Terug

Steigerfenders (59)

Een steigerfender beschermt boten bij het afmeren als een stootrand tussen wal en schip. Dit type fender zit niet aan de boot, maar als bumper aan de steiger. Ze zijn als paalfender, als hoek en recht te verkrijgen. Bestel hier online je steigerfender.

Filters

Steigerfenders

Voorkom schade met steigerfenders

Een steigerfender beschermt de steiger of paal tegen aanmerende schepen. Zonder het gebruik van een fender is de kans groot dat boten schade oplopen, met hoge reparatiekosten als gevolg. Niet alleen bij het afmeren, maar ook wanneer een vaartuig langere tijd blijft liggen. De steigerfenders bieden uitkomst bij golfslag of een windvlaag. Zo’n hulpmiddel wordt niet voor niets ook wel eens een steigerbumper of steigerstootrand genoemd. Paalfenders worden gebruikt om de paal en de boot te beschermen. Op deze pagina vind je alle beschikbare exemplaren. Bestel direct en profiteer van snelle levering!

 

Steigerbumpers in verschillende vormen

Niet elke steiger is hetzelfde. Daarom zijn er ook steigerfenders in uiteenlopende maten en vormen. De meeste soorten zijn recht. Om meerdere rechte exemplaren met elkaar te verbinden, zijn soms verbindingsstukken nodig. Wilt u een hoek afdekken, dan zijn daar ook speciale steigerbumpers voor. En voor het bekleden van palen zijn er paalfenders. Om de fenders op te slaan gebruiken we een fenderhouder die we bevestigen aan de boot. Alles om het risico op ongelukken te verlagen. Logisch, want niemand zit te wachten op deuken en lakschade aan de romp. Daarom is het verstandig om niet alleen steigers te beschermen met een steigerstootrand, maar ook de boten zelf. Om ze niet kwijt te raken is het overigens slim om ze vast te maken met een fenderlijn

Ruim aanbod

Bij Aspius vindt u steigerfenders gemaakt van verschillende materialen. Veel modellen zijn gemaakt van rubber en plastic, maar er zijn ook PE schuim varianten. Ook kunt u kiezen voor een kogelfender. Altijd is de steigerbumper zo gemaakt dat het opvangen van een klap geen probleem is. Het komt goed uit dat u meestal kunt kiezen uit meerdere kleuren, waaronder zwart, blauw en wit. Dat maakt het weer mogelijk om een kleur te kiezen die past bij uw steiger of jachthaven. De fenders voor de steiger zijn gemakkelijk op te bergen met onze fenderhoezen. Heeft u vragen over dit type product? Neem dan gerust contact met ons op. Of ontdek nu het complete aanbod en bestel nu uw ideale steigerfender!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »