Terug

  Transportwielen

  Een goede transportwielen set is onmisbaar, vanwege de handige eigenschappen die speciaal voor rubberboten zijn gemaakt. Ontdek hier welke transportwielen set of boot trolley het beste is geschikt voor u en bestel direct eenvoudig online.

  Transportwielen set

  Bent u op zoek naar transportwielen of boot trolley voor uw rubberboot, dan hebben we een aantal types voor u.

  Transportwielen kunt u plaatsen op uw rubberboot om deze makkelijker te vervoeren over bijvoorbeeld het gras en zand. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de transportkar of boot trolley, geschikt voor transport van rubberboten. Bevestiging aan de voorste draaggreep.

  Gemakkelijk in gebruik en geschikt voor alle soorten ondergrond, inclusief zand. De boot trolley wordt geleverd met 2 rubber luchtbanden en is gemaakt van zink-gecoate stalen buizen. Perfect te gebruiken in combinatie met opklapbare hek transportwielen.

  Neem contact op voor advies

  Zoals vermeld, valt er veel te kiezen op het gebied van transportwielen en boot trolleys. Misschien weet u precies wat u nodig heeft. Echter merken we vaak dat onze klanten extra advies willen hebben. Heeft u hulp nodig met het kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het maken van uw keuze voor de transportwielen of boot trolley.

  Transportwielen
  Filter
  Sorteren op

  Transportwielen

  Deze transportkar is ideaal voor het vervoeren van uw kano, kajak, SUP of surfplank. Het frame van de trolley is van aluminium gemaakt en is bestand tegen corrosie. De trolley heeft een max draaggewicht van 75 kg. 

  54.594

  Transportwielen

  106.434

  Transportwielen

  235.0918

  Transportwielen

  243.8

  Transportwielen

  152.1465

  Transportwielen

  149.0257

  Transportwielen

  Ontdek het ultieme gemak met onze Telescopische Zwemtrap, speciaal ontworpen voor een perfecte pasvorm over de tubes van een opblaasboot. Bevestiging is moeiteloos dankzij de meegeleverde spanbanden en montageplaten.

  161.19

  Transportwielen

  Set kunststof steunen met kunststofbanden Kunnen in opgeklapte toestand op spiegel blijven, maar zijn wel afneembaar.

  91.4263

  Transportwielen

  148.75
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box