Terug

  Disselslot

  Door gebruik te maken van een disselslot verkleint u de kans op diefstal van uw boot aanzienlijk. Voorkomen is beter dan genezen, dus koop een slot voor uw trekhaak bij Aspius.

  Een disselslot voor uw boot

  Zonder disselslot kan een gestalde boot eenvoudig aan een auto vastgekoppeld worden. Er bestaan diverse anti-diefstal producten, zoals een wielklem of kettingslot, maar een trekhaakslot is uitermate effectief bewezen als preventiemiddel tegen criminaliteit.

  Bij Aspius verkopen we diverse soorten disselsloten in verschillende modellen en prijsklassen. Voor extra zekerheid kunt u ook diverse beveiligingsmiddelen met elkaar combineren. Natuurlijk kunt u deze sloten ook gebruiken voor andere aanhangers of trailers.

  Sommige verzekeringsmaatschappijen keren bij diefstal pas geld uit wanneer de aanhanger goed beveiligd is. Niet ieder anti-diefstalmiddel wordt goedgekeurd, dus houd hier rekening mee tijdens de aankoop van uw disselslot.

  Verschillende soorten disselsloten

  Ons assortiment bestaat uit diverse modellen:

  • Beveiligingsbal
  • Koppelingsslot
  • Overdekslot

  Een beveiligingsbal is bedoeld voor het kogelgat van uw dissel. Wanneer je de sleutel aandraait klemt dit slot zich vast, waardoor er geen trekhaak aan uw boot bevestigd kan worden.

  Een koppelingsslot is het type disselslot dat het meest verkocht wordt en verzekeringen keuren dit model goed. Je plaatst dit model in de gleuf van de hendel op de disselkoppeling. De hendel komt hierdoor klem te zitten, waardoor loskoppeling niet meer mogelijk is.

  Een overdekslot is een goedkope optie om uw boot te beveiligen. Deze variant schuift u over de kop van de dissel om het vervolgens vast te zetten met een hangslot.

  Waarom koopt u een trekhaakslot?

  U kunt uw boot op diverse manieren beveiligen, maar een disselslot kent vele voordelen. Dieven kunnen uw aanhanger nooit bevestigen aan hun auto, wat met een wielklem wel nog wel een optie is. Hoewel een wielklem het wegrijden aanzienlijk bemoeilijkt en ongetwijfeld veel schade aanbrengt, is het wel mogelijk.

  Een dissel slot bevestigen is een eenvoudige klus en bij veel modellen bent u slechts enkele minuten bezig om het vast te koppelen. Bovendien is deze vergrendeling compact van formaat, relatief goedkoop en makkelijk op te bergen. U dient er alleen rekening mee te houden dat er weinig universele disselsloten op de markt zijn gebracht. Controleer dus goed of het slot op de kop van uw dissel aangesloten kan worden.

  Het beste disselslot

  Een goed slot voor de kop van de dissel is SCM-goedgekeurd. Dit keurmerk is geaccepteerd door de politie en verzekeringsmaatschappijen. Deze sloten zijn vaak iets prijziger, maar je bent wel verzekerd van een goede dekking.

  Voor uitbetaling bij diefstal is het belangrijk dat het SCM-nummer dat op het slot staat wordt doorgegeven aan de verzekering. Deze modellen zijn goedgekeurd en getest op betrouwbaarheid, waardoor u verzekerd bent van een goede beveiliging tegen diefstal.

  Koop een disselslot bij Aspius

  Wilt u er zeker van zijn dat uw boot, trailer of aanhanger preventief beveiligd is tegen diefstal? Dan bent u bij Aspius aan het juiste adres. Wij verkopen diverse producten om uw boot te preventief te beschermen. Liefhebbers van water- en hengelsport kunnen hun hart ophalen in onze uitgebreide webshop met een divers aanbod aan producten. Ons assortiment bestaat uit ruim 15.000 producten, waardoor u ongetwijfeld kunt slagen.

  Wilt u liever niet fysiek winkelen? Dan kunt u de artikelen eenvoudig en geheel veilig online bestellen in onze webshop. Bij Aspius geldt: voor 16.00 uur besteld = morgen in huis. Heeft u vragen over ons assortiment of bent u benieuwd welk type beveiliging geschikt is voor u? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze winkel in Drachten. Beveilig uw boot direct en bestel meteen een disselslot!

  Disselslot
  Filter
  Sorteren op

  Disselslot

  Beveilig je trailer, aanhanger of boottrailer met het SCM goedgekeurde Powerlock T1 disselslot/koppelingsslot. Deze robuuste keuze, geschikt voor standaard en brede koppelingen tot 120 mm, biedt optimale bescherming.

  129.95

  Disselslot

  Disselslot-koppelingsslot
  Binnen vijf seconden aangebracht. Geen losse onderdelen. Eenvoudig in gebruik. Vijf sleutels. Verpakt in luxe koffer .SCM goedgekeurd SCM nummer: MP030403

  99.95

  Disselslot

  Disselslot-koppelingsslot
  Binnen vijf seconden aangebrachtGeen losse onderdelen
  Eenvoudig in gebruik
  Vijf sleutels inclusief led key
  Verpakt in luxe koffer
  SCM goedgekeurd
  SCM nummer: MP030403

  99.95

  Disselslot

  Koppelings- / disselslot. Permanente bevestiging Inclusief bevestigingsmateriaal. Robuust discusslot. Word geleverd met Vijf sleutels.

  146.95

  Disselslot

  Van Lock Trekhaakslot DoublelockVoorkom diefstal in u bestelauto of bus
  Geschikt voor vrijwel elk type bestelwagen met een trekhaak
  Geen montage van hulpstukken
  Binnen vijf seconden op slot
  Wordt geleverd inclusief vijf sleutels
  Zie video van montage

  132.75

  Disselslot

  disselslot kogel model aanhanger/trailer

  Voorkomt diefstal van aanhanger of caravan, omdat deze niet meer op een trekhaak geplaatst kan worden.
  Past op alle disselkoppelingen met een diameter van 50 mm.
  Hoogte: ca. 66 mm
  Incl. 2 sleutels

  7.5

  Disselslot

  Anti-diefstal bal. Gemakkelijk te monteren op de opening van uw koppeling. Dit maakt het voor eventuele dieven onmogelijk om er snel met uw caravan of aanhanger vandoor te gaan.

  7.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box