Terug

  SUP en diversen

  Filter
  Sorteren op

  SUP en diversen

  Deze transportkar is ideaal voor het vervoeren van uw kano, kajak, SUP of surfplank. Het frame van de trolley is van aluminium gemaakt en is bestand tegen corrosie. De trolley heeft een max draaggewicht van 75 kg. 

  54.594

  SUP en diversen

  Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

  2.3166

  SUP en diversen

  Al wat langer aan het suppen en opzoek naar een professionele stap omhoog? Deze SUP set is voor de al iets gevorderden onder de suppers. Ook heeft deze set alles inbegrepen zodat jij direct het water weer op kunt!

  541.2258

  SUP en diversen

  Onmisbaar voor SUP-eigenaren die hun SUP willen vervoeren met een motorboot of zeilboot. Deze handige bevestigingsklemmen bieden wij u aan in sets van 2 klemmen of 4 klemmen. Elk paar klemmen is uitgerust met twee spanbanden en één gesp.

  66.3552

  SUP en diversen

  Met deze telescopische SUP peddel van Talamex kan jij gewoon fijn suppen zonder na afloop een mega lange peddel in de auto te hebben. Deze peddel is van aluminium en kunststof waardoor hij ook niet zomaar breekt of verbuigt.

  50.463

  SUP en diversen

  Ook nog een hardstikke complete Kinder SUP-Board Set in huis halen? Hiermee kun je zorgeloos met je (klein)kinderen te suppen op een mooie dag! Inclusief peddel, handpomp en afneembare vin kan je direct het water op!

  370.5264

  SUP en diversen

  Voetpomp 5liter , Lichte en simpele voetpomp. Geschikt voor het opblazen van strandballen, luchtbedden, kites, tubes etc.

  20.007

  SUP en diversen

  Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

  36.3852

  SUP en diversen

  De perfecte tussenstap voor SUP-ers die iets serieuzers willen. En makkelijk te vervoeren en te gebruiken doordat de SUP opblaasbaar is. Deze set is helemaal compleet zodat er direct gesupt kan worden!

  400.6422
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box