Terug

  Boot toiletten

  Een boot toilet aan boord zorgt voor een comfortabel gevoel. Deze zorgt ervoor dat u alle faciliteiten bij de hand heeft. Een boot wc is er in verschillende modellen, waaronder elektrisch toiletten of handmatige. Bestel uw nieuwe scheepstoilet hier!

  Boot toiletten laten inbouwen

  Laat een boottoilet inbouwen wanneer u een groter vaartuig hebt. Voor de kleinere bootjes kunt u ook kiezen voor een draagbare wc. Hiermee bespaart u ruimte. Een scheepstoilet inbouwen hoeft niet lastig te zijn. U heeft een aantal onderdelen nodig, waaronder een elektrische klep, slangen en aansluitmateriaal en pompen.

  Bij Aspius vindt u diverse merken die u kunt laten inbouwen. Denk hierbij aan Johnson, Jabsco en Masterflush. Het monteren heeft verschillende mogelijkheden, die uw persoonlijke voorkeur kunnen verwezenlijken. De handpomp kunt u aan de linker- of rechterzijde van de wc op de boot bevestigen. Met passende boot toiletten was lange stukken varen nog nooit zo comfortabel.

  Een handmatig of elektrisch toilet voor de boot

  In ons assortiment vindt u een handmatig en een elektronisch toilet voor uw boot. Beide varianten hebben voordelen. Een handmatig boot toilet heeft als voordeel dat deze geen stroom verbruikt. Daarnaast zijn de onderdelen gemakkelijk te vervangen en zijn de kosten laag.

  Een elektrisch toilet is voorzien van gemak en comfort. De wc werkt op elektriciteit. Let bij de aanschaf op de spanning, 12 of 24 volt. Deze wc heeft een doorspoelknop, een afvoerpomp en spoelpomp. Hiermee zorgt u dat het gebruik van een wc op de boot, met een elektrisch scheepstoilet, net zo simpel is als thuis.

  Een scheepstoilet is onmisbaar tijdens het varen

  Wanneer u een dag gaat varen is een scheepstoilet onmisbaar. Hiermee kunt u de hele dag varen met vrienden en familie, zonder dat u hoeft aan te meren voor een bezoek aan de wc. Houd bij het uitzoeken van een model rekening met de ruimte die u heeft. Voor een kleine boot raden wij een draagbare variant aan.

  Geniet van een dag varen op uw vaartuig, zonder zorgen voor een toilet. Hierdoor kunt u de hele dag heerlijk op het water vertoeven. Een boot toilet is de ideale oplossing voor uw eigen vaartuig. Hierbij is er een passende variant voor ieder formaat. Zowel voor grote boten als voor kleine sloepen is er een model waardoor u niet van het schip hoeft.

  Wat is een chemisch toilet op de boot?

  Een chemisch toilet op de boot is een goede optie, maar wat is dit precies? Een chemisch toilet gebruikt chemicaliën voor het verwerken en ontsmetten van uitwerpselen. Deze worden opgevangen in een bak en die kunnen geleegd worden in bijvoorbeeld een beerput. Dit type wc is verplaatsbaar, waardoor u hem gemakkelijk mee kunt nemen van de boot naar bijvoorbeeld de caravan.

  Het verschil met een draagbaar toilet voor de boot is dat een de chemische variant niet wordt aangesloten aan slangen. Alles wordt in een bak opgevangen in plaats van in het riool of het water. Een chemisch toilet wordt ook wel een Porta Potti genoemd.

  Een boot toilet kopen doet u bij Aspius

  Wilt u een wc op de boot kopen? Aspius heeft een ruim assortiment aan scheepstoiletten voor diverse typen boten. Hierbij is het verstandig om rekening te houden met de ruimte die u beschikbaar heeft en welk type wc uw voorkeur heeft. Wilt u advies over het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met onze experts en zij helpen u verder.

  Geniet tijdens de zomerdagen van heerlijke tijden op het water met vrienden en familie. Wanneer iemand naar het toilet moet, dan is dit aanwezig. Hierdoor zorgt u voor comfort en gemak aan boord. Zorg voor een comfortabele dag op het water door een boot toilet aan te schaffen.

  Boot toiletten
  Filter
  Sorteren op

  Boot toiletten

  De Johnson Aqua T compact handpomptoilet heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Dit comfortabele scheepstoilet is voorzien van een Soft-Close wc bril dat ervoor zorgt dat het op een voorzichtige manier dichtvalt tegen de toiletpot.

