Terug

  Palty

  Wij verkopen Palty heavy duty lijmspray, het is een hoogwaardige sterke spuitlijm wat erg gemakkelijk te verwerken is. Dat deze lijm van top kwaliteit is, blijkt dan ook uit dat Palty wordt gebruikt door autofabrikanten als Koenigegg. Dankzij de handige spuitbusapplicatie is het veelzijdig inzetbaar en nauwkeurig aan te brengen. Bruikbaar voor de meeste materialen (bij twijfel eerst testen), bijvoorbeeld koudschuim, meubels, polyether of vloerbedekking / tapijt (Softex boottapijt). Let op Palty is niet geschikt voor materialen waar plastic in is verwerkt. Palty is waterbestendig en hittebestendig tot 50 graden Celsius. Dit maakt Palty erg geschikt voor bijvoorbeeld het bekleden van een visboot. Voor gebruik bij hoge temperaturen tot 110 graden Celsius dien je de tweede variant te gebruiken: Palty hittebestendige lijmspray. 

   

  Mocht je Palty willen gebruiken voor onze Softex boottapijt, is ons advies:

  1 spuitbus Palty gebruiken bij boottapijt van breed 1.83 meter x Lengte 1.00 meter, zowel het boottapijt als de ondergrond goed in sprayen.

   

  Tip: Mocht er was lijm misgaan kan je dit eenvoudig verwijderen met thinner, mits de ondergrond dit kan hebben.

  Palty
  Filter
  Sorteren op

  Palty

  Palty heavy duty lijmspray is een hoogwaardige sterke spuitlijm wat erg gemakkelijk te verwerken is omdat het in een spuitbus zit. Dat deze lijm van top kwaliteit is, blijkt dan ook uit dat Palty wordt gebruikt door autofabrikanten als Koenigegg.

  9.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box