Terug

  Powerlock

  Optimale Beveiliging met Powerlock Buitenboordmotorsloten en Disselsloten - Aspius.nl

  Wil je zorgeloos genieten van je boot of in combinatie met een boottrailer, wetende dat ze veilig zijn wanneer je er niet bent? Ontdek dan nu Powerlock, de ultieme oplossing voor beveiliging op het water en op de weg. Bij Aspius.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Powerlock buitenboordmotorsloten en disselsloten, die zijn ontworpen om jouw kostbare bezittingen te beschermen tegen diefstal.

  Met Powerlock hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je boot of trailer wanneer je er niet bent. Deze hoogwaardige sloten zijn voorzien van een SCM goedkeuring wat een goede beveiliging waarborgt. Of je nu je buitenboordmotor wilt beveiligen tegen diefstal of je trailer wilt beschermen tegen diefstal. Powerlock staat garant voor betrouwbare en robuuste beveiliging.

  Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp zijn de Powerlock sloten eenvoudig te installeren en te gebruiken. Met speciale aandacht voor duurzaamheid en gebruiksgemak, bieden Powerlock buitenboordmotorsloten en disselsloten een slimme en effectieve oplossing voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid en gemoedsrust.

  Bestel vandaag nog je Powerlock buitenboordmotorslot of disselslot bij Aspius.nl en bescherm je kostbare bezittingen tegen diefstal. Met Powerlock kies je voor optimale beveiliging, waar je ook gaat!

  Powerlock
  Filter
  Sorteren op

  Powerlock

  Beveilig je trailer, aanhanger of boottrailer met het SCM goedgekeurde Powerlock T1 disselslot/koppelingsslot. Deze robuuste keuze, geschikt voor standaard en brede koppelingen tot 120 mm, biedt optimale bescherming.

  129.95

  Powerlock

  De Powerlock BBM-1 is geschikt voor buitenboordmotoren van 2 tot 10 pk die met knevels vast worden gezet. Dit slot is voorzien van de hoogste goedkeuring namelijk SCM en hiermee voldoet u altijd aan alle eisen voor de verzekering van uw buitenboordmotor.

  76.95

  Powerlock

  De Powerlock BBM-2 is geschikt voor buitenboordmotoren vanaf 10 pk die met knevels vast worden gezet. Dit slot is voorzien van de hoogste goedkeuring namelijk SCM en hiermee voldoet u altijd aan alle eisen voor de verzekering van uw buitenboordmotor.

  80.99
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box