  162.95

  Boot toiletten

  Dit type toilet van het merk Allpa word de scheepstoilet space saver genoemd simpelweg om de reden dit toilet bespaart u de ruimt in de hoogte omdat het toilet maar 31 centimeter in hoogte is. Ideaal als u niet veel ruimte in hoogte heeft in uw boot, camp

  326.2032

  Boot toiletten

  (10) Johnson Pump Uitlaatknie

  11.11

  Boot toiletten

  Porseleine Pot Laguna.

  237.9676

  Boot toiletten

  Reinigsmiddel die u gebruiken kunt voor de vuilwatertank. Zorg goed voor het milieu zonder in te boeten aan kracht en efficiency! Inhoud 16 Tabs. GreenCare Tabs zijn een snelwerkend reinigingsmiddel voor de vuilwatertank, dat zonder gemors wordt toegepast

  22.0968

  Boot toiletten

  Allpa Elektrisch Scheepstoilet model "Laguna Standaard" 12V 19A. De Soft-Close ervoor zorgt dat de wc bril op een stille en voorzichtige manier dicht valt tegen aan de toiletpot. Hiermee word voorkomen dat een toiletbril met kracht tegen de onderliggende

  440.9672

  Boot toiletten

  Schakelpaneel voor Hydro-Vacuum Elektrisch Toilet 12V & 24V max. 20A

  153.3077

  Boot toiletten

  Elektrische Klep 12V voor Elektrische Laguna Scheepstoiletten. Gescheiden Pompsystee. Inwendige draad 1/2. E klep voor 12 Volt Scheepstoiletten.

  95.6189

  Boot toiletten

  (11) Johnson Pump Impeller

  46.7629

  Boot toiletten

  De welbekende scheepstoilet van Johnson Pump AquaT Silent Premium-Electric Standaard model Schuin 12V / 16A met Soft-Close bril. De Silent uitvoering zorg er voor dat het doorspoelen en de vermaler zeer stil is. 

  672.65

  Boot toiletten

  Dit type toilet van het merk Allpa word de space saver genoemd simpelweg om de reden dit toilet bespaart u de ruimt in de hoogte omdat het toilet maar 31 centimeter in hoogte is. Ideaal als u niet veel ruimte in hoogte heeft in uw boot, camper of caravan.

  349.0744

  Boot toiletten

  (9) Johnson Pump Spoelhandel Set

  27.4979

  Boot toiletten

  Onderdelen van de Scheepstoilet Johnson vind u hier in een reparatieset. U kunt uw toilet makkelijk repareren met deze sets. Johnson Pump Reparatieset voor scheepstoilet Johnson compact model. Nummer 4.

  64.8227

  Boot toiletten

  Draagbaar Chemisch Toilet Dometic 18,9 Liter model 976. Dit model is een portable chemisch toilet echter met een werking zoals thuis. Dankzij de hogedruk systeem zet het spoelwater onderdruk en zorgt ervoor dat u niet bij elke toiletgang hoeft te pompen.

  176.0454

  Boot toiletten

  Allpa AquaT Standard-Electric Scheepstoilet 12V / 13A met Soft-Close bril dit betekend dat de Soft-Close ervoor zorgt dat de wc bril op een stille en voorzichtige manier dicht valt tegen aan de toiletpot. Hiermee word voorkomen dat een toiletbril met krac

  346.4111

  Boot toiletten

  (8) Johnson Pump Pompflens

  27.4979

  Boot toiletten

  Johnson Pump AquaT Silent Premium-Electric Scheepstoiletten Standaard model Recht 12V / 16A. De Silent uitvoering zorg er voor dat het doorspoelen en de vermaler zeer stil is. 

  716.7528

  Boot toiletten

  Draagbaar toilet 18L
  Visa Marine draagbaar toilet

  91.9026

  Boot toiletten

  Johnson Pump Glijringafdichting

  10.1282

  Boot toiletten

  (2) Johnson Pump Toiletpot voor scheepstoilet Johnson comfort model

  125.7185

  Boot toiletten

  Dit type toilet van het merk Allpa word de scheepstoilet space saver scheepstoilet met handpomp genoemd simpelweg om de reden dit toilet bespaart u de ruimt in de hoogte omdat het toilet maar 31 centimeter in hoogte is. Ideaal als u niet veel ruimte in ho

  174.8239

  Boot toiletten

  Johnson Pump Motor 12V voor scheepstoilet Johnson premium model

  285.7777

  Boot toiletten

  (9) Johnson Pump Complete Pakkingset

  46.3838

  Boot toiletten

  (7) Johnson Pump Motorgroep 12V

  188.3542
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box