Terug

  Starbrite

  Starbrite
  Filter
  Sorteren op

  Starbrite

  Staartstukolie voor alle buitenboordmotoren en stern drives
  Yamaha,Mercury,Mariner,Honda,Evinrude,Tohatsu,Nissa,Suzuki,Johnson,
  Voor API GL-5, MT-1, SAE J-2360 en Mack GO-J
  Speciaal geselecteerde additieven voorkomen slijtage, roest en corrosie

  22.5

  Starbrite

  Antislip Dekreiniger met PTEF® van Starbrite is een reiniger die eenvoudig diep ingedrongen vuil en vlekken op antislip dekken, dekbekleding en verf verwijdert.

  16.95

  Starbrite

  MSR Zwarte Vlekken Verwijderaar van Starbrite. Speciaal geformuleerd voor gebruik op; stoffering in de watersport; brengt geen schade toe aan het vinyl of aan de stiksels. Verwijdert vlekken snel; ook ideaal voor gebruik thuis of in campers en caravans.

  23.2

  Starbrite

  Hadex® is een veilig, effectief en makkelijk toepasbaar desinfectiemiddel speciaal bedoeld voor het desinfecteren van drinkwater en het reinigen van watertanks en leidingsystemen. Hadex® voorkomt besmetting en houdt het water in goede conditie.

  27.85

  Starbrite

  Premium Cleaner & Wax met PTEF van Starbrite reinigt en beschermt oppervlakken, en zorgt er in één enkele stap voor dat ze gaan glanzen. Snel en eenvoudig te gebruiken. Verwijdert diep ingedrongen vuil, oxidatie, kalk en grauwe vuilsluiers. Inhoud: 500Ml

  24.95

  Starbrite

  Elimineert en voorkomt problemen met ethanol-brandstoffen (zoals E10)
  30 ml is voldoende voor 90 liter benzine
  Stabiliseert benzine tot twee jaar
  Motoren starten en lopen beter
  Helpt fasescheiding te voorkomen door water door de brandstof te versprei

  9.95

  Starbrite

  Citrus Bootshampoo & Wax 500mlGeconcentreerde shampoo en was in één. Creëert een frisse geur en laat geen strepen of vlekken achter. Voor gebruik op polyester, kunststof, chroom en RVS, aluminium, metaal en geverfde oppervlakken. Biologisch afbreekbaar.

  22.95

  Starbrite

  Makkelijk te gebruiken de Presoftened Boat Wax van Starbrite.  voorgezachte vaste was. Biedt een diepe glans en langdurige bescherming tegen verbleking, verkalking, oxidatie en UV-straling. Kan ook in direct zonlicht worden gebruikt.

  27.95

  Starbrite

  Vloeibare Polijstpasta en Krassen verwijderaar Starbrite. Verwijdert vlekken, krassen en middelzware/zware oxidatie. Voor gebruik op polyester, metaal en geverfde oppervlakken.

  23.95

  Starbrite

  De ultieme bescherming voor polyester, aluminium en metalen oppervlakken. Laat dankzij PTEF® polymeren een supergladde, niet-plakkerige laag achter die vuil, vlekken, olie en vet afstoot. UV-remmers voorkomen oxidatie en het vervagen van kleur. Biedt een

  32.5

  Starbrite

  Hersteller van Starbrite die eenvoudig fijne krasjes, vuil, vlekken, zout- en kalkaanslag en hars op plastic ramen verwijdert. De eerste stap naar volledig herstel van het materiaal. Uitermate bruikbaar op ramen van bootkappen, vluchtluiken en patrijspoor

  18.55

  Starbrite

  Doek- en Bootkappenreiniger Starbrite verwijdert vuil en vlekken van bootkappen, dekzeilen, biminitops, etc. Zorgt er voor dat het materiaal er het hele jaar goed uit ziet. Geschikt voor alle soorten stof, waaronder Sunbrella®.Gebruiksaanwijzing: Maak het

  21.3

  Starbrite

  Veilig voor alle stoffen, inclusief Sunbrella. Voor gebruik op dekzeilen, Bimini-tops, kleding en tenten. Tast het materiaal na behandelen niet aan

  31.5

  Starbrite

  Adapter verkrijgbaar in 2 maten 8 en 10 mm.

  8.95

  Starbrite

  Verwijdert vuil, vlekken, oxidatie en strepen van schoenzolen. Te gebruiken voor alle soorten rubberboten en fenders, bijvoorbeeld van rubber, PVC en Hypalon. Laat een krachtige en duurzame beschermlaag achter. Beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

  23.2

  Starbrite

  Multifunctionele reiniger zwarte strepen reiniger van Starbrite die 1.001 verschillende soorten vuil en vlekken verwijdert, waaronder hars van bomen, vogel- en spinnenpoep en zwarte strepen veroorzaakt door afgelopen water.

  20.4

  Starbrite

  Plastic Beschermer - Stap 2 Starbrite is een beschermer die het ontstaan van kalkaanslag en fijne krasjes op en dof worden van plastic voorkomt. De tweede stap naar volledig herstel van het materiaal. Uitermate bruikbaar op ramen van bootkappen, vluchtlui

  18.55

  Starbrite

  Chrome & RVS Polish Starbrite reinigt en polijst oppervlakken van chroom en RVS. Beschermt tegen putvorming, verkleuring, vlekken en roest. Eenvoudig aanbrengen en uitvegen. Bestand tegen zout- en waterspatten.

  18.55
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box