Terug

    SUP en diversen

    Filter
    Sorteren op

    SUP en diversen

    Deze transportkar is ideaal voor het vervoeren van uw kano, kajak, SUP of surfplank. Het frame van de trolley is van aluminium gemaakt en is bestand tegen corrosie. De trolley heeft een max draaggewicht van 75 kg. 

    59.1165

    SUP en diversen

    Ook nog een hardstikke complete Kinder SUP-Board Set in huis halen? Hiermee kun je zorgeloos met je (klein)kinderen te suppen op een mooie dag! Inclusief peddel, handpomp en afneembare vin kan je direct het water op!

    321.03

    SUP en diversen

    Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

    2.697

    SUP en diversen

    Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

    36.366

    SUP en diversen

    De perfecte tussenstap voor SUP-ers die iets serieuzers willen. En makkelijk te vervoeren en te gebruiken doordat de SUP opblaasbaar is. Deze set is helemaal compleet zodat er direct gesupt kan worden!

    347.13

    SUP en diversen

    Onmisbaar voor SUP-eigenaren die hun SUP willen vervoeren met een motorboot of zeilboot. Deze handige bevestigingsklemmen bieden wij u aan in sets van 2 klemmen of 4 klemmen. Elk paar klemmen is uitgerust met twee spanbanden en één gesp.

    71.862

    SUP en diversen

    Voetpomp 5liter , Lichte en simpele voetpomp. Geschikt voor het opblazen van strandballen, luchtbedden, kites, tubes etc.

    21.663

    SUP en diversen

    Met deze telescopische SUP peddel van Talamex kan jij gewoon fijn suppen zonder na afloop een mega lange peddel in de auto te hebben. Deze peddel is van aluminium en kunststof waardoor hij ook niet zomaar breekt of verbuigt.

    50.46

    SUP en diversen

    Al wat langer aan het suppen en opzoek naar een professionele stap omhoog? Deze SUP set is voor de al iets gevorderden onder de suppers. Ook heeft deze set alles inbegrepen zodat jij direct het water weer op kunt!

    468.93
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box