Terug

  Vistent

  Een vistent is een goede oplossing wanneer u een langere tijd wilt vissen. De vistenten zijn gesloten, waardoor u comfortabel en droog kunt overnachten langs het water. U kunt dus langer blijven vissen & genieten van uw hobby met een vistent!

  Vistent: ook wel brolly, dome of shelter genoemd

  Vistenten zijn met de vele regen en wind in Nederland een ideale oplossing om toch uw hobby uit te kunnen oefenen. Zo zit u comfortabel en droog te vissen. Deze tenten worden ook wel een brolly, dome of shelter genoemd. Toch zit er wel degelijk verschil in.

  In een vistent kunt u ook daadwerkelijk overnachten, zelfs met 2 personen, doordat deze helemaal gesloten kan worden. Ook biedt het meer ruimte en comfort om te zitten. Een shelter of brolly kan vaak niet helemaal gesloten worden, waardoor het meer dient als windscherm of een grote visparaplu.  Bovenkant formulier

  Het voordeel van vistenten

  Het voordeel van deze speciale tenten om te vissen is dat deze erg licht gewicht zijn en makkelijk te (de)monteren zijn. Hierdoor kunt u de tent makkelijk opzetten tijdens een lange vis sessie. Vele soorten hebben een kunststoffen bodem welke zorgt voor een droge en schone binnenruimte. Hier kunt uw al uw visspullen veilig opbergen.

  Wilt u in een vistent 2 personen kwijt? Ook dat is geen probleem. Met een grotere tent heeft u tevens genoeg ruimte voor andere accessoires en kunt u een slaapplek creëren. Ook kunt u in een 2 persoons tent comfortabel binnen zitten met een ander op visstoelen. Zo zit u droog maar kunt u ook snel bij de hengels zijn als u beet heeft tijdens het vissen!

  Een vistent kopen doet u bij Aspius  

  Bij Aspius beschikken we als hengelsportwinkel over kwalitatieve producten om het vissen comfortabel én plezierig te maken. Door onze scherpe prijzen en aanbiedingen hebben we producten in verschillende prijsklassen. Zo kunnen we elke visser iets bieden.

  Bent u een fanatieke visser die er vaak ’s nachts op uit gaat? Maak het u zelf comfortabel door uit de wind, regen en kou te vissen. Profiteer van het gemak van een vistent!

  Vistent
  Filter
  Sorteren op
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box