Terug

  Warmte laarzen

  Met warmte laarzen hoeft u niet bang te zijn voor koude voeten in vislaarzen. Een warmtelaars isoleert de warmte met een waterdichte en warme, thermo binnenvoering. Bekijk hier onze complete selectie warmte laarzen!

  Warmte laarzen

  Tijdens een lange vissessie zijn warmtelaarzen zeker geen overbodige luxe. Goede vislaarzen zorgen voor grip aan de gladde waterkant en houden uw voeten warm bij koude weersomstandigheden. Ook al valt de gemiddelde temperatuur mee, aan de waterkant is het vaak een stuk kouder.

  Met een goed paar warmte laarzen profiteert u van:

  • Een lichtgewicht en comfortabele vislaars;
  • Waterdicht materiaal;
  • Een uitwasbare binnenvoering.

  De meeste warmte verliest uw lichaam via uw hoofd en voeten. Daarom is een goed paar thermo laarzen in combinatie met een warmtepak een perfecte vis outfit voor lange vissessies in het najaar en de winter. Voor extra comfort en warmte om u heen kunt u er zelfs voor kiezen om een vistent op te zetten. Hiermee kunt u tevens blijven overnachten.

  Vislaarzen met isolerende eigenschap

  Er zijn vele merken warmte laarzen op de markt, maar de isolerende Lemigo laarzen zijn een hele populaire optie. Dit komt omdat het één van de goedkoopste thermo vislaarzen op de markt zijn, welke ook nog eens erg functioneel zijn.

  Wij verkopen bijvoorbeeld de Lemigo Grenlander of de Lemigo Artic Termo laars. Deze varianten zijn zelfs getest tot -30 en -50 graden, waarbij het schoeisel nog steeds een perfect isolerende waarde had. Hiermee weet u dus zeker dat u geen koude voeten zult hebben in de winter.

  Voordelen van een warmtelaars

  Natuurlijk kunt u ook dikke sokken aantrekken of een ander paar warme schoenen uit de kast halen tijdens een koude dag dat u gaat vissen. Toch heeft de aanschaf van speciale warmte laarzen voor het vissen een groot voordeel.

  Zo bevatten deze zolen altijd antislip, waardoor u veel grip heeft aan de gladde waterkant. Daarbij is dit schoeisel door het dunne materiaal goed isolerend en altijd waterdicht. Zo kunt u gemakkelijk verplaatsen in het natte gras of bij een stek met iets dieper water aan de kant, zonder dat u natte voeten krijgt.

  Ook is het rubberen materiaal van de vislaarzen een stuk lichter dan het meeste warme schoeisel waardoor u comfortabel kunt lopen. Dit is met andere warme schoenen zoals snowboots niet het geval, deze zijn vaak maar lomp en zwaar.

  Nooit meer koud tijdens het vissen

  Met koude voeten vissen aan de waterkant is de lol er snel van af. Daarom is dit warme schoeisel onmisbaar tijdens het vissen in de winter. Aspius is dé hengelsportwinkel voor een complete uitrusting van goede visspullen. Zo kunt u hele dagen genieten van uw hobby in de natuur, ook op koudere dagen!

  Wilt u advies welk model het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de beste keus voor een nieuw paar warmte laarzen!

  Warmte laarzen
  Filter
  Sorteren op

  Warmte laarzen

  Deze Lemigo Grenlander warmte laars is een lekker warme vislaars die super licht en waterdicht is. Deze thermische winterlaars is lichtgewicht, hierdoor zijn het comfortabele laarzen om te dragen.

  34.95

  Warmte laarzen

  Deze Lemigo Arctic Thermo warmte laars is een super lekkere warme vislaars die super licht en waterdicht is. Deze thermische winterlaars is gevoerd en enorm lichtgewicht, hierdoor zijn het comfortabele laarzen om te dragen.

  49.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box