Terug

Boegfender

Een boegfender beschermt zowel de boeg als uw boot. Hiermee voorkomt u onnodige reparatiekosten. Bekijk hieronder ons assortiment fenders voor uw boeg en bestel voordelig nieuwe boegfenders bij Aspius.

Filters

Boegfender

Een boegfender voorkomt schade

Een boegfender voorkomt de kans op schade doordat deze stootwil het grootste deel van uw boeg beschermt. Dit model is dan ook speciaal ontworpen voor schepen en boten met een steile of scherpe boeg.

Fenders fungeren als luchtkussens tussen de boot en de wal of andere schepen. Door dit aan de neus van uw boot te bevestigen verkleint u de kans op krassen tijdens het aanmeren. Wanneer u plots toch de kant raakt, dient de boegfender als beschermkussen. Dit kan hoge kosten voor reparatie voorkomen.

Boegfenders voor iedere boot

De meeste modellen fenders kunt u op de boeg eenvoudig vastmaken door de bevestigingsogen met fenderlijnen vast te zetten. Doordat u zelf het model op de boeg kan stellen kunt u bepalen op welke plek uw boot de beste bescherming nodig heeft. Middels een fastfender kunt u de stootwil stevig bevestigen.

Afhankelijk van de grootte van uw boot of schip hebben wij verschillende afmetingen en kleuren van een boegfender in ons assortiment. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor de beste bescherming en een product die aansluit op uw wensen.

Wanneer u een groot schip heeft kunt u voor een extra buffer ook kiezen voor een kopleguaan, welke de grootste klappen aan de voorkant van uw boot kan opvangen.

Multifunctionele fenders voor uw boeg

Wanneer u een geheel flexibele fender voor uw boeg wilt aanschaffen kunt u ook kiezen voor onze multifenders. Deze modellen zijn naast het gebruik op uw boeg ook inzetbaar om andere plekken op de boot te beschermen.

Daarnaast kunt u in ons assortiment altijd terecht voor een stevige steigerfender als extra stootrand bij het aanmeren bij een steiger, een dropfender voor extra bescherming aan de zijkant of een bolfender voor een extra brede stootwil.

Heeft u twijfels welke variant het meest geschikt is voor de optimale bescherming van uw boot? Neem vooraf gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen over onze stootwillen en boegfenders.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »