Terug

  • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

SCM slot

Bent u op zoek naar een SCM slot? Dit is een goedgekeurd slot voor uw boot. Hierbij kunt u denken aan een SCM disselslot. Door een slot met SCM keurmerk aan te schaffen verkleint u de kans dat uw boot niet gestolen wordt.

Filters

SCM slot

Wat is een SCM slot?

Een SCM slot is een goedgekeurd slot voor uw boot, waardoor de kans op diefstal kleiner wordt. Het is een afkorting voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging. Er zijn verschillende varianten geschikt voor uw boot, denk hierbij aan een SCM buitenboordmotorslot. Dit is namelijk een van de meest populaire artikelen om te stelen van uw boot.  

SCM disselslot

Een SCM disselslot is een beveiligingsmaatregel welke wordt bevestigd aan de boottrailer. Hiermee wordt de dissel afgesloten en heb je extra beveiliging naast de andere sloten die je gebruikt. Dit type wordt omschreven als het meest effectieve slot tegen diefstal. Een ander voordeel is dat je dit slot niet monteert aan de boot, waardoor het voor meerdere voertuigen gebruikt kan worden. Het is namelijk een universele beveiliging.

Een slot voor de dissel is gemakkelijk te monteren, is compact en heeft vaak een opvallende kleur. Hierdoor weten dieven direct dat er een beveiliging bevestigd is. er zijn zowel horizontale als verticale disselsloten. Zorg er bij deze variant ook voor dat het een SCM slot is. Op deze manier is uw object extra beveiligd.

Een goedgekeurd SCM slot voor uw boot

Onze experts raden altijd een goedgekeurd SCM slot aan voor uw boot. Er zitten strenge eisen aan dit type. Het keurmerk wordt pas gegeven wanneer een slot de garantie kan bieden dat deze bestand is tegen pogingen van diefstal. De beveiliging wordt ingedeeld in twee categorieën, namelijk:

  • Standaard klasse: Hierbij is het slot minimaal 3 minuten bestand tegen gelegenheidsdiefstal en het gereedschap die hierbij hoort.
  • Zware klasse: Het slot moet minimaal 5 minuten bestand zijn tegen professionele diefstal, met zwaarder gereedschap.

Naast de betrouwbaarheid is er een andere reden waarom dit slot geadviseerd wordt. Het is namelijk voor de verzekering een vereiste om een goedgekeurd slot aan uw boot te hebben. Mocht er toch iets gebeuren, dan moet u kunnen aantonen dat u dit type beveiliging had aangeschaft. Ook om een premie af te kunnen sluiten is de aanschaf van deze beveiliging vaak verplicht.

SCM slot kopen

Wilt u een slot met SCM keurmerk aanschaffen? Dit wordt altijd aangeraden door onze experts. Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een goede beveiliging? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Hebt u al een keuze kunnen maken? Bestel dan gemakkelijk en snel uw nieuwe SCM slot hier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »