Terug

  motorguide elektromotoren

  Hier vind u alle elektromotoren van het merk Motorguide . Vind en koop hier uw spiegel MotorGuide elektromotor!.

  Een van de bekendste fluistermotoren is van het merk MotorGuide. Deze elektromotoren die wij in ons assortiment zitten zijn geschikt voor zoetwater. Uiteraard zijn alle modellen uitgevoerd met de onverwoestbare composieten schacht en telescopische hendel.

  Modellen zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: 30 40, 45, 55Lbs.

  Ook uitvoeringen met variabele snelheid verkrijgbaar van MotorGuide. Dit betekend dat u zelf de snelheid van de elektromotor regelen kunt, ideaal voor bijvoorbeeld het vissen.

  Ook voor onderdelen zoals boegplaten van Minn Kota en MotorGuide, stekkers, semi tractie accu's, en acculaders kunt u bij ons terecht.

  Wij geven graag advies

  Weet u al wat u nodig heeft? Bestel dan eenvoudig online. U profiteert van snelle levering en betaalt veilig met onder meer iDeal. Kies en koop direct uw Minn Kota, Talamex, MotorGuide elektromotor voor de boot!

  motorguide elektromotoren
  Filter
  Sorteren op

  motorguide elektromotoren

  MotorGuide Elektromotor geschikt voor Zoetwater, handbediend, oersterk door composiet gemaakte as, montage op de spiegel. Verkrijgbaar met versnellingen en Variabele snelheid uitvoering.

  167.4432

  motorguide elektromotoren

  Motorguide Elektromotor R5 geschikt voor Zeewater, met handbediending, montage op de spiegel. Verkrijgbaar in Variabele snelheid in de stuurknuppel.

  1051.9632

  motorguide elektromotoren

  MotorGuide Elektromotor R5 geschikt voor Zoetwater, handbediend, montage op de spiegel. Deze uitvoeringen zijn 24 Volt en variabele snelheid regelen met de handknuppel.

  841.3632

  motorguide elektromotoren

  MotorGuide Elektromotor geschikt voor Zeewater, met handbediening, achter op de spiegel monteren montage. Verkrijgbaar met Variabele snelheid uitvoering.

  504.4032
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box