Terug

  Sport

  Sport
  Filter
  Sorteren op

  Sport

  Deze transportkar is ideaal voor het vervoeren van uw kano, kajak, SUP of surfplank. Het frame van de trolley is van aluminium gemaakt en is bestand tegen corrosie. De trolley heeft een max draaggewicht van 75 kg. 

  54.59

  Sport

  Deze achteruitkijkspiegel is geschikt voor slepende vaartuigen zoals met waterski's, funtubes of wakeboards. Er handig en makkelijk te monteren!

  37.92

  Sport

  Nog een stevige sleeplijn nodig voor je funtube? Met maar liefst 15 meter lijn heb je genoeg speling achter de boot op mooi over het wat te gaan. Dit Funtube Sleeptouw van Talamex is meer als geschikt voor allemaal soorten funtubes van 1 à 2 personen.

  15.26

  Sport

  De Spinera Rocket FunTube is geschikt voor iedereen die van waterpret houd en past achter elk boot! Deze funtube is perfect voor 3 personen en is voorzien van 3 Boston-ventielen voor snel en makkelijk gebruik.

  247.03

  Sport

  Onmisbaar voor SUP-eigenaren die hun SUP willen vervoeren met een motorboot of zeilboot. Deze handige bevestigingsklemmen bieden wij u aan in sets van 2 klemmen of 4 klemmen. Elk paar klemmen is uitgerust met twee spanbanden en één gesp.

  66.36

  Sport

  Voor de echte waterrat, deze Funtube Splash van Talamex is niet eentje waar je je voeten droog houd! Super leuk natuurlijk voor achter de boot en geschikt voor 1 à 2 personen. Bovendien van het bekende merk Talamex wat staat voor goede kwaliteit!

  95.6

  Sport

  Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

  36.39

  Sport

  Nog opzoek naar een geweldige funtube? Haal dan deze Rocket Funtube van Talamex voor 3 personen! Een sportieve manier om u te vermaken op het water en daarna af te koelen.

  208.06

  Sport

  Professioneel waterskiër of niet met dit sleeptouw voor waterskiërs van Talamex heeft iedereen een goede kans! Dit touw voor waterskiërs is 22.5 meter lang en is makkelijk te gebruiken. Onmisbaar natuurlijk als je wilt gaan waterskiën.

  23.3

  Sport

  Al een funtube in huis? Dan is een goede en sterke sleeplijn geen overbodige luxe! Deze Fubtube Sleeptouw van Talamex is geschikt voor 3 tot en met 4 persoons tubes. Met 16,7 meter is er genoeg ruimte om goed te kunnen manoeuvreren over het open water!

  23.3

  Sport

  Eindloos plezier voor 2 personen met deze Funtube 2 Fast! Speciaal ontworpen voor 2-persoons gebruik en direct gebruiksvriendelijk dankzij de inbegrepen quick connector hook! Ga er deze zomer met z'n tweeën op uit!

  119.69

  Sport

  Toch zin in waterpret maar zijn andere funtubes te groot? Deze Funtube Lighting is precies daarvoor! Perfect voor een 1-persoons bliksemsnel avontuur. Uiteraard van Talamex wat staat voor goede kwaliteit.

  100.33

  Sport

  Een must-have voor de zomer, de Wild Bob van Spinera is ideaal voor grote en kleine boten! Daarnaast is het dankzij de grootte van 118 cm geschikt voor jong en oud! Ook is deze opblaasbare tube van uitstekende kwaliteit door de hulp van Spinera!

  89.95

  Sport

  Deze zomer nog een extra reden om het water op de gaan? Schaf deze fantastische Funtube Fire van Talamex dan aan en ga het water op! Tevens niet alleen voor de snelheidsduivels! Deze opblaasbare band is geschikt en comfortabel voor 1 persoon.

  79.53

  Sport

  Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

  2.32

  Sport

  Nog niks te doen aankomende zomer? Probeer dan kneeboarden met deze Kneeboard Arrow van Talamex! Dit kneeboard is geschikt voor beginnende en ervaren kneeboarders. Inclusief een stevige handgreep haak en een verstelbare knieband van 5 centimeter breed.

  151.83

  Sport

  Ook nog een hardstikke complete Kinder SUP-Board Set in huis halen? Hiermee kun je zorgeloos met je (klein)kinderen te suppen op een mooie dag! Inclusief peddel, handpomp en afneembare vin kan je direct het water op!

  370.53

  Sport

  Op zoek naar een sportieve funtube die hand-in-hand gaat met kwaliteit? Dan moet je bij deze Flight 1 Tube van Spinera zijn! Deze tube is geschikt voor 1 à 2 personen. Extra veilig dankzij de zachte materialen en knokkelbeschermers.

  154.95

  Sport

  Deze quick release sluiting met bijbehorende sleeplijn is ideaal voor funtube-eigenaren. Geschikt voor 1 of 2 persoons funtubes en belangrijk voor de veiligheid van degene op de funtube.

  23.3

  Sport

  Als je gaat kneeboarden neem je natuurlijk deze Kneeboard Sleeptouw van Talamex mee! Met een lengte van maar liefst 19 meter is er genoeg ruimte om salto's en flips te maken. Eén ding is zeker: Met dit handige kneeboard touw kan je misgaan!

  39.37

  Sport

  Beginnen met wakeboarden maar nog geen goede spullen? Deze set van ons bevat alles wat je nodig hebt! De Wakeboard Stars Set is inclusief bindingen, sleeplijn, draagtas en natuurlijk het board van 139cm lang.

  280.36

  Sport

  Al wat langer aan het suppen en opzoek naar een professionele stap omhoog? Deze SUP set is voor de al iets gevorderden onder de suppers. Ook heeft deze set alles inbegrepen zodat jij direct het water weer op kunt!

  541.23

  Sport

  Een goed begin is het halve werk, zo werkt het ook met wakeboarden. Goede spullen is essentieel voor het beoefenen van deze sport! En laat dat ook nog eens hier te koop zijn! Dit Wakeboard Sleeptouw van Talamex is geschikt voor beginners en gevorderden.

  31.33

  Sport

  Wel een funtube, waterski's of wakeboard in huis maar niet de juiste bevestigingsplek op je boot? Dan is dit de oplossing voor jou! Met deze middengeleider hang je een spruitstuk met handige troller achter elke boot!

  20.01
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box