Terug

 • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
 • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
 • Meer dan 15.000 producten

Buitenboordmotorslot

Zoekt u een buitenboordmotorslot? Deze is onmisbaar wanneer u een buitenboordmotor heeft aan uw boot, die niet gestolen moet worden. Wij hebben kwalitatieve sloten, waaronder een Stazo, doublelock en scm buitenboordmotorslot.

Filters

Buitenboordmotorslot

Buitenboordmotorslot scm

Een buitenboordmotorslot scm zorgt ervoor dat je bootonderdeel minder gemakkelijk te stelen is. Scm houdt namelijk in dat het artikel minimaal drie minuten weerstand moet bieden tegen diefstal. De scm komt in twee klassen, de standaard en zwaar. De zware moet vijf minuten weerstand bieden. Deze varianten hebben een goedgekeurd keurmerk.

Daarnaast is het voor de verzekering ook belangrijk dat u een scm slot heeft. Mocht u niet kunnen aantonen dat u een goedgekeurde variant heeft, dan kan het zijn dat de verzekering het gestolen object niet vergoed. Zorg er dus altijd voor dat u een goede beveiliging aanschaft.

Doublelock buitenboordmotorslot

Een doublelock buitenboordslot zorgt ervoor dat het meest gestolen watersport object veilig aan uw boot blijft. Door het dubbele aspect beschermt u de motor extra goed. Het belangrijkste deel wordt vastgemaakt aan de motor. Het is een doublelock systeem, wanneer je een andere variant, bijvoorbeeld een kabelslot, aan het slot van de motor kan bevestigen.

Stazo buitenboordmotorslot

Met een Stazo buitenboordmotorslot kunt u de boot direct vastleggen aan een kade of een andere boot. Deze is uiterst sterk en heeft meerdere functies. Zo zorgt deze ervoor dat je motor beschermd is, maar ook de boot. Een Stazo maakt u vast aan de motor en met een kabel aan een andere boot of kade.

Hoe installeert u een buitenboordmotorslot?

Een buitenboordmotorslot verkleint het risico dat uw buitenboordmotor wordt gestolen. Dat zou natuurlijk zonde zijn, aangezien dit een onderdeel van de boot is die kostbaar is. Hierdoor is het ook een populair artikel om te stelen. Door een goede beveiliging hieraan vast te maken kunt u nog lang genieten van alles wat aan uw boot vastzit.

Het is wel belangrijk om alles goed te installeren, om ervoor te zorgen dat de beveiligd is. Een slot voor de buitenboordmotor wordt vaak op de volgende manier geïnstalleerd:

 1. Zorg dat de borgplaat van het slot wordt bevestigd
 2. Zorg dat de slotbuis over de borgplaat en de knevels van het slot wordt geschoven
 3. Zorg dat de slotbuis ook over de borgpen van het slot zit
 4. Nu kunt u het slot vergrendelen. Hiervoor hoeft u alleen de sleutel om te draaien

Buitenboordmotorslot kopen

Wilt u een slot voor uw buitenboordmotor kopen? Het wordt zeker aangeraden om dit type aan te schaffen wanneer u nog lang wilt genieten van uw motor. Heeft u hulp nodig bij de keuze? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Weet u het al? Bestel dan uw buitenboordmotorslot gemakkelijk online.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »