Terug

  • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

Accubak

Bent u op zoek naar een accubak? Deze bak voor de accu verlengt de levensduur, doordat hij de batterij beschermt. Zorg ervoor dat u deze accubak voor uw boot aanschaft. Wij hebben een ruim assortiment met grote, kleine, kunststof en boot accubakken.

Filters

Accubak

Waarvoor dient een accubak?

De belangrijkste reden voor een accubak is dat deze ervoor zorgt dat uw accu langer meegaat. Daarnaast zorgt het er ook voor dat er niks verschuift en dat lekkende vloeistoffen worden opgevangen. De bakken komen in verschillende maten en soorten voor, zo blijft uw accu veilig.

Een bak geeft uw accu dus extra veiligheid. De kans op kortsluiting wordt ook verkleind. Dit is natuurlijk perfect, want niemand wil dat dit gebeurt. De reden waardoor het minder vaak voorkomt is, doordat de bak de polen afdekt. Hierdoor ontstaan er geen beschadigingen waar de kortsluiting door kan ontstaan.

Een accubak boot

Een accubak op uw boot wordt altijd aangeraden. U wilt natuurlijk niet dat uw start accu of semi tractie accu beschadigt of niet meer werkt. Naast alle veiligheidsredenen zorgt deze bak er ook nog voor dat de kans veel kleiner wordt dat er corrosie optreedt. Hierdoor worden de onderdelen minder snel beschadigd en kunt u hier langer van genieten.

De bak zorgt er ook voor dat andere invloeden van buitenaf worden geweerd. Een harde regenstorm of storm geven geen problemen meer. De accu kan niet verschuiven zolang deze veilig opgeborgen is. Ook hierdoor vergroot u de veiligheid tijdens een rondje varen. Bescherm ook de rest van uw boot tegen corrosie en invloeden van buitenaf door een geschikte boothoes aan te schaffen.

Accubakken groot en klein

Accubakken komen in verschillende formaten; groot en klein. Hierbij is het van belang dat u gaat meten hoe groot uw accu is. Via deze weg kunt u een accubak groot of klein bestellen. In ons assortiment vindt u diverse groottes en materialen.

Er is ook een speciale accubak met 12 volt aansluiting aan de buitenkant gemonteerd. Hier kunt u gemakkelijk een elektrische motor op aansluiten, zonder dat u eerst de bak moet openen. De bakken zijn van onder andere kunststof gemaakt en uiterst geschikt voor op de boot.

Accubak kopen

Wilt u een accubak kopen? Bij het uitzoeken van een bak voor uw accu zijn er een aantal aspecten waar u op moet letten. Zo is het formaat van een accubak, groot of klein, belangrijk. Ook kunt u kiezen uit een bak van kunststof en zijn er varianten met een 12v aansluiting.

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van de juiste keuze voor u? Neem dan contact op met onze experts en zij helpen u graag verder. Weet u al wat u wilt? Bestel dan gemakkelijk en snel uw accubak online.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »