Helix 12

Informatie

Bekeken producten

Aanbiedingen

Nieuw In prijs verlaagd!

-10%

Humminbird HELIX 12 CHIRP GPS G2N Bekijk groter

Humminbird HELIX 12 CHIRP GPS G2N

00446215

Nieuw product

Humminbird HELIX 12X CHIRP MEGA SI-GPS

De HELIX 12 CHIRP is het familiehoofd van de HELIX serie. Het 12,1 inch met 1280H x 800V pixel breedbeeldscherm is gigantisch en het toestel is versterkt met ingebouwde CHIRP sonar techniek.

Meer details

2 114,10 € incl. btw

2 349,00 € incl. btw

Meer informatie

Humminbird HELIX 12 CHIRP GPS G2N
Humminbird HELIX 12X CHIRP MEGA SI-GPS

De HELIX 12 CHIRP is het familiehoofd van de HELIX serie. Het 12,1 inch met 1280H x 800V pixel breedbeeldscherm is gigantisch en het toestel is versterkt met ingebouwde CHIRP sonar techniek.

De HELIX 12 CHIRP zendt lange pulsen uit die zich uitstrekken over de verschillende frequentie bandbreedtes en die na terugkaatsing verwerkt worden geavanceerde digitale signaalverwerking (DSP). Dit leidt tot een hoge resolutie SONAR met verbeterde scheiding van objecten en minder verstoring. De verbeterde scheiding van objecten zorgt ervoor dat de visser duidelijk het verschil ziet tussen roof- en aasvis en de verminderde verstoring geeft een helder en scherp SONAR beeld.

Met de CHIRP techniek en de digitale signaalverwerking (DSP) zijn op grote diepte ook sonarbeelden op met optimale resolutie mogelijk.

Niet alle vormen van CHIRP zijn gelijk. Sommige CHIRP producten bieden de visser alleen een vooraf ingestelde frequentie bandbreedte. Aanvullend op deze vooraf ingestelde frequentie bandbreedtes, is het voor de HELIX 12 gebruiker ook mogelijk om meerdere bandbreedte instellingen te kiezen om zo de SONAR volledig naar de eigen voorkeur te kunnen instellen.

De HELIX 12 CHIRP werkt ook met een breed scala aan verschillende optionele transducers en heeft een CHIRP frequentiebereik tussen 28 kHz en 1200 kHz.

Humminbird Mega Imaging

Humminbird was de eerste met Side Imaging en dat veranderde de kijk op de bodem voorgoed. Nu geeft Humminbird je een nog helderder beeld onder het wateroppervlakte. Met gepatenteerde technieken brengen de Megahertz frequenties van MEGA Imaging CHIRP verbazingwekkend scherpe beelden van het onderwater leven. Want meer zien onder water betekent minder zoeken betekent meer tijd om te vissen.

MEGA Side Imaging + MEGA Down Imaging

MEGA Imaging heeft je vanuit alle hoeken gedekt. MEGA Side Imaging voor een ongelooflijke kijk op de bodem links en rechts van je boot. En kies MEGA Down Imaging voor een kristalhelder beeld onder je boot. Beide technieken zijn aanwezig in de Helix 12, 10 en 9 G2N.

Hogere frequentie voor scherpere beelden. Het beste vissen gebeurt in minder dan 38 meter waterdiepte. En daar is het de hoge frequentie van MEGA Imaging op zijn best. MEGA Side Imaging heeft een bereik van 38 meter naar iedere kant. Wil je verder kijken? Kies dan voor de 455 kHz en kijk tot 122 m naar beide kanten.

Eén van de grootste voordelen van de grote HELIX is de ethernet mogelijkheid, voor het delen van sonarbeelden, waypoints en postitiegegevens over het netwerk. Je wilt je fishfinder juist gebruiken op de plek waar je vist, dus het gebruik van meerdere toestellen aan boord die hun gegevens delen is echt een groot voordeel. Veel boten zijn uitgerust met een toestel op de bestuurderspositie en op de vispositie voorop. Met ethernet is er ook de mogelijkheid een Minn Kota® iPilot® Link™ te koppelen aan je Humminbird toestellen voor de ultieme visnavigatie.

Follow us on Facebook