Terug

  Softex

  Softex is een watervast tapijt welke speciaal ontwikkeld is voor de afwerking voor de vloer en wanden in auto’s en boten. Softex is vervaardigd van Ecofi® een hoogwaardig polyester fiber en ontwikkeld van 100% Post-consumer gerecyclede Petflessen. Het materiaal is kleurecht, licht van gewicht, slijtvast, soepel en gemakkelijk te verwerken en eenvoudig schoon te maken is. Het materiaal is UV-bestendig, Rot- en schimmelvrij en rafelt niet. Softex is gewoon te knippen en naadloos tegen elkaar aan te leggen.

  Softex
  Filter
  Sorteren op

  Softex

  Softex tapijt is een hoogwaardig tapijt die zeer geschikt is voor het bekleden van een speedboot, toerboot, visboot of diverse jachten en motorboten. Ook kan deze als vloerbedekking of als wandbekleding worden gebruikt in bijvoorbeeld een camper, caravan.

  37.95

  Softex

  Staal Aanvraag voor Softex boottapijt in verschillende kleuren: Charcoal, Zwart, Dark Blue Wij sturen u Stukjes staal van ons Softex boot tapijt op, u betaald alleen de verzendkosten van €3,95 in heel Nederland.

  20

  Softex

  Softex is een watervast boottapijt met kleurecht materiaal, licht van gewicht, slijtvast, soepel en gemakkelijk te verwerken en eenvoudig schoon te maken is.

  1831
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box