Terug

  • Voor 16:00 besteld, Levertijd 1-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €99,00 in NL
  • Meer dan 15.000 producten

Bootlak

Bootlak is verf voor het aflakken van uw boot. Bootlak is verkrijgbaar in 1 en 2 componenten verf. Vind al onze bootlakken in deze categorie.

Filters

Bootlak

Bootlak beschermt uw boot

Bootlak is toepasbaar voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Er bestaan 1 en 2 componenten aflakken. Wij hebben de merken Epifanes en International in ons assortiment.

Epifanes bootlak 1 Component

Zeer hoogglanzende, ééncomponent klassieke jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Lange aanzettijd en optimaal vloeiend vermogen. Hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.

Wordt toegepast voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht welk merk. Overschilderbaar Na 24 uur bij 18°C.

Epifanes Poly Urethane 2 Component

Zeer hoogglanzende twee-componenten jachtlak met een zeer hoge kras,- slag- en slijtvastheid. Uitstekende bestendigheid tegen inwerking van diverse oplosmiddelen en chemicaliën. Lichtecht, mooi vloeiend en zeer langdurig kleur– en glansbehoud.

Wordt toegepast als aflak op voorbehandelde stalen-, aluminium-, polyester- en hout-epoxy jachten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers systemen, direct op voorbehandeld polyester. Tevens als schakellaag tussen (hout-) epoxy en ééncomponenten jachtlak en voor onderhoud van intacte twee-component aflaklagen. 

Overschilderbaar met zichzelf tussen 24 en 48 uur zonder tussenschuren. Na 48 uur schuren met droog schuurpapier P220. 

Super Gloss HS International

Zeer eenvoudig aan te brengen zelfs bij lagere temperaturen, Super Gloss HS kan worden aangebracht met een roller, zonder na te strijken met de kwast. Hierdoor wordt de inspanning die nodig is om een hoogglanzende eindlaag met een geweldige duurzaamheid te bereiken geminimaliseerd.

Epifanes Mono-Urethane Jachtlak

Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent jachtlak. Hoge dek- en kleurkracht, lang kleur– en glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid. Deze moderne harde jachtlak kenmerkt zich door de snelle initiële doorharding en belastbaarheid.

Wordt toegepast voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, voor binnen en buiten, boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. Deze jachtlak kan zonder primer op een voorbehandelde gelcoat worden aangebracht. Ook geschikt voor onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht het merk. 

Overschilderbaar na 24 uur bij 18°C.

Heeft u vragen of advies nodig om de juiste keuze te kunnen maken? Neem contact op met onze serviceafdeling, wij helpen u graag met al uw vragen over de bootlak! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »