurd.Incl 5 Sleutels.Voor bbm tussen vanaf 15 pk Type benaming: BBMS2Bracket afstand van 145 - 185 mm

  94.95

  Buitenboordmotorslot

  Lockk SCM Buitenboordmotorslot Boutmontage OBL2. SCM gekeud slot voor boutmontage voor uw buitenboordmotor.

  72.95

  Buitenboordmotorslot

  Het Buitenboordmotorslot met Hangslot van RVS AISI 316 biedt een robuuste en betrouwbare beveiligingsoplossing voor uw buitenboordmotor. Afmeting 30cm x 3cm x 3cm

  33.42

  Buitenboordmotorslot

  Het Stazo Nutlock is een robuust dikwandig RVS slot dat speciaal is ontworpen voor de beveiliging van buitenboordmotoren met bout/moer bevestiging.

  98.45
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box