Terug

  • Voor 16:00 besteld, Mits op voorraad morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

Bilgepompen

Met bilgepompen hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een vollopende boot. In een bilge zonder pomp, bilge is het onderste gedeelte van uw boot, kunnen water en andere vloeistoffen zich ophopen. Met een bilgepomp verwijdert u het weer uit de boot.

Filters

Bilgepompen

Wat is een bilgepomp?

Een bilgepomp is een elektrische pomp die water en andere vloeistoffen weg pompt, uit de het onderste gedeelte van de boot, de bilge. In dit compartiment verzamelt zich soms regenwater, spatwater, lekkende olie en meer.

Met een schip zonder pompen riskeert u dat het onderste gedeelte zich langzaam aan vult. Naarmate het voller raakt kan de boot instabiel worden en moeilijk te besturen zijn. Dit is op zichzelf al erg vervelend echter kan het zelfs zo zijn dat de boot zal zinken wanneer het te ver vol loopt.

Om dit te voorkomen zijn bilgepompen dé oplossing. Doordat ze op elektriciteit werken gebeurd het automatisch en hoeft u er niet naar om te kijken.

Bilgepomp 12v voor je boot

Met een bilgepomp 12v hoeft u nooit meer zelf te pompen. Met 1 druk op de schakelaar gaat de pomp aan en wordt het water weggepompt. U kunt de pomp vervolgens even aanzetten en deze pompt zo 48 liter per minuut weg.

Daarnaast is deze voorzien van een handige aansluitslang van 19mm. Door deze universele maat kunt u hem bijna altijd makkelijk aansluiten. De pomp is dus voor ieder schip en voor iedere boot een waardevolle aanvulling.

Een lenspomp voor de boot is een pomp speciaal gemaakt om water weg te pompen maar dan ook bijvoorbeeld uit de romp. Wilt u helemaal compleet en zeker zijn dan raden wij een handlenspomp aan. Mocht om wat voor reden dan ook de stroomwegvallen dan kunt u deze pomp altijd nog gebruiken. Ook voor de bilge is deze te gebruiken.

Bilgepomp met vlotter of schakelaar

Een automatische bilgepomp met vlotter of schakelaar is dé oplossing waardoor u er nooit meer naar om hoeft te kijken. Een vlotterschakelaar zorgt er namelijk voor dat de pomp automatisch water uit het schip of de boot gaat pompen.

Zodra het waterpeil een bepaald niveau bereikt zal de vlotter de pomp activeren en zal deze beginnen. De Allpa bilgepomp is bijvoorbeeld zo een pomp met vlotterschakelaar. Allpa is een merk die bekend staat om zijn hoge kwaliteit net als Johnson. Daarom zult u deze merken dan ook terugvinden in ons assortiment.

Bilgepompen voor de boot haal je bij Aspius

Handmatige en automatische Bilgepompen halen doet u bij Aspius. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoire voor uw boot of schip.

Daarbovenop komt dat wij de merken Allpa en Johnson verkopen. Door deze merken te verkopen kunnen wij een hoge kwaliteit aan u garanderen.

Heeft u nog vragen, schuw dan niet om contact met ons op te nemen. Bent u er al uit wat de juiste keuze is? Wacht dan niet langer, bij Aspius koopt u de beste bilgepompen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »