Terug

    Sport

    Sport
    Filter
    Sorteren op

    Sport

    Deze transportkar is ideaal voor het vervoeren van uw kano, kajak, SUP of surfplank. Het frame van de trolley is van aluminium gemaakt en is bestand tegen corrosie. De trolley heeft een max draaggewicht van 75 kg. 

    59.1165

    Sport

    De Spinera Rocket FunTube is geschikt voor iedereen die van waterpret houd en past achter elk boot! Deze funtube is perfect voor 3 personen en is voorzien van 3 Boston-ventielen voor snel en makkelijk gebruik.

    247.03

    Sport

    Deze achteruitkijkspiegel is geschikt voor slepende vaartuigen zoals met waterski's, funtubes of wakeboards. Er handig en makkelijk te monteren!

    41.064

    Sport

    Eindloos plezier voor 2 personen met deze Funtube 2 Fast! Speciaal ontworpen voor 2-persoons gebruik en direct gebruiksvriendelijk dankzij de inbegrepen quick connector hook! Ga er deze zomer met z'n tweeën op uit!

    129.63

    Sport

    Ook nog een hardstikke complete Kinder SUP-Board Set in huis halen? Hiermee kun je zorgeloos met je (klein)kinderen te suppen op een mooie dag! Inclusief peddel, handpomp en afneembare vin kan je direct het water op!

    321.03

    Sport

    Deze zomer nog een extra reden om het water op de gaan? Schaf deze fantastische Funtube Fire van Talamex dan aan en ga het water op! Tevens niet alleen voor de snelheidsduivels! Deze opblaasbare band is geschikt en comfortabel voor 1 persoon.

    86.13

    Sport

    Bravo adapter set SP-47 met of zonder slang.

    2.697

    Sport

    Breng je SUP-ervaring naar een hoger niveau met de moderne handpomp van Talamex. Deze efficiënte pomp maakt het oppompen van je SUP-board moeiteloos en nauwkeurig.

    36.366

    Sport

    De perfecte tussenstap voor SUP-ers die iets serieuzers willen. En makkelijk te vervoeren en te gebruiken doordat de SUP opblaasbaar is. Deze set is helemaal compleet zodat er direct gesupt kan worden!

    347.13

    Sport

    Een goed begin is het halve werk, zo werkt het ook met wakeboarden. Goede spullen is essentieel voor het beoefenen van deze sport! En laat dat ook nog eens hier te koop zijn! Dit Wakeboard Sleeptouw van Talamex is geschikt voor beginners en gevorderden.

    33.93

    Sport

    Al een funtube in huis? Dan is een goede en sterke sleeplijn geen overbodige luxe! Deze Fubtube Sleeptouw van Talamex is geschikt voor 3 tot en met 4 persoons tubes. Met 16,7 meter is er genoeg ruimte om goed te kunnen manoeuvreren over het open water!

    25.23

    Sport

    Nog opzoek naar een geweldige funtube? Haal dan deze Rocket Funtube van Talamex voor 3 personen! Een sportieve manier om u te vermaken op het water en daarna af te koelen.

    225.33

    Sport

    Voor de echte waterrat, deze Funtube Splash van Talamex is niet eentje waar je je voeten droog houd! Super leuk natuurlijk voor achter de boot en geschikt voor 1 à 2 personen. Bovendien van het bekende merk Talamex wat staat voor goede kwaliteit!

    103.53

    Sport

    Als je gaat kneeboarden neem je natuurlijk deze Kneeboard Sleeptouw van Talamex mee! Met een lengte van maar liefst 19 meter is er genoeg ruimte om salto's en flips te maken. Eén ding is zeker: Met dit handige kneeboard touw kan je misgaan!

    42.63

    Sport

    Nog een stevige sleeplijn nodig voor je funtube? Met maar liefst 15 meter lijn heb je genoeg speling achter de boot op mooi over het wat te gaan. Dit Funtube Sleeptouw van Talamex is meer als geschikt voor allemaal soorten funtubes van 1 à 2 personen.

    16.53

    Sport

    Nog niks te doen aankomende zomer? Probeer dan kneeboarden met deze Kneeboard Arrow van Talamex! Dit kneeboard is geschikt voor beginnende en ervaren kneeboarders. Inclusief een stevige handgreep haak en een verstelbare knieband van 5 centimeter breed.

    164.43

    Sport

    Onmisbaar voor SUP-eigenaren die hun SUP willen vervoeren met een motorboot of zeilboot. Deze handige bevestigingsklemmen bieden wij u aan in sets van 2 klemmen of 4 klemmen. Elk paar klemmen is uitgerust met twee spanbanden en één gesp.

    71.862

    Sport

    Deze quick release sluiting met bijbehorende sleeplijn is ideaal voor funtube-eigenaren. Geschikt voor 1 of 2 persoons funtubes en belangrijk voor de veiligheid van degene op de funtube.

    25.23

    Sport

    Toch zin in waterpret maar zijn andere funtubes te groot? Deze Funtube Lighting is precies daarvoor! Perfect voor een 1-persoons bliksemsnel avontuur. Uiteraard van Talamex wat staat voor goede kwaliteit.

    108.663

    Sport

    Wel een funtube, waterski's of wakeboard in huis maar niet de juiste bevestigingsplek op je boot? Dan is dit de oplossing voor jou! Met deze middengeleider hang je een spruitstuk met handige troller achter elke boot!

    21.663

    Sport

    Met deze telescopische SUP peddel van Talamex kan jij gewoon fijn suppen zonder na afloop een mega lange peddel in de auto te hebben. Deze peddel is van aluminium en kunststof waardoor hij ook niet zomaar breekt of verbuigt.

    50.46

    Sport

    Al wat langer aan het suppen en opzoek naar een professionele stap omhoog? Deze SUP set is voor de al iets gevorderden onder de suppers. Ook heeft deze set alles inbegrepen zodat jij direct het water weer op kunt!

    468.93

    Sport

    Een must-have voor de zomer, de Wild Bob van Spinera is ideaal voor grote en kleine boten! Daarnaast is het dankzij de grootte van 118 cm geschikt voor jong en oud! Ook is deze opblaasbare tube van uitstekende kwaliteit door de hulp van Spinera!

    89.95

    Sport

    Op zoek naar een sportieve funtube die hand-in-hand gaat met kwaliteit? Dan moet je bij deze Flight 1 Tube van Spinera zijn! Deze tube is geschikt voor 1 à 2 personen. Extra veilig dankzij de zachte materialen en knokkelbeschermers.

    154.95
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box