Terug

  Lenspomp

  Met een lenspomp kunt u overtollig water van uw boot halen. Dit is essentieel wanneer u gaat varen. In ons assortiment vindt u automatische en handmatige lenspompen, met 12v of 24v pompen. Ga veilig het water op en schaf uw lens pomp vandaag nog aan.

  Lenspomp boot

  Een lenspomp voor de boot kan niet ontbreken wanneer als u gaat varen. Met deze pomp kunt het water wat in de kajuit of op de boot is beland wegpompen. Zo’n pomp werkt met een zuiger die het water optilt en dat dan via de uitstroomopening laat verdwijnen in het water. Mocht er teveel water in uw boot blijven, kan het voorkomen dat deze kantelt of in het ergste geval zinkt.

  De lenspomp is geschikt voor alle boten, voornamelijk ook de kleinere. Heeft u een sloep, rubberbootje of zeilboot? Dan is deze variant erg geschikt. De pomp is namelijk beschikbaar in een elektrische, maar ook in een handmatige lenspomp.

  Lenspomp voor de hand

  Een lenspomp voor de hand is ideaal wanneer je niet veel stroom wilt gebruiken tijdens het varen. Deze pomp gebruikt namelijk geen elektriciteit. Op deze manier kan je altijd water verwijderen van ieder deel van de boot. Ook voor bootjes zonder stroom is deze variant geschikt.

  Het werkt met een simpel systeem. U plaatst het uiteinde op de plek met het overtollige water, dan wordt met behulp van een pompbeweging het water via de slang weggepompt. Dit gaat dan weer terug in het water. Bij een lenspomp met een membraan zit er een zuiger in de pomp die op en neer beweegt en zo zorgt dat het water weggaat.

  Lenspomp met 12v

  De lenspomp met 12v is ideaal wanneer je meer kracht nodig hebt. Kijk voor het aanschaffen van een 12 volt of 24 volt variant naar het elektrische systeem aan boord. Deze hebben meer capaciteit om water van het schip te pompen. Wij hebben een aantal in ons assortiment waarbij er 5000 liter per uur weggepompt kan worden. Zorg voor goede accu’s wanneer u gebruik maakt van een elektrische lenspomp.

  Het verschil tussen een lenspomp en bilgepomp

  Vaak worden een lenspomp en een bilgepomp beschreven als hetzelfde artikel voor uw boot. Dit is niet helemaal het  geval. Een lenspomp kan op alle oppervlaktes van de boot gebruikt worden. Een bilgepomp is daarentegen alleen geschikt voor de bilge. Dit is het gedeelte onderin de boot, waar overtollig water en olie zich ophopen. Dan kan de bilgepomp deze van de boot verwijderen.  

  Lenspomp kopen

  Wilt u een lenspomp kopen? Onze pompen zijn van hoge kwaliteit en goed bestand tegen corrosie. Zorg ervoor dat uw boot niet volloopt en schaf een pomp aan. Wilt u hulp bij uw keuze? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. Bestel uw lenspomp gemakkelijk en snel online bij Aspius.

  Lenspomp
  Filter
  Sorteren op

  Lenspomp

  Efficiënte Talamex Lenspomp met laag stroomverbruik. Makkelijk te monteren met slangaansluiting. Bestel hier.

  35.8992

  Lenspomp

  Lenspomp 24V 1500 l/u van Talamex. Makkelijk en betrouwbaar!

  36.921

  Lenspomp

  Talamex Lenspomp kopen? Makkelijk te monteren variant met 12V 2850 l/u. Bestel hier!

  42.0066

  Lenspomp

  • Betrouwbare en makkelijk te monteren lenspomp 24V.

  42.0066

  Lenspomp

  Talamex Lenspomp met laag stroomverbruik, efficiënte waterstroom en makkelijk te monteren.

  74.2284

  Lenspomp

  Betrouwbare en gemakkelijke Lenspomp van Talamex.

  74.2284

  Lenspomp

  Compact en innovatief design met hoge opbrengst. Deze serie pompen heeft door verschillende gepatenteerde onderdelen en hoge kwaliteit een lange levensduur en is goed bestand tegen corrosie.<br/>• 12V

  20.574

  Lenspomp

  Compact en innovatief design met hoge opbrengst. Deze serie pompen heeft door verschillende gepatenteerde onderdelen en hoge kwaliteit een lange levensduur en is goed bestand tegen corrosie.<br/>• 12V

  29.646

  Lenspomp

  Compact en innovatief design met hoge opbrengst. Deze serie pompen heeft door verschillende gepatenteerde onderdelen en hoge kwaliteit een lange levensduur en is goed bestand tegen corrosie.

  30.294

  Lenspomp

  • Snoerloos• Werkt op 3D cel batterijen van 1,5V • Opvoerhoogte: max. 120cm• Kan tot 5 uren continu draaien.

  63.9414

  Lenspomp

  23.2146

  Lenspomp

  26.0334

  Lenspomp

  32.0598

  Lenspomp

  3.1266
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box