Terug

  Bootlak

  Bootlak is verf voor het aflakken van uw boot. Bootlak is verkrijgbaar in 1 en 2 componenten verf. Vind al onze bootlakken in deze categorie.

  Bootlak beschermt uw boot

  Bootlak is toepasbaar voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Er bestaan 1 en 2 componenten aflakken. Wij hebben de merken Epifanes en International in ons assortiment.

  Epifanes bootlak 1 Component

  Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen. Hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.

  Wordt toegepast voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht welk merk. Overschilderbaar Na 24 uur bij 18°C.

  Epifanes Poly Urethane 2 Component

  Zeer hoogglanzende twee-componenten jachtlak met een zeer hoge kras,- slag- en slijtvastheid. Uitstekende bestendigheid tegen inwerking van diverse oplosmiddelen en chemicaliën. Lichtecht, mooi vloeiend en zeer langdurig kleur– en glansbehoud.

  Wordt toegepast als aflak op voorbehandelde stalen-, aluminium-, polyester- en hout-epoxy jachten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers systemen, direct op voorbehandeld polyester. Tevens als schakellaag tussen (hout-) epoxy en ééncomponenten jachtlak en voor onderhoud van intacte twee-component aflaklagen. 

  Overschilderbaar met zichzelf tussen 24 en 48 uur zonder tussenschuren. Na 48 uur schuren met droog schuurpapier P220. 

  Super Gloss HS International

  Zeer eenvoudig aan te brengen zelfs bij lagere temperaturen, Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag met een geweldige duurzaamheid te bereiken geminimaliseerd.

  Epifanes Mono-Urethane Jachtlak

  Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent jachtlak. Hoge dek- en kleurkracht, lang kleur– en glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze moderne harde jachtlak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding en belastbaarheid.

  Wordt toegepast voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, voor binnen en buiten, boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Deze jachtlak kan zonder primer op een voorbehandelde gelcoat worden aangebracht. Ook geschikt voor onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht het merk. 

  Overschilderbaar na 24 uur bij 18°C.

  Heeft u vragen of advies nodig om de juiste keuze te kunnen maken? Neem contact op met onze serviceafdeling, wij helpen u graag met al uw vragen over de bootlak! 

  Bootlak
  Filter
  Sorteren op

  Bootlak

  Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke scheepslak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendig

  26.6

  Bootlak

  Beschrijving Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent jachtlak. Hoge dek- en kleurkracht, lang kleur– en glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.

  40.2

  Bootlak

  Zeer eenvoudig aan te brengen zelfs bij lagere temperaturen, Super Gloss HS van International kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Inhoud: 0,75liter.

  38.7

  Bootlak

  Klassieke jachtvernis met optimale vloeiing, bijzonder hoge bolle glans, langdurig glansbehoud, UV bestendig, weer– en waterbestendig, prettige verwerking. Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht

  32.5

  Bootlak

  Beschrijving Hoogglanzende, ééncomponent verf speciaal ontwikkeld om de waterlijn te schilderen. Goed bestand tegen de invloeden van wind en water. Langdurig glansbehoud en zeer goede buitenduurzaamheid.

  13

  Bootlak

  Voor reparaties aan gelcoat Geschikt voor het maken van kleine reparaties aan de polyester gelcoat van schepen zoals krassen, schrammen, haarscheurtjes en luchtblazen. Kan op kleur gebracht worden met Topcoat pigment. Verwerking binnen 30 minuten bij 20ºC

  19.053

  Bootlak

  Hoogglanzende tweecomponent jachtvernis met bijzonder hoge buitenduurzaamheid. Kras-, stoot- en slijtvast en zeer goed weer- en waterbestendig. Het ingebouwde UV filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring.

  49.9

  Bootlak

  PRESTO BLANKE LAK 500ML
  Lak spray spuitbus

  5.95

  Bootlak

  PRESTO PRIMER GRIJS 500ML
  Lak spray spuitbus

  5.95

  Bootlak

  Presto lak mat Zwart 500ML. Lak spray spuitbus


  Inhoud 500 ml


  Kleur: mat zwart

  6.25

  Bootlak

  PRESTO LAK GLANS ZWART 500ML
  Lak spray spuitbus

  5.95

  Bootlak

  Presto velgenlak Zilver 500ML. Lak spray spuitbus

  6.25

  Bootlak

  PRESTO PRIMER/FILLER ROODBRUIN 500ML
  Lakspray

  5.95

  Bootlak

  VERFBAK KLEIN 15 X 30 CM

  0.74
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box