Terug

  SCM slot

  Bent u op zoek naar een SCM slot? Dit is een goedgekeurd slot voor uw boot. Hierbij kunt u denken aan een SCM disselslot. Door een slot met SCM keurmerk aan te schaffen verkleint u de kans dat uw boot niet gestolen wordt.

  Wat is een SCM slot?

  Een SCM slot is een goedgekeurd slot voor uw boot, waardoor de kans op diefstal kleiner wordt. Het is een afkorting voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging. Er zijn verschillende varianten geschikt voor uw boot, denk hierbij aan een SCM buitenboordmotorslot. Dit is namelijk een van de meest populaire artikelen om te stelen van uw boot.  

  SCM disselslot

  Een SCM disselslot is een beveiligingsmaatregel welke wordt bevestigd aan de boottrailer. Hiermee wordt de dissel afgesloten en heb je extra beveiliging naast de andere sloten die je gebruikt. Dit type wordt omschreven als het meest effectieve slot tegen diefstal. Een ander voordeel is dat je dit slot niet monteert aan de boot, waardoor het voor meerdere voertuigen gebruikt kan worden. Het is namelijk een universele beveiliging.

  Een slot voor de dissel is gemakkelijk te monteren, is compact en heeft vaak een opvallende kleur. Hierdoor weten dieven direct dat er een beveiliging bevestigd is. er zijn zowel horizontale als verticale disselsloten. Zorg er bij deze variant ook voor dat het een SCM slot is. Op deze manier is uw object extra beveiligd.

  Een goedgekeurd SCM slot voor uw boot

  Onze experts raden altijd een goedgekeurd SCM slot aan voor uw boot. Er zitten strenge eisen aan dit type. Het keurmerk wordt pas gegeven wanneer een slot de garantie kan bieden dat deze bestand is tegen pogingen van diefstal. De beveiliging wordt ingedeeld in twee categorieën, namelijk:

  • Standaard klasse: Hierbij is het slot minimaal 3 minuten bestand tegen gelegenheidsdiefstal en het gereedschap die hierbij hoort.
  • Zware klasse: Het slot moet minimaal 5 minuten bestand zijn tegen professionele diefstal, met zwaarder gereedschap.

  Naast de betrouwbaarheid is er een andere reden waarom dit slot geadviseerd wordt. Het is namelijk voor de verzekering een vereiste om een goedgekeurd slot aan uw boot te hebben. Mocht er toch iets gebeuren, dan moet u kunnen aantonen dat u dit type beveiliging had aangeschaft. Ook om een premie af te kunnen sluiten is de aanschaf van deze beveiliging vaak verplicht.

  SCM slot kopen

  Wilt u een slot met SCM keurmerk aanschaffen? Dit wordt altijd aangeraden door onze experts. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een goede beveiliging? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Hebt u al een keuze kunnen maken? Bestel dan gemakkelijk en snel uw nieuwe SCM slot hier!

  SCM slot
  Filter
  Sorteren op

  SCM slot

  Dit robuuste buitenboordmotorslot van het merk Lockk is voor zien van een SCM keuring en voldoet daarmee aan de eisen van je verzekering. Dit aanhangmotorslot heeft een gemakkelijke montage dat bedoelt is voor een bracketmontage.

  84.95

  SCM slot

  Lockk Kabelslot 20 mm Art-1 + Beugelslot
  In verschillende lengtes verkrijgbaar 2.5 of 5 meter

  91.95

  SCM slot

  500 cm (Ø 20 mm)ART goedgekeurd in combinatie met de DoubleLock U-Lock BEAST
  Voorzien van beugelslot met ruime beugel
  Geplastificeerd om beschadiging te voorkomen
  Drie sleutels inclusief led key

  116.2

  SCM slot

  • RVS lasso kabel, 20mm diameter met STAZO anti-doorknip kern en slotpen, voor STAZO Smartlock® QuickLink en STAZO Decklock® QuickLink.

  75.31

  SCM slot

  Lengte: 200 cmUnieke lusbare ketting met stick: Ø 18 mm
  Vijf sleutels inclusief led key
  Beschermhoes tegen beschadigingen
  Verpakt in luxe koffer
  SCM goedgekeurd
  SCM nummer: MP030601

  179.5

  SCM slot

  Licht van gewicht, Geen gereedschap nodig voor monteren Binnen 10 seconden aan te brengen. Opvallende beveiliging door signaalkleur. Vijf sleutels inclusief led key. SCM goedgekeurd. SCM nummer: MP030801

  160.98

  SCM slot

  Lockk SCM Buitenboordmotorslot Boutmontage OBL2. SCM gekeud slot voor boutmontage voor uw buitenboordmotor.

  72.95

  SCM slot

  500 cm (Ø 10 mm)Voorzien van massief beugelslot met ruime beugel
  Licht van gewicht en flexibel
  Geplastificeerd om beschadiging te voorkomen
  Inclusief vijf sleutels

  63.65

  SCM slot

  Het Multifunctioneel Anti-diefstal Loop Chain Lock SCM Gator Loop Chain 200cm is de ultieme beveiliging voor uw waardevolle bezittingen, zoals caravans, trailers, aanhangwagens, boten en meer.

  149.95

  SCM slot

   Dikwandig RVS slot voor buitenboordmotoren met schroefspindel bevestiging.

  116.45

  SCM slot

  Hangslot vervaardigd van gehard staal. Voorzien van natuur- en chemische bestendige rubber beschermlaag. Met afsluitbaar sleutelgat tegen vervuiling. Voorzien van STAZO® plus cylinder met sleutelcode kaart.

  101.88

  SCM slot

  Stalen ketting, lengte 80 cmDiscusslot
  Vijf sleutels
  Beschermhoes tegen beschadigingen
  Verpakt in luxe koffer

  47.5

  SCM slot

  Massief RVS slot.Afm.: 4 x 4 x 30cm.

  110.45
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box