Terug

  Bardahl

  Bardahl
  Filter
  Sorteren op

  Bardahl

  De hete verbrandingsgassen, in combinatie met de beweging van de zuiger, zorgen ervoor dat de olie als het ware van de zuigerwand wordt weggeschraapt. De gassen zorgen ook voor de vorming van kool en vernis op de zuigerveren en cilinderwand.

  17.75

  Bardahl

  Bardahl Carburateur Cleaner is ontwikkeld om de vele problemen te voorkomen en op te lossen die zich voordoen bij carburatiemotoren. Deze brandstofreiniger is een welkome aanvulling in het additievenassortiment. Inhoud: 500ML

  21.2

  Bardahl

  Bardahl Easy Gasket is vloeibare pakking van zeer hoge kwaliteit. Deze pakkingmaker is eenvoudig om mee te werken en vervangt allerlei soorten pakkingen. Kleur zwart. Inhoud 100 ml.

  23.55

  Bardahl

  Een speciaal olie voor staartstukken die een olie verlangen met EP eigenschappen en een SAE 80W90 viscositeit vereisen.

  9.95

  Bardahl

  Bardahl Diesel Anti Bacterie (DAB) is een doeltreffende biocide die bacteriegroei en schimmelvorming verwijdert uit de dieselbrandstof..

  41.8

  Bardahl

  Bardahl NAUTIC 10W30 is een hoogwaardige marine olie geschikt voor 4-takt buitenboordmotoren die een 10W30 voorschrijven. 

  15.95

  Bardahl

  Bardahl Racing Black spuitbus is een hoogwaardige verf en sneldrogend. Het zorgt ervoor dat alle soorten oppervlakken een nieuwe look krijgen. Het droogt binnen enkele minuten in een aantrekkelijke duurzame film. Inhoud: 400ML.

  15.65

  Bardahl

  Met deze dieseltoevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacteriën geen kans en wordt het cetaangetal verhoogd. Inhoud: 1 Liter.

  55.5

  Bardahl

  Bardahl Super Outboard Marine olie overtreft de smeervoorschriften van watergekoelde buitenboordmotoren en luchtgekoelde motoren die zwaarbelast worden en lange tijd met een hoog toerental moeten draaien.

  11.95

  Bardahl

  Bardahl Benzine stabilisator Wanneer een Buitenboord/inboard motor/auto of motor voor lange tijd niet gebruikt wordt voeg dan Fuel Stabilizer toe.

  22.83

  Bardahl

  Met deze dieseltoevoeging houdt u de diesel echt schoon, blijft vocht weg, krijgen bacteriën geen kans en wordt het cetaangetal verhoogd. Inhoud: 100ml.

  13.5

  Bardahl

  Bardahl Vinyl Paint Black is een hoogwaardige, snel drogende zwarte lak. Deze lak is speciaal voor bumpers, spoilers en andere kunststofonderdelen, zonder een speciale voorbehandeling. Inhoud: 400ML.

  21.85

  Bardahl

  Bardahl Clear Varnish (Blanke Lak) is een duurzame transparante laklaag op alle soorten gelakte
  metaaloppervlakken, zoals (licht)metalen velgen. Inhoud: 400ML.

  18.25

  Bardahl

  Bardahl Common Rail Diesel Injector Cleaner is een nieuwe geconcentreerde formule is speciaal ontworpen voor het opheffen van problemen zoals; het haperen bij accelereren, het onregelmatig stationair lopen van de motor, etc.

  27.95

  Bardahl

  Deze brandstoftoevoeging neemt het water uit de brandstoftank op en zorgt ervoor dat het zonder problemen verbrandt in de verbrandingskamer van de motor.

  20.95

  Bardahl

  Deze handbescherming voelt niet vet aan, biedt een siliconenvrije handbescherming, die makkelijk uitsmeert en intrekt. De crème is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen die dermatologisch en toxi-biologisch veilig zijn.

  7.33

  Bardahl

  Bardahl Marine olie 10W30 bevat een zeer uitgebreide pakket aan additieven dat, in combinatie met de nieuwste basisolie, zorgt voor maximale bescherming tegen wrijving en slijtage onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Inhoud 5 Liter.

  63.75

  Bardahl

  Bardahl Spray Glue is op basis van synthetische rubber en uitermate geschikt voor de verlijming van, Textiel (bijv. gordijnkappen), schuimrubber en plastic, etc.

  19.95

  Bardahl

  Super Spray is al decennia lang uniek in z'n soort. Onze klanten zweren bij deze professionele, universele kruipolie. Bardahl Super Spray is een 5 in 1 oplossing. Inhoud: 400Ml.

  10.25

  Bardahl

  Bardahl Super Outboard Motorolie overtreft de smeervoorschriften van watergekoelde buitenboordmotoren en luchtgekoelde motoren die zwaarbelast worden en lange tijd met een hoog toerental moeten draaien. Inhoud: 1 Liter.

  15.95

  Bardahl

  Bardahl Spray Paint Black is een hoogwaardige, snel drogende lak. Het zorgt ervoor, dat alle soorten oppervlakken een nieuw uiterlijk krijgen. Droogt in enkele minuten tot een fraaie duurzame laag. Inhoud: 400ML.

  18.3

  Bardahl

  Bardahl remmenreiniger (Multi Parts Cleaner) verwijdert snel en effectief remvloeistof, vet, olie, teer en andere verontreinigingen. Inhoud: 600ML.

  6.5

  Bardahl

  Bardahl Automatic Transmission Fluid is een hoogwaardige automatische transmissievloeistof en is ontwikkeld voor het gebruik in een groot aantal automatische versnellingsbakken.

  15.25

  Bardahl

  Een hoogwaardige grondlak voor alle soorten verf. Deze primer kan nat of droog geschuurd worden en zorgt voor een betere hechting van de lak. Inhoud: 400ML.

  16.95
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box