Terug

  Kielrollen

  Kielrollen zijn belangrijk wanneer u beschikt over een boottrailer. De kiel van je boot kan erop rusten wanneer u deze vervoert op de trailer. Ga voor een kielrol met beugel of voor een met een as. Bekijk het assortiment kielrollen.

  Kielrollen voor uw boot trailer

  Kielrollen zijn onmisbaar voor uw boot trailer. Het helpt u bij het soepel op- en afladen van de boot. Daarnaast houdt u hierbij de boot op zijn plek wanneer u aan het rijden bent. De kiel is de ‘vin’ onder het wateroppervlakte. Deze zorgt voor meer stabiliteit van de boot. Hiermee wordt de kans op kapzeilen minder groot.

  Het opladen van een boot op de trailer zonder kielrol is gevaarlijk. De kans dat hier iets misgaat is aanwezig. Hierdoor kunt u uzelf blesseren of de boot beschadigen. De kosten hiervoor zijn veel hoger dan wanneer u een kielrol aanschaft. Daarnaast is het ook ontzettend zwaar om een boot op de trailer te krijgen zonder dit artikel. Zorg ook voor goede lieren om de boot op de trailer te hijsen.

  De kielrollen zorgen ervoor dat de kiel van de boot goed vast zit op de trailer. Hij werkt als schokdemper en zorgt voor geen afdrukken op de boot. Hierdoor kunt u nog lang genieten van uw vaartuig, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zitten.

  Kielrol met beugel

  Wilt u een kielrol met beugel? Deze zijn geschikt om vast te maken aan uw trailer. Ze worden bevestigd aan kokers. Kijk goed naar de kokergaten, hoe breed deze zijn. Hiermee kunt u bepalen welke diameter u kunt aanschaffen. De meest gangbare zijn 200mm lang en 80mm breed.

  Daarnaast zijn er ook kielrollen met as, waarmee u deze gemakkelijk kan vervangen. De as kunt u uit de rol halen, waardoor u de rol kan omruilen voor een nieuwe. Op deze manier blijft de rol goed op zijn plek, door de beugen en is deze eenvoudig te vernieuwen door de as.

  Kielrollen kopen

  Wilt u kielrollen kopen? Dit zal niet de meest exciting aankoop zijn voor uw boot, maar zeker wel een hele belangrijke. U kunt eigenlijk niet zonder kielrol wanneer u uw boot wilt verplaatsen. Wilt u advies over een passende variant voor u? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag. Weet u welke u wilt? Bestel dan gemakkelijk en snel uw kielrollen voor de boot online.

  Kielrollen
  Filter
  Sorteren op

  Kielrollen

  Kielrol met beugel voor 60-60 mm. Breedte kielrol 200 mm Asgat 13 mm. Materiaal : rubber

  54

  Kielrollen

  Kielrol met beugel 60 mm

  46

  Kielrollen

  Enkele rol Ø 120 mm x 60 mm

  20

  Kielrollen

  Zijrol, 286x64mm, Gatmaat 16mm ( gegoten rubber )

  19.28

  Kielrollen

  Kielrol, L=190mm, Gatmaat 16mm, extra zwaar met Nylon Lagerbussen ( gegoten rubber )

  22.96

  Kielrollen

  Enkele polyurethaan kielrol 195 x 80

  55

  Kielrollen

  Geleiderol, 108x102mm, Gatmaat 19mm ( gegoten rubber ) ( met zacht oppervlak )

  21.82

  Kielrollen

  Boegrol, 76xØ76mm, Gatmaat 12mm ( gegoten rubber )

  7.15

  Kielrollen

  Kielrol, L=133, Gatmaat 10mm ( gegoten rubber )

  12.02

  Kielrollen

  Kielrol, L=102, Gatmaat 10mm ( gegoten rubber )

  8.03

  Kielrollen

  Kielrol, L=432mm, Gatmaat 16mm, extra zwaar met Nylon Lagerbussen ( gegoten rubber )

  54.21

  Kielrollen

  Kielrol, L=305mm, Gatmaat 16mm, extra zwaar met Nylon Lagerbussen ( gegoten rubber )

  38.88

  Kielrollen

  Enkele Polyurethaan Kielrol 125 X 80 Mm

  39
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box