Terug

  Accubak

  Bent u op zoek naar een accubak? Deze bak voor de accu verlengt de levensduur, doordat hij de batterij beschermt. Zorg ervoor dat u deze accubak voor uw boot aanschaft. Wij hebben een ruim assortiment met grote, kleine, kunststof en boot accubakken.

  Waarvoor dient een accubak?

  De belangrijkste reden voor een accubak is dat deze ervoor zorgt dat uw accu langer meegaat. Daarnaast zorgt het er ook voor dat er niks verschuift en dat lekkende vloeistoffen worden opgevangen. De bakken komen in verschillende maten en soorten voor, zo blijft uw accu veilig.

  Een bak geeft uw accu dus extra veiligheid. De kans op kortsluiting wordt ook verkleind. Dit is natuurlijk perfect, want niemand wil dat dit gebeurt. De reden waardoor het minder vaak voorkomt is, doordat de bak de polen afdekt. Hierdoor ontstaan er geen beschadigingen waar de kortsluiting door kan ontstaan.

  Een accubak boot

  Een accubak op uw boot wordt altijd aangeraden. U wilt natuurlijk niet dat uw start accu of semi tractie accu beschadigt of niet meer werkt. Naast alle veiligheidsredenen zorgt deze bak er ook nog voor dat de kans veel kleiner wordt dat er corrosie optreedt. Hierdoor worden de onderdelen minder snel beschadigd en kunt u hier langer van genieten.

  De bak zorgt er ook voor dat andere invloeden van buitenaf worden geweerd. Een harde regenstorm of storm geven geen problemen meer. De accu kan niet verschuiven zolang deze veilig opgeborgen is. Ook hierdoor vergroot u de veiligheid tijdens een rondje varen. Bescherm ook de rest van uw boot tegen corrosie en invloeden van buitenaf door een geschikte boothoes aan te schaffen.

  Accubakken groot en klein

  Accubakken komen in verschillende formaten; groot en klein. Hierbij is het van belang dat u gaat meten hoe groot uw accu is. Via deze weg kunt u een accubak groot of klein bestellen. In ons assortiment vindt u diverse groottes en materialen.

  Er is ook een speciale accubak met 12 volt aansluiting aan de buitenkant gemonteerd. Hier kunt u gemakkelijk een elektrische motor op aansluiten, zonder dat u eerst de bak moet openen. De bakken zijn van onder andere kunststof gemaakt en uiterst geschikt voor op de boot.

  Accubak kopen

  Wilt u een accubak kopen? Bij het uitzoeken van een bak voor uw accu zijn er een aantal aspecten waar u op moet letten. Zo is het formaat van een accubak, groot of klein, belangrijk. Ook kunt u kiezen uit een bak van kunststof en zijn er varianten met een 12v aansluiting.

  Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste keuze voor u? Neem dan contact op met onze experts en zij helpen u graag verder. Weet u al wat u wilt? Bestel dan gemakkelijk en snel uw accubak online.

  Accubak
  Filter
  Sorteren op

  Accubak

  Accubak van Talamex met een 30 Amp zekering. Accubak is voorzien van deksel met voor gemonteerde bedrading voor accupool aansluiting, 2x12V stopcontact.

  66.5982

  Accubak

  Accubak van Talamex met een 60 Amp automatische zekering. Accubak is voorzien van deksel met voor gemonteerde bedrading voor accupool aansluiting, 2x12V stopcontact, externe vleugelmoer aansluiting voor het aansluiten van een elektromotor of acculader.

  77.598

  Accubak

  Accubak boot van Talamex. De accudoos zorgt ervoor dat de accu veilig word opgeborgen en voorkomt lekkage van het accuzuur mocht dit gaan lekken.

  17.1882

  Accubak

  Bevestigingsplaat van het merk Allpa voor Accubakken en Brandstoftanks met inclusief Riem. Zet uw accu goed klem en veilig weg.

  15.9797

  Accubak

  Rubber Bevestigingsbak voor Accubakken en Brandstoftanks inclusief Riem. Het rubber oppervlakte zorgt ervoor dat uw accu niet kan verschuiven van zijn plaats. Met handige riem om uw accu vast te zetten.

  38.4018

  Accubak

  Spanband met RVS 316 Clip en Beugel speciaal voor tanks & accubakken vast te zetten. Breedte 25mm x Lengte 2300mm. Breekkracht van de spanband is 400kg. Word per stuk geleverd.

  24.7121

  Accubak

  Veiligheidsriem voor accubak. Voorkomt dat de deksel van de accubak er afvalt tijdens transport. Deze veiligheidsriem word exclusief accubak geleverd.

  4.5846

  Accubak

  Accuhouder gemaakt van RVS. Past op alle accu’s met een maximale hoogte van 230mm. Zorgt ervoor dat uw accu niet kan verschuiven van zijn plaats.

  25.6284

  Accubak

  Sterke kunststof accuhouder van het merk Attwood de accuhouder is in hoogte verstelbaar.Voldoet aan ABYC standard E-10 en is een gepatenteerd design. Lengte 270mm x Breedte 171mm x Hoogte 210mm. Kleur van de accuhouder is zwart.

  11.2428

  Accubak

  10.4328

  Accubak

  Een eenvoudig te installeren accuhouder van het merk Attwood voor kleine ruimtes, voor accu's tot 267mm hoogte. Accuhouder van Attwood geleverd inclusief polypropyleen band inclusief 'quick-connect' sluiting. Lengte 314mm x Breedte 181mm.

  10.206

  Accubak

  Goede sterke Heavy duty kunststof accuhouder van het merk Attwood. De accuhouder is in hoogste verstelbaar d.m.v. aan te draaien boven frame op RVS stangen. Voldoet aan ABYC standard E-10. Lengte 265mm x Breedte 175mm. Kleur: Zwart.

  17.0262

  Accubak

  139

  Accubak

  Goede sterke Heavy duty kunststof accuhouder van het merk Attwood. De accuhouder is in hoogste verstelbaar d.m.v. aan te draaien boven frame op RVS stangen. Voldoet aan ABYC standard E-10. Lengte 305mm x Breedte 175mm. Kleur: Zwart.

  19.44

  Accubak

  Goede sterke Heavy duty kunststof accuhouder van het merk Attwood. De accuhouder is in hoogste verstelbaar d.m.v. aan te draaien boven frame op RVS stangen. Voldoet aan ABYC standard E-10. Lengte 332mm x Breedte 175mm. Kleur: Zwart.

  23.3766

  Accubak

  Universele lensplug set brons (1/2")

  14.3046

  Accubak

  Plug (1/2") tbv lensplug set brons (2 stuks)

  10.854
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